Nasıl Kurtulurum ?

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Kızlar merhabalar herkese.

Benim bir kız arkadas diyim tanidigim var. Benden 2 yas küçük. Biz ayni kurumda çalışıyoruz. Arkadasim diyiyim okuldan da taniyorum.
Bu arkadaş bana gore hic degil. Surekli bir ergen kafasinda erkek pesinde kosmalar mesajlar ondan ona atlamalar dedikodu kıskançlık yani her şey var.
Bem kurtulmak ve konusmamak icin her seyi yaptim ama yok hala geliyor yuzsuz gibi.
Sirf oglen gorusmemek icin yemekhaneye cikmiyorum. Yanima iniyor odaya. Whatsapptan engelledim anlasin diye yok. Bulusam edelim diyor hep bahane buluyorum. Kendimden sogutmak icin her seyi yaptim kisaca ama yok yok..

Sürekli kendisinin her halti yiyip saf olduğunu anlatiyor.
Gecende geldi yine bana dediki ben tesetturluyum ya dedi ben safim dedi gecen bir cocuk vardiya onunla eve gittik iliski yasadik diye anlattı.
Dedim ki acikca arkadasim bak sen saf felan degilsin bana bosuna gazel okuma git dedim başkalarına anlat konusmak istemiyorum seninle.
Yaa diyor guluyor tekrar dibimde.
Daha ben napayım da gitsin. Kalbinide kirmiyim diyorum.
Kurumda da herkes biliyor ne oldugunu yanimda benide etkiliyor.
Kizlar siz boyle durumda napar kurtulurdunuz. Yoksa direk daha agir sekilde kovacam.

Yok say, görmezden gel bir süre sonra sıkılır uğramaz yanına

Canim yok saymanin dibini yapıyorum kiza. Resmen ben bile bazen varlığını unutuyorum yanimda o derece yok sayıyorum.
Konusmuyorum surat asiyorum telefonla konuşuyorum surekli wc ye gidiyorum uzun sure cikmiyorum surat asiyorum dediklerini dinlemiyorum suratina bakmiyorum ama hala boyle daha nasıl yok sayiyim bunu ben.

'Seninle görüşmek istemiyorum' bunu diceksin insanlar kırılır diye düşünürsen sen sıkılmaya devam edersin

Canim dedim en son ki laflari bana etti bende baskasina anlat bunlari seninle konuşmak istemiyorum dedim sert bir şekilde yaaa ama diyor gülüyor 5 dk sonra yine ayni

Tesettürlü birde ilişki mi yaşıyor vay be Serhat neler dönüyormuş?!

Aman canim banane ne yasarsa yasasin inan tesetturun adini kirleten insanin teki bu. Daha neler dönüyor onda bilseniz. Aman kimsenin sevgilisine kocasına denk gelmesin bu diye dua ettigim oldu benim.

Yüssüzse direkt söyleyeceksin, seninle frekanslarımız uymuyor bence arkadaş olamayız, iş ilişkisi dışında muhattap olmak istemiyorum teşekkürler

Aman canim banane ne yasarsa yasasin inan tesetturun adini kirleten insanin teki bu. Daha neler dönüyor onda bilseniz. Aman kimsenin sevgilisine kocasına denk gelmesin bu diye dua ettigim oldu benim.
Vay be iyimiş bide inançsızım diye kötülerler beni tabi bizi ilgilendirmez bu türban çok yozlaştı artık..

Vay be iyimiş bide inançsızım diye kötülerler beni tabi bizi ilgilendirmez bu türban çok yozlaştı artık..

Hic sorma benim herkese saygim varken kafamda yanlis algi uyandiranlar hep onlar oldu. Baskasindan da çektim. Sozlum konusunda. Resmen elimden almaya calisti neler yapti neler. Daha baska oyle tanidiklarim vardi onlarda suan her sey var. Cok dert yandim hepte oyle insanlar geldi.

Arkadaşınız yüzsüzmüş. Daha önce de söyledim ama anlamak istemedin, seninle gerçekten görüşmek istemiyorum diyin gitsin.

Yanina geldiginde o konussun swn suratina bile bakma baska seylerle meskul ol.
hala yapisirsa bak ben seninle arkadaslik edecek zihniyette biri degilim benden uzak allaha yakin ol. De

konu sahibinin tesetturlu diye illaki soylemeside dusundurdu beni niye tesetturlu demeyi luzum gordunuz yani algi olusturmak icinmi

Yok neden oyle dudunuyorsun ki arada ayrim mi var algi oluşturayim hepimiz biriz.
Sadece kendisi surekli bu konuyu aciyor ben tesetturluyum ya ondan safim gibisindem benimde bu kafa uyumuyor bana. Bunu aciklamak icin.

Arkadaşlar tesettürü çok konuşmayın bence hatta tesettürlü diye yazmasaydın konu sahibi iyi olurdu şimdi konuyu dağıtanlar olabilir bu yüzden

Arkadaslar bu ayrimi yapan bizleriz. Kimse kimseden ustun degil. Ben sadece karsi tarafla kafa yapimin neden uyusmadigini anlatmak icin detaya indim.

iyi de net olun

ben seninle arkadaş olmak istemiyorum

bu bu davranışların bana ters deyin oldu bitti

insanlar eşlerinden ayrılıyor siz aynı okulda okudunuz diye onu çekmek zorunda mısınız yani

"Algi olusturma" soylemi de moda oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…