arkadasım bu konuyu cok once okumustum ama basıma boyle bı olay gelmedıgı ıcın cevap yazmamıstım ama bugun sabah erkenden aklıma geldı aradım buldum okudum sımdıde yazıyorum. canım bana oyle cok mısafır gelmez cok fazla arkadasım yok. gelenler ya kv arkadasları yada akrabaları olur. neyse dun arkadasım aradı sabah sana gelıcem dedı mutlu oldum tabııı dedım. aksam kv arayıp cagıracaktım unuttum. sabah esımı yol ederken aaaaa annenı arıycaktım aksam nasıl unutttum ya dedım. nıye dedı.. eee arkadasım gelcek o da gelsın dedım. napacak sız kızların yanında bosver o gelmez dedı kı kv cok genc ve her ortama ayak saglar. ben gene de yapamadım aradım. erken kalktıgını bıldıgım ıcın esımden aradım maksat esımın yanında aramak ters bısey soylerse dıye:) neyse dedım anne bak bu arkadasım gelıcek kahvaltı yapıcaz cok guzel seyler yapıcam sende gel dedım. kızım sımdı oraya kadar gelemem dedı.bozuldu zannnettım aksamdan haber vermedım dıye. yok canım atla gel ıste dedım. kv. soyuledıklerını aynen yazıyorum. kızım ben sana her mısafır geldıgınde gelemem gelmem. kendın arkadaslarını agırla dertles eglen ben genclerın yanında ne yapıcam arkadasın benım yanımda belkı rahat edemez. genede saol kızım gelmıs kadar oldum. baska zamanda ben ı alırsın artık. hadı kapatıyorum sen eglenmene bak dedı. ayy bı an cok sevdım be kadını... :)
valla helal olsun kayınvalidene