Nasıl kurtulurum bu istekten

Lütfen boyle umutsuz konusmayin. Ben nisan ayinda 27 haftalik doğum yaptim. Oğlum bir hafta kuvezde yasadi doğduğu günün haftasında kaybettim. Dünya basima yikildi sandim. Aylarca kendime gelemedim hala da öyle. Ama isyan etmedim. Çünkü hayatta herşey dört dörtlük olsa insanlar neye sukredecekler. O yüzden herkesin omtihani farkli. Kimi boşanma arefesinde hamile olduğunu öğreniyor kimi KV kp çekiyor kimi sagligindan. O yüzden bu acidan sonra sukredecek çok seym oldu. Ve Dr lar bana aynisşeyi yasama ihtimalinin %50 olduğunu söylüyorlar. Ama Allah isterse herşey olur.
Sakin sakin isyana düşme cennetin kapisinda birsuru bekcilerin var öyle düşün. Annemi almadan gitmem diyen ve hep bebek olarak kalacak meleklerin var. Daha çok dua etmelisiniz.
Buarada düşük haftalarina bakinca genetik testlerini yaptirdin mi? Kan pihtilasmasi olabilir gibi geldi. Bence Dr Daniş mutlaka bu konuyu. Ve sabret. Rabbim herkese saglikli sihhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin dizede banada. Burada o kadar çok kişiden dua aldiniz ki belki birimizinki kabul olacak bilemeyiz :)
Burada bende artik bebek istiyorum. Dualarinizda banada azicikda yer verirseniz çok sevinirim. Yeni bebeğim inşaallah tüm acilarimi unutturacak.
Canım yaa keşke yanında olsam ve sımsıkı sarılsam sana,acını bir nebze olsun hafifletebilsem. Kan pıhtılaşması için sürekli kan sulandırıcı bir ilaç içiyorum,doktorum hamile kal ve tekrar gel o zaman gereken ne ise ben yapacağım dedi.Sen çok güçlü bir kadınsın,Rabbim benden önce sana sağlıklı bir evlat versin inşallah.

Neden bu kadar umutsuzsunuz.. Bakin benim arkadasiminda 4 tane düsugu vardi. Bir tanesini normal doğumla almışlardı ve görmüştü bebeğini. Çok kötü bunalimdaydi. Tedavi de gördü. Pko lu üstelik.. Çok şükürler olsun ki şimdi hamile. Allahtan ümit kesilmez. Arkadaşım hiç umudunu yitirmedi. Bol dua edin. Rabbim İnsAllah size de nasip eder bir evlât. Ben inanıyorum.. Umudunuzu,inancınizi kaybetmeyin. Allah büyüktür..
Sizin ben inanıyorum demeniz,hiç tanımadığınız birisine yolladığınız dualar gerçekten benim için çok önemli,çok teşekkür ederim.

Ben tam 13 yıl sonra olmuşum. 13 yıl beklemişler dile kolay. Ve artık umudu kesmişler. Ama bak oldumda 21 yaşına bile geldimde seni teselli etmeye çalışıyorum buralarda. :KK53::KK45:
O yüzden umudunu kaybetme..
Yaa yerim ben seni,çok tatlısın.Evet bak doğmuş,büyümüş birde annesi gibi evlat hasreti çekenlere moral veriyorsun.İnşallah senin gibi bir evladım olur,mutlu bir yuvan ve sağlıklı evlatların olsun,bizim yaşadıklarımızı tattırmasın Rabbim,çok teşekkür ederim yorumun için :KK200:

Yaa yerim ben seni,çok tatlısın.Evet bak doğmuş,büyümüş birde annesi gibi evlat hasreti çekenlere moral veriyorsun.İnşallah senin gibi bir evladım olur,mutlu bir yuvan ve sağlıklı evlatların olsun,bizim yaşadıklarımızı tattırmasın Rabbim,çok teşekkür ederim yorumun için :KK200:
Amin, inşallah saol canım benim. Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı versin. :KK68:
İnşallah en kısa zamanda bi evlat sahibi olursun.

herdatutamadim2965905 .!.:
Canım yaa keşke yanında olsam ve sımsıkı sarılsam sana,acını bir nebze olsun hafifletebilsem. Kan pıhtılaşması için sürekli kan sulandırıcı bir ilaç içiyorum,doktorum hamile kal ve tekrar gel o zaman gereken ne ise ben yapacağım dedi.Sen çok güçlü bir kadınsın,Rabbim benden önce sana sağlıklı bir evlat versin inşallah.
Gozyaslarimi tutamadim nedense :( ben inanıyorum yakin zamanda güzel haberler verecegine. Amin canim inşaallah birlikte kaliriz artik hamilelikleri ilgili konuşur nede güzel olur ;) ama lütfen kan pihtilasmasini ilaclarini hatta iğnelerini ihmal etme. Ve iyi sonuçlar aldiginda mutlaka bizlere de haber ver. Dualarim seninle.

Geceleri hiç uyuyamiyorum.Tek derdim bir bebek sahibi olmak.Ne yaptiysam atamiyorum bu fikri aklimdan.4 tane düşüğüm var,çevremdeki herkes bir evlat sahibi oldu.Hatta zamaninda bizim dugunumuzdeki coluk cocuk bile evlendi simdi bebek bekliyor.
Çok kiziyorum kendime çok,neden bu evlat özlemi hiç bitmiyor.Doktorum birsürü aktivite verdi oyalanayim da unutayim diye ama yok yapamiyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum.Yarim hissediyorum kendimi,bu eksiklik hissi hiç gecmeyecek mi?Şimdi bir yeğenim olacak,hala olucam yani ama sevinemiyorum ve bu sebepten çok vicdan azabi duyuyorum.Biz 4.5 yildir istiyoruz ama abim evleneli 1 yil oldu ve karisi 8 aylik hamile.Abimi de,gelinimizide cok seviyorum ama bu durum bana cok aci veriyor.Sonrada boyle dusundugum icin sucluluk hissedip aglama krizlerine giriyorum.Benim durumumda olan varmi? biliyorum belki hicbir zaman anne olamayacagim ama bu evlat hasreti bitsin artik ben bittim artik çünkü.

