• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kurtulurum?

asortik1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
244
103
103
Herkese merhaba.Malesef çok kırılgan bir yapım var.İşin kötüsü dışarıdanda öyle görünüyorum yani herkes öyle der.Biri bi şey dediğinde takılıyorum bi lafına kafamda dolanıyo laf, mutsuz oluyorum.Aynı şekilde karşımdaki kırılır diye bi şeyi söylerkende çok düşünüyorum.Var mı bunun bi çözümü?Yani aman ne derlerse desinler,dediği ne anlama gelirse gelsin ben biliyorum nasıl olduğunu o yeter diyebilecek miyim bende?:KK64:

Sessiz bi yapın mı var ?
Eğer öyleyse seni kıracak bir söz işittin mi kibar ama ezici cümlelerle karşılığını verirsen sorunun ortadan kalkar diye düşünüyorum :KK54:
Insanlar kırılmasın diye dikkat etmen zaten güzel birşey. Patavatsızlığı huy edinenler seni örnek alsın

Bu senin yetiştirilme usulün ile alakalı canım. :110:yüksek ihtimalle ailen tarafından itaatkâr yetiştirildin ve sonucunda da pasif bir kişilik kazandın.

belki kendini yeterince sevmiyosundur
belki de gerçekten alıngan değilsindir
etraftaki insanlar abuk subuk davranıp tepki görünce "aiğğğyy ne kadar alıngansın yeaaaa" yüzsüzlüğü yapabiliyolar çünkü

Bana kim olumsuz bir şey söylerse söylesin vallahi saniyelik bile düşünmüyorum. Değiştiremeyeceğim şeyleri takmıyorum, aksi halde o bunu dedi,ben bunu dedim,o ne düşündülerle bu hayat çekilmez ki..Karşındakini kırmamak için çaba sarfetmen çok güzel bir şey. Üslubuna dikkat ettiğin, kendini bildiğin sürece sorun olmaz zaten.

her zaman olmasa bile alınılmayacak bir şeye alınabiliyorum, yani alınganım bunu biliyorum:KK43:

Bana kim olumsuz bir şey söylerse söylesin vallahi saniyelik bile düşünmüyorum. Değiştiremeyeceğim şeyleri takmıyorum, aksi halde o bunu dedi,ben bunu dedim,o ne düşündülerle bu hayat çekilmez ki..Karşındakini kırmamak için çaba sarfetmen çok güzel bir şey. Üslubuna dikkat ettiğin, kendini bildiğin sürece sorun olmaz zaten.
keşke bende takılmasam sizin gibi.Kolayca kırılabiliyorum karşımdakide anlıyo bunu bu seferde anladığı için üzülüp kafama takıyorum hastayım galiba :KK42:

Psikolojin zedelenmiş durumda.
En iyisi bir psikologdan destek alman.
Bakış açını değiştirmen için profesyonel destek almalısın.
Yoksa zor hatta imkansız :(

Back
X