Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşverdim zaten ama kanlı bıçaklı ayrıldık döneceğini hiç sanmıyorumBoşvererek
Hayatıma bakıyorum kendimi geliştiriyorum sürekli kendimi hiç Bi şekilde hatırlatmıyorumKendi hayatına bak.
Yapamadıklarını yap.
Onu umursama.
Seni seviyorsa kaybettiği için pişman olur.
Sevmiyorsa zaten defolsun.
Ayrılma sebebiniz nedirHayatıma bakıyorum kendimi geliştiriyorum sürekli kendimi hiç Bi şekilde hatırlatmıyorum
Derdin ne o zaman?Hayatıma bakıyorum kendimi geliştiriyorum sürekli kendimi hiç Bi şekilde hatırlatmıyorum
Bir şekilde ayrıldık ondan bana çok haksızlık yaptı sonra hep dönmeye çalıştı ama hep bnmle sevişmek tarzı o konulara giriyor kimse snn gibi değil diyo bana borcu vardı her ay ödediği halde borcu bıle kapattım bu kişi pişman olsun istiyorumAyrılma sebebiniz nedir
Çünkü bana çok haksızlık yaptı her anlamda maddi manevi yanında oldum kandırdı beniNeden pişman olmasını istiyorsunuz ki?
Geçmişte bırakıp önünüze bakmalısınızç
Haketmedigim şeylere maruz kaldımDerdin ne o zaman?
Bosverdigin belli olmuyor
Buraya konu acman dahi bunu gösteriyor
Kanlı bıçaklı nasıl ayrılır kişi
Niye pişman edecek kadar Kinle dolusun
Ben acıyorum ona durumu cok kötü rencide etmek istemiyorum ztn bana her ay ödüyo orda sıkıntı Yok ben her ay onunla iletişime geçmemek için bu parayı ödedim cünkü her ay yaşadıklarım aklıma geliyor acı çekiyorumParanı alacaksın tabii...
Darphane misin kuzum sen?
Ailesi ile irtibata geç gerekirse versinler paranı..
Babana söyle o alsın :)
Allah'ından bulsun benden değil döner mi dönmez mi bilmiyorumhaksizlik yaptiysa zaten cezasini ceker, ilahi adalet..