Öncelikle geçmiş olsun dilerim.
Saç,cilt problemlerinin çözümü sabır ister genelde,tedaviler uzun sürelidir.Tedaviyi bırakmamanızı öneririm ve saçınızı belli bir müddet boyamayın derim.Kansızlık varsa kan yapan gıdalardan beslenin.
Eğer saçın küsme gibi bir durumu varsa, saçınızı sevin her gün onunla konuşun,güzel kelimelerle hitap edin ,ne de olsa her şey beynimizde , o yüzden pozitif olun.
benimde saçlarım çok aşırı dökülüyordu hatta yemeklerimde çıkacak diye sürekli tülbent takıyordum...Çare olarak aktardan saç bakım yağı aldım saç diplerine masaj yaparak yedirip 2-3 saat sıcak havluyla sarıp bekledim 3 saatin sonunda kuru maya ve ve ılık suyu karıştırıp yine masaj yaparak saçlarıma yedirdim 1 saat bekleyip bioblas şampuanla yıkadım son durulama suyuna da yarım bardak elma sirkesi ilave edip biraz bekleyip bol ılık suyla yıkadım çok şükür 4. kez yaptığımda saç dökülmesi kesildi bu arada b vitamini de kullanıyordum....ben kurtuldum çok şükür...denemenizi tavsiye ederim...çok zor bir durum saçsız kaldığına mı yanarsın evin her tarafı saç içinde kalıyor ona mı yanarsın...Allah kolaylık versin...
canım genetik değilse toparlar saçın üzülme
streste çok etkili.arkadaşın dediği gibi kuaföre gitme.saçınla çok uğraşma
boyama,biraz kendi haline bırak,fön bile çekme.kan tahlillerinde bişey çıkmadı mı?
değerlerin nasıldı?demirden çok ferritin(depo demir) önemliydi diye hatırlıyorum
hormonlarınada bakıldı mı?piyasada satılan şeyleri al çöpe at.şampuanlara hele hiç para verme
en etkilisi minoksildi diye hatırlıyorum.erkek tipi dökülmeler için veriyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?