- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
Canım yaa keşke yanında olsam ve sımsıkı sarılsam sana,acını bir nebze olsun hafifletebilsem. Kan pıhtılaşması için sürekli kan sulandırıcı bir ilaç içiyorum,doktorum hamile kal ve tekrar gel o zaman gereken ne ise ben yapacağım dedi.Sen çok güçlü bir kadınsın,Rabbim benden önce sana sağlıklı bir evlat versin inşallah.Lütfen boyle umutsuz konusmayin. Ben nisan ayinda 27 haftalik doğum yaptim. Oğlum bir hafta kuvezde yasadi doğduğu günün haftasında kaybettim. Dünya basima yikildi sandim. Aylarca kendime gelemedim hala da öyle. Ama isyan etmedim. Çünkü hayatta herşey dört dörtlük olsa insanlar neye sukredecekler. O yüzden herkesin omtihani farkli. Kimi boşanma arefesinde hamile olduğunu öğreniyor kimi KV kp çekiyor kimi sagligindan. O yüzden bu acidan sonra sukredecek çok seym oldu. Ve Dr lar bana aynisşeyi yasama ihtimalinin %50 olduğunu söylüyorlar. Ama Allah isterse herşey olur.
Sakin sakin isyana düşme cennetin kapisinda birsuru bekcilerin var öyle düşün. Annemi almadan gitmem diyen ve hep bebek olarak kalacak meleklerin var. Daha çok dua etmelisiniz.
Buarada düşük haftalarina bakinca genetik testlerini yaptirdin mi? Kan pihtilasmasi olabilir gibi geldi. Bence Dr Daniş mutlaka bu konuyu. Ve sabret. Rabbim herkese saglikli sihhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin dizede banada. Burada o kadar çok kişiden dua aldiniz ki belki birimizinki kabul olacak bilemeyiz :)
Burada bende artik bebek istiyorum. Dualarinizda banada azicikda yer verirseniz çok sevinirim. Yeni bebeğim inşaallah tüm acilarimi unutturacak.