Merhaba Arkadaşlar benim bi sorunum saçlarımla ilgili çok sorunum var..daha öncede açtım sanırım buna benzer konu..saçlarımda son bi senedir aşırı incelme yıpranma ve azalma var alltan derim gözükmeye başladı o kadar seyrek..kardeşimi kuaför o yüzden saç rengimi sürekli değiştirdimm.(ah ah çok pişmanımm
) sonunda daynamayıp doktora gittimm.Kansızlık var dedi ciddi bi oran değil bu saç dökülmesini etkilezmezmişş..neys ebana bi ilaç verdi saç için tablet yazdı ..Çok pahalı ollmasına ragmen aldım kullandımm..sonuç yine hüsrannn..asıl sorunum şuu o kadar takıntı yaptımm kii nerde saç la ilgili bi şey görsem alıyorumm..her gün internetten bi sipariş veriyorumm aldıgım şeylerin hepsi faydasızz kendimi tutamıyrumm..belki de biraz rahat bıraksam saçlarımı düzelcek ama yapamıyorumm.. saçın insana küstüğünü söyledi arkadaşş gülüp geçmiştim acaba doğrumuu? Nasıl kurtulabilirimm bundann gördüğüm herşeyi alıp uygulamaktannn..yakında bu ürünlere para vermekten iflasın eşiğine geebilirimm..kızlar bana yardım edinn.. bu bi hastalık mı:S