Merhaba arkadaşlar.Benim derdim yabancı dil öğrenmek.Ama ne yüksek ücretli kurslara gidecek durumum var,ne de yurt dışına gitme gibi bir durumum.Yani şu ingilizceyi çat pat biliyorum ama üniversite öğrencisiyim bari okul bitmeden adam akıllı öğreneyim diyorum.Kendimi kötü hissediyorum.Artık herkes biliyor ingilizceyi.Halk eğitim kurslarına da gitsem gramer gramer öğretecekler.Orada da öğrenemiyoruz haliyle.Ben gramer istemiyorum,konuşmak istiyorum.Acaba kendi kendine uğraşıp öğrenen var mıdır? Çok merak ediyorum.Belki zordur ama istiyorum artık.Konuşayım bari diyorum.Ne yapmam gerek.Yardımlarınızı bekliyorum kk hanımları.
En son bir konu açmıştım kurs sözleşme feshi diye
Ben de üni.son sınıftayım öğreneyim dedim ama yetişemedim tezdi, sınavıydı, projesiydi derken...
Şahsen kursta da hıphızlı gittiği için takılıyorsun çünkü onlarda kısa sürede tüm konuları bitirmeye çalışıyorlar.
Ben ismek ve ya halk eğitime gidip, sonrasında da internetten yürüteceğim. Bi'çok site buldum temelim olduğu için rahat gider diye düşünüyorum.
Benim için derdimi anlatabilmek yeter, sonrası zaten kurs hocamın dediği gibi kelime bilgisine bakıyor.
sitenin adı livemocha bu sitenin düzenli çalışmaların da çok faydasını göreceksin sadece ingilizce değil tüm dillerde çalışmaları var incelersin emınım çok begeneceksın sende
Maddı olarak ben ılk kursa gıttım anlıyordum ama konusamıyordumMerhaba arkadaşlar.Benim derdim yabancı dil öğrenmek.Ama ne yüksek ücretli kurslara gidecek durumum var,ne de yurt dışına gitme gibi bir durumum.Yani şu ingilizceyi çat pat biliyorum ama üniversite öğrencisiyim bari okul bitmeden adam akıllı öğreneyim diyorum.Kendimi kötü hissediyorum.Artık herkes biliyor ingilizceyi.Halk eğitim kurslarına da gitsem gramer gramer öğretecekler.Orada da öğrenemiyoruz haliyle.Ben gramer istemiyorum,konuşmak istiyorum.Acaba kendi kendine uğraşıp öğrenen var mıdır? Çok merak ediyorum.Belki zordur ama istiyorum artık.Konuşayım bari diyorum.Ne yapmam gerek.Yardımlarınızı bekliyorum kk hanımları.
Merhaba arkadaşlar.Benim derdim yabancı dil öğrenmek.Ama ne yüksek ücretli kurslara gidecek durumum var,ne de yurt dışına gitme gibi bir durumum.Yani şu ingilizceyi çat pat biliyorum ama üniversite öğrencisiyim bari okul bitmeden adam akıllı öğreneyim diyorum.Kendimi kötü hissediyorum.Artık herkes biliyor ingilizceyi.Halk eğitim kurslarına da gitsem gramer gramer öğretecekler.Orada da öğrenemiyoruz haliyle.Ben gramer istemiyorum,konuşmak istiyorum.Acaba kendi kendine uğraşıp öğrenen var mıdır? Çok merak ediyorum.Belki zordur ama istiyorum artık.Konuşayım bari diyorum.Ne yapmam gerek.Yardımlarınızı bekliyorum kk hanımları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?