Nasıl mesaj atsam ?

oyku1903

29.o8.11...
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
83
0
16
İzmir
Kızlar merhaba yine ben ve ne yazık ki derdime çare bulmus değilim
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...azla-agresif-neredeyse-hic-mesaj-atmiyor.html
bu konudada anlattığım gibi çok ilgisiz artık bazı seyleri beklemeye tahammülüm yok, o bana ne bir günaydın mesajı nede bir iyi geceler mesajı atıyor, bende ona dun gece hıcbır sekilde mesaj atmadım bugunde atmadım ama ondan hala ses yok... Haftasonu görüşmem lazım sizce ona nasıl bir mesaj atmalıyım haftasonu ıcın ? Veya yarın falan mesaj atmalımıyım yardım edin lütfen gücüm tükendi resmen (

Atma bence, görüşme o bir süre seninle görüşmek isteyene dek, sonra görüştüğünde sıcak davran, sürekli gülümse, ama mesela sokakta normalde kolunu omzuna atıyorsa ya da elele tutuşuyorsanız o bunları yapınca sen ondan ayrıl ya çok bunaldım sıcaktan filan de, onunla buluşmadığın hafta sonu dışarı çıktığın insanlardan filan bahset, trip atma ama buluşmayı çok erken bitir bir arkadaşıma söz verdim ama seni de göriyim dedim filan de sonra birsüre attığı mesajlara cevap yazma yine, eskisi kadar heran onunla görüşmeye konuşmaya hazır olma. Seninle az iletişim kurabildiği için ve buluştuğunuzda normalde olduğu gibi triplerle karşılaşmadan çok iyi vakit geçirdiği için, senin birden onu önemsememene anlam veremeyecek. Elinden kaçırmaya başladığını düşünecek ve seni kazanmak için daha fazla çaba harcıcak,

çok tesekkur ederim fikrin içinnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…