• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl model olabilirim?

CherryPie91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
1
0
1
33
Arkadaşlar ben ciddi anlamda yetenekli olduğumu ve fizik olarak da müsait olduğumu düşünüyorum . Model veya oyuncu olmak küçüklükten beri hayalim yetenek de var ama bir türlü istediğim fırsatı yakalayamadım. modelbul.net sitesine de fotoğraf koydum ama ilgi çekmemekten korkuyorum.. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan kişilerin yardımlarını ve önerilerini bekliyorum ...

Bilindik ajanslara resmini koyarsan senin için daha sağlıklı olur. Burda bir kız vardı aynı hayal peşinde. Sonu hüsran...

Seni model yapacağım diyen abuk subuk kişilere abuk subuk fotolar göndermeyin yeter. Geçenlerde burada biri konu açmıştı oradan aklıma geldi.
İstanbul'daysanız belli büyük ajanslara gidip görüşebilir, gözünüzü karartıp best model tarzı yarışmalara katılabilirsiniz.

Ajanslara kaydolmak lazım zaten hemen iş bekleme. Ufak tefek işler gelir. Oralarda kendini gösterdikce de hayaline ulaşabilirsin.

Bebek te falan turlayın bu kadar güveniyorsanız. Model avcıları kol geziyor. Geçen sene oda arkadaşıma ipana reklamı gülen yüz seçmelerine katılması teklif edilmişti reklam yazarları tarafından.

Ben ajansa kayıtlıyım.. egitimin varsa çabuk atılırsın bu sektöre. ama egitim yoksa pek bi rolde vermıyorlar

bilindik ajanslara kayıt olun.
yazdığınız siteyi bilemiyorum ama abuk subuk sitelere de fotoğraf yüklemeyin.
birinin çok dili yanmıştı burada böyle bir konudan...

Back
X