- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Yok say, görmezden gel bir süre sonra sıkılır uğramaz yanına
'Seninle görüşmek istemiyorum' bunu diceksininsanlar kırılır diye düşünürsen sen sıkılmaya devam edersin
Tesettürlü birde ilişki mi yaşıyor vay be Serhat neler dönüyormuş?!Canim dedim en son ki laflari bana etti bende baskasina anlat bunlari seninle konuşmak istemiyorum dedim sert bir şekilde yaaa ama diyor gülüyor 5 dk sonra yine ayni
Tesettürlü birde ilişki mi yaşıyor vay be Serhat neler dönüyormuş?!
Yüssüzse direkt söyleyeceksin, seninle frekanslarımız uymuyor bence arkadaş olamayız, iş ilişkisi dışında muhattap olmak istemiyorum teşekkürlerCanim yok saymanin dibini yapıyorum kiza. Resmen ben bile bazen varlığını unutuyorum yanimda o derece yok sayıyorum.
Konusmuyorum surat asiyorum telefonla konuşuyorum surekli wc ye gidiyorum uzun sure cikmiyorum surat asiyorum dediklerini dinlemiyorum suratina bakmiyorum ama hala boyle daha nasıl yok sayiyim bunu ben.
Vay be iyimiş bide inançsızım diye kötülerler beni tabi bizi ilgilendirmez bu türban çok yozlaştı artık..Aman canim banane ne yasarsa yasasin inan tesetturun adini kirleten insanin teki bu. Daha neler dönüyor onda bilseniz. Aman kimsenin sevgilisine kocasına denk gelmesin bu diye dua ettigim oldu benim.
Vay be iyimiş bide inançsızım diye kötülerler beni tabi bizi ilgilendirmez bu türban çok yozlaştı artık..
konu sahibinin tesetturlu diye illaki soylemeside dusundurdu beni niye tesetturlu demeyi luzum gordunuz yani algi olusturmak icinmiVay be iyimiş bide inançsızım diye kötülerler beni tabi bizi ilgilendirmez bu türban çok yozlaştı artık..
konu sahibinin tesetturlu diye illaki soylemeside dusundurdu beni niye tesetturlu demeyi luzum gordunuz yani algi olusturmak icinmi
Arkadaşlar tesettürü çok konuşmayın bence hatta tesettürlü diye yazmasaydın konu sahibi iyi olurdu şimdi konuyu dağıtanlar olabilir bu yüzden
Meselakonu sahibinin tesetturlu diye illaki soylemeside dusundurdu beni niye tesetturlu demeyi luzum gordunuz yani algi olusturmak icinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?