nasıl konuşcam ki :))

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
:KK54:selam kızlar . dert değil aslında ama ne diyceğim diye düşünmekten bi hal oldum. 3 yıllık sevgilim 10 günlük asker ailesi beni biliyolar daha önce bir yada iki defa telefonda konuştum ama öyle uzun uzun değil bişey sormak için falan şimdi sevgilim beni düzenli günde bi kere arıyor o aramadada bizimkileri ara konuş diyip duruyor. aslında bende konuşmak istiyorum ama ne diycem nasıl konuşucam bilmiyorum ya. sizden ricam nasıl konuşsam ne desem azıcık yardım edin . cvp yazanların öptüm yanacıklarından

:KK54:selam kızlar . dert değil aslında ama ne diyceğim diye düşünmekten bi hal oldum. 3 yıllık sevgilim 10 günlük asker ailesi beni biliyolar daha önce bir yada iki defa telefonda konuştum ama öyle uzun uzun değil bişey sormak için falan şimdi sevgilim beni düzenli günde bi kere arıyor o aramadada bizimkileri ara konuş diyip duruyor. aslında bende konuşmak istiyorum ama ne diycem nasıl konuşucam bilmiyorum ya. sizden ricam nasıl konuşsam ne desem azıcık yardım edin . cvp yazanların öptüm yanacıklarından

arama yahu ne alaka? neden görüşeceksin ki ailesiyle durduk yere.

Nasilsiniz iyi misiniz de sevgilinden konu ac ondan bahset, havadan sudan bir seyler bul konus

Tabii ki ben aileler devreye girmeden asla sevgili ailesiyle gorusme yanlisi degilim, hic dogru bi hareket degil bence ama herkes tercihlerini yasar

Hic iyi bir fikir degil.

Hem arada resmiyet olmadigi icin yuz goz olmus olacaksiniz.

Hem de ne diyeceksiniz, oglunuzu cok ozledim vs mi.

Benim oglum askerdeyken kiz arkadasi beni arasa bu kizin is gucu yok mu derdim.

Bu heyecanı çok iyi biliyorum :oops: Tatlı heyecan ama insanın aklına bir şey gelmiyor ki :D öyle saatlerce konuşmana gerek yok ki onlarda seni anlayacaklarından ya konu açarlar yada kapatırlar :KK15: Ama şunu söyliyim bizimde 3 senedir birlikteliğimiz var 1. senemizde tesadüfen tanıştık ailesiyle 2 senedir ne zaman telefonda konuşsam hep hayacan heep nasıl atacaz bunu acceep:KK22:

Arayabilirsin bence ne var bunda? Ben eşimin ailesiyle sevgiliyken görüşürdüm. Ayrılırdık arada onlarla arada yine telefonlaşırdım. 5 buçuk yıllık evliyim hiçte yüz göz olmadık. Aksine hep söylerler çok vefalıydın diye. Ne konuşacağına gelince nasılsınız iyi misiniz falan işte. Gerisi kendiliğinden gelir zaten stres yapma canım :)

bazen basit gibi görünen şeyler aslında ne kadar zordur..

Allah kavuştursun,hayırlı tezkereler olsun diye başlayabilirsin:)
Hiç konuşmamış olsanız gerek yoktu ama tanışmışsınız.Bir de belki yemin törenine birlikte gideceksiniz ?
Sürekli aramak değil ama Allah kavuştursun diye aranabilir.

Arayabilirsin bence ne var bunda? Ben eşimin ailesiyle sevgiliyken görüşürdüm. Ayrılırdık arada onlarla arada yine telefonlaşırdım. 5 buçuk yıllık evliyim hiçte yüz göz olmadık. Aksine hep söylerler çok vefalıydın diye. Ne konuşacağına gelince nasılsınız iyi misiniz falan işte. Gerisi kendiliğinden gelir zaten stres yapma canım :)
çok fazla heyecan yapıyorum sanırım ama inanın aklıma bişe gelmiyo tam böyle şimdi arıyım diyorum sonra vazgeçiyorum

Arama bence simdiden erkek arkadasina da soyle o zaman o da senin aileni arasin
Bak hersey bu arama muhabbetinden baslar sonra git gel hizmetlerini yap bu muhabbete doner
Erkek evi kiz kendisini ararsa bu kiz razi zaten deyip cok kaale almiyor haberin olsun

Back
X