Geceleri hiç uyuyamiyorum.Tek derdim bir bebek sahibi olmak.Ne yaptiysam atamiyorum bu fikri aklimdan.4 tane düşüğüm var,çevremdeki herkes bir evlat sahibi oldu.Hatta zamaninda bizim dugunumuzdeki coluk cocuk bile evlendi simdi bebek bekliyor.
Çok kiziyorum kendime çok,neden bu evlat özlemi hiç bitmiyor.Doktorum birsürü aktivite verdi oyalanayim da unutayim diye ama yok yapamiyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum.Yarim hissediyorum kendimi,bu eksiklik hissi hiç gecmeyecek mi?Şimdi bir yeğenim olacak,hala olucam yani ama sevinemiyorum ve bu sebepten çok vicdan azabi duyuyorum.Biz 4.5 yildir istiyoruz ama abim evleneli 1 yil oldu ve karisi 8 aylik hamile.Abimi de,gelinimizide cok seviyorum ama bu durum bana cok aci veriyor.Sonrada boyle dusundugum icin sucluluk hissedip aglama krizlerine giriyorum.Benim durumumda olan varmi? biliyorum belki hicbir zaman anne olamayacagim ama bu evlat hasreti bitsin artik ben bittim artik çünkü.
öncelikle kafanızdan atmanız lazım bu durumu herşey beyinde bitiyor.hiç bir sorununuz olmasa bile böyle bir stres olmama sebebi zaten.neden evlet sahibi olamaynca yarım olasınızki her kadın doğurmak zorunda mı çok yanlış düşünüyorsunuz benimde olmadı 2 yıl aşılama yolu denedik rabbim verdi düşük yaptım bende sizin gibi ama illa olsunda olsun diye düşünmedim hiç. allah bilir allah hayırlısını versin eşim ve hiç problem etmedik bunu ikimiz öyle mutluyuzki olursa rabbimin armağını olur bebeğimiz olmazsa en son çare evlatlık alırım milyonlarca sahipsiz çocuklar var belkide bizi bekliyorlar kim bilir.

Gozyaslarimi tutamadim nedense :KK43: ben inanıyorum yakin zamanda güzel haberler verecegine. Amin canim inşaallah birlikte kaliriz artik hamilelikleri ilgili konuşur nede güzel olur :KK66: ama lütfen kan pihtilasmasini ilaclarini hatta iğnelerini ihmal etme. Ve iyi sonuçlar aldiginda mutlaka bizlere de haber ver. Dualarim seninle.
Ben de takibe aldım senii :KK200: Ne güzel tekrar bebek sahibi olmaya karar vermişsin en kısa sürede güzel haberlerini alırım inşallah.Sen artık bir meleğin annesisin,bana özelden de yazıp dertleşebilirsin. İçinden ne geliyorsa yaz ben memnuniyetle dinlerim seni,çok çok öpüyorum ,kendine çok iyi bak:KK15:

Sizin ben inanıyorum demeniz,hiç tanımadığınız birisine yolladığınız dualar gerçekten benim için çok önemli,çok teşekkür ederim.
Rabbim isteyen herkese evlât nasip eder İnsAllah.. Ben arkadaşımı hiç yalnız bırakmadim. Moral çok önemli. Dua edin. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlât nasip etsin. Bol dua edin. Güzel haberlerinizi bekliyorum.. Eşinizle birbirinize destek olun. Dualarimdasiniz..

bizim tanıdığımız biri 10 yıldan sonra evlat sahibi oldu.Şimdi tatlı mı tatlı minik bir kızları var. Umudunuzu kaybetmeyin

imtihan:KK14:başka bir açıklaması yok.Benimde takıntı yapıp,illede istediğim şeyler oluyor böyle arada.Bu kadar takıntı yaptıysanız duaya teşvik ediliyosunuz deme :KK14:

sizi anlıyorum aynı durumu yaşıyorum hiç hamile kalmadim esimde sorun var :( doktorlar hiç bir zaman olmayacağını söylediler allah büyük dua et bol bol inşallah Rabbim eevlat isteyen herkese ve bize de birgün nasip eder:cry:

benim 8 yıl çocuğum olmadı daha doğrusu oluyormuş ama ben farketmeden düşüyormuş.
son dr um öyle söylemişti.
kafamı dağıtmak için ünv okumaya başladım ve okula başladıktan 1-2 ay sonra gebe kaldığımı öğrendim. ilk kızım doğduktan 9 ay sonra yine sürpriz bir şekilde ikinci kızıma hamile kaldım.
yani bol bol dua ve sağlam psikoloji, stres yok.
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

Niçin düşük yapıyorsun söyler misin eğer hamileyken tuhaf rüyalar falan görüyosan korkuyosan bi kaç tecrübem var anlatabilirim

Stres cok onemli bi etken ama. Olabildigince stres yapmamaya bu kadar dusunmemeye calisin lutfen ve inanin. Eger doktorlarin asla cocugunuz olamaz diyecegi bir rahatsizliginiz yoksa bu umutsuzlugun bir anlami yok. Birsuru yontem var artik. Allah saglikli bir evlat bagislar insallah.

Back
X