• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil ogretebilirim her misafirle(arkadaslar dahil) k.v yi de cagirmayacagimi?

arkadasım bu konuyu cok once okumustum ama basıma boyle bı olay gelmedıgı ıcın cevap yazmamıstım ama bugun sabah erkenden aklıma geldı aradım buldum okudum sımdıde yazıyorum. canım bana oyle cok mısafır gelmez cok fazla arkadasım yok. gelenler ya kv arkadasları yada akrabaları olur. neyse dun arkadasım aradı sabah sana gelıcem dedı mutlu oldum tabııı dedım. aksam kv arayıp cagıracaktım unuttum. sabah esımı yol ederken aaaaa annenı arıycaktım aksam nasıl unutttum ya dedım. nıye dedı.. eee arkadasım gelcek o da gelsın dedım. napacak sız kızların yanında bosver o gelmez dedı kı kv cok genc ve her ortama ayak saglar. ben gene de yapamadım aradım. erken kalktıgını bıldıgım ıcın esımden aradım maksat esımın yanında aramak ters bısey soylerse dıye:) neyse dedım anne bak bu arkadasım gelıcek kahvaltı yapıcaz cok guzel seyler yapıcam sende gel dedım. kızım sımdı oraya kadar gelemem dedı.bozuldu zannnettım aksamdan haber vermedım dıye. yok canım atla gel ıste dedım. kv. soyuledıklerını aynen yazıyorum. kızım ben sana her mısafır geldıgınde gelemem gelmem. kendın arkadaslarını agırla dertles eglen ben genclerın yanında ne yapıcam arkadasın benım yanımda belkı rahat edemez. genede saol kızım gelmıs kadar oldum. baska zamanda ben ı alırsın artık. hadı kapatıyorum sen eglenmene bak dedı. ayy bı an cok sevdım be kadını... :)

valla helal olsun kayınvalidene

Kusura bakmayın da, bunun konu sahibine ne faydası var?
Konuya yorum yapmamışsınız ki, anınızı anlatmışsınız.. Nispet yapmışsınız yani..
Evet sizin kayınvalideniz mükemmel.. Konu sahibininki değil.. Bu mudur?[/Q

ya sana hıc bısey demıycem cunku su yorumdan sonra kendını bellı etmıssın. ben nıye nıspet yapıyımm karsımdakını tanımam etmem sadece mısafır konusunda onunda kaynanasının boyle davranması gerektıgını ve bboyle davrananlarında oldugunu bılmesını ıstedım. ayrıca ben onun kaynanasınada mukemmel degıl demıyorum bı yerınden laf cıkarma... :47::47::47::47:

lutfen yardim..

Bu kadin hirsi yuzunden evliligimi bozacak.

Esimle oyle mutluyuz ki bu konu disinda.
Baska hicbir sorunum yok diyorum,
gulup gecmek istiyorum cok sig geliyor bu kadin bana ama olmuyorrr olmuyorrr biyerlerden bulup cikiyor ve basariyor aramizi bozmayi..

Elim ayagim titriyor suan sinirden..

Sabah esimle operek ugurladim evden.gayet iyiydi hersey

arkadaslarim geldi bugun bana.
K.v arams kizlarin yaninda gormedm.sonrada unuttum aramayi allah biliyor..

Herzamn cat kapi gelen kadin.guya ben acmayinca gelemems gucenmis..

Yalan. Kesinlikle haberi vardi arkadaslarimdan..okadar fesat ki sinir tanimiyor.soyle dusundu: Bakalim arkadaslar var sende gel diycek mi..

Olay cikaracak gel demedgm icin.

Esimi aramis.karin telimi acmadi. Misafr var sende gel demedi.
Esimle konustk.ararim bn dur brazdan dedim.gerek yok misafr gittikten snra dedi..etkilenmis yani.

Bzm bu kadindan baska hicbir kavgamz yok..

Biktim kizlar biktim..

Her hafta boyleyz.her misafrimle cagrilmayi bekliyor.ilk evlendgim ay tembihlemisti bak haber ver misafr olunca ara bni gucenirim dye..

Bu kadar abartacagni bilemedim he ddim gectim.

Saka gibi her hafta aramizi aciyo esim etkileniyo etkilenmiyorum dese de..hissediyorum kirgin duruyo bana..bu k.v min bu sekilde bnden sogutmasi 4 oldu..yani 4 sefer msafrimle cagrilmak istedi cagrmadm dye gitti esimi kizdrdi..
Alttan almaktan biktim bu kadin ben ozr diledikce daha da azitiyo isi..

Kendi annem gelmk istemiyo evime.sorun olur diye ki buyuk sorun oluyor cagrmazsam.

Neolur yardim nasil ogretebilirim ben bu insana her gelenle gelinmeyecegni..
güzel bir şekilde söleyebilirsin ark geldiğinde biz genç gence oturcaz falan de bencee

Lutfen yardim..

bu kadin hirsi yuzunden evliligimi bozacak.

esimle oyle mutluyuz ki bu konu disinda.
gulup gecmek istiyorum cok sig geliyor bu kadin bana ama olmuyorrr olmuyorrr biyerlerden bulup cikiyor ve basariyor aramizi bozmayi..

elim ayagim titriyor suan sinirden..

sabah esimle operek ugurladim evden.gayet iyiydi hersey

k.v arams kizlarin yaninda gormedm.sonrada unuttum aramayi allah biliyor..

herzamn cat kapi gelen kadin.guya ben acmayinca gelemems gucenmis..

yalan. Kesinlikle haberi vardi arkadaslarimdan..okadar fesat ki sinir tanimiyor.soyle dusundu: bakalim arkadaslar var sende gel diycek mi..

olay cikaracak gel demedgm icin.

esimi aramis.karin telimi acmadi. Misafr var sende gel demedi.
esimle konustk.ararim bn dur brazdan dedim.gerek yok misafr gittikten snra dedi..etkilenmis yani.

bzm bu kadindan baska hicbir kavgamz yok..

biktim kizlar biktim..

her hafta boyleyz.her misafrimle cagrilmayi bekliyor.ilk evlendgim ay tembihlemisti bak haber ver misafr olunca ara bni gucenirim dye..

bu kadar abartacagni bilemedim he ddim gectim.

saka gibi her hafta aramizi aciyo esim etkileniyo etkilenmiyorum dese de..hissediyorum kirgin duruyo bana..bu k.v min bu sekilde bnden sogutmasi 4 oldu..yani 4 sefer msafrimle cagrilmak istedi cagrmadm dye gitti esimi kizdrdi..
alttan almaktan biktim bu kadin ben ozr diledikce daha da azitiyo isi..

kendi annem gelmk istemiyo evime.sorun olur diye ki buyuk sorun oluyor cagrmazsam.

neolur yardim nasil ogretebilirim ben bu insana her gelenle gelinmeyecegni..

k.v yi çağırılacak misafir var çağırılmayacak misafir var gençlerin arasında ne işi var herkesin yerini bilmeliiii çağırsan bile o gençlerin arasında bnm ne işim var diyip anlayış göstermeli anlamıorum böle insanları ben :31:

Yarin sabahtan gelecek ve : iyi agirladin mi misafrlerini ? Diyecek..

sanki hiiicc esime sikayet etmemis aramzi bozmamis o cok iyiymis gbi evime gelip aksama kadar hizmet bekleyecek..

oyle klasikki bu durum

sabahtan carsiya cikip aksama kadar eve gelmeseniz, ya da bir arkadasiniza gitseniz?

biraz gec kalmis bir yanit oldu sanirim.

Son düzenleme:
Ben de KV'm bana gelmiyor diye üzülüyordum.

Benimki davet edilmek istiyor. Çekiniyor davet edilmeden gelme konusunda. Birtek kendi çocukları geldiği zaman çağırıyorum ben de.

Arkadaşların gelince çağırman zaten mantıksız ki. Bunu anlar inşallah.

Lutfen yardim..

yalan. Kesinlikle haberi vardi arkadaslarimdan..okadar fesat ki sinir tanimiyor.soyle dusundu: bakalim arkadaslar var sende gel diycek mi..

esimle konustk.ararim bn dur brazdan dedim.gerek yok misafr gittikten snra dedi..etkilenmis yani.

biktim kizlar biktim..

her hafta boyleyz.her misafrimle cagrilmayi bekliyor.ilk evlendgim ay tembihlemisti bak haber ver misafr olunca ara bni gucenirim dye..

saka gibi her hafta aramizi aciyo esim etkileniyo etkilenmiyorum dese de..hissediyorum kirgin duruyo bana..bu k.v min bu sekilde bnden sogutmasi 4 oldu..yani 4 sefer msafrimle cagrilmak istedi cagrmadm dye gitti esimi kizdrdi..

kendi annem gelmk istemiyo evime.sorun olur diye ki buyuk sorun oluyor cagrmazsam.

arkadaşlarınızdan rica edin kayınvalideniz geldiğnde biraz ona karşı mesafe koysunlar ve açık açık dile getirsinler canım biz geldiğimizde biz bize gençler oturalım annene haber verme desinler onun yanında desinler malum misafiriz sonuçta rahat edemiyoruz diye ..bu kırıcı bi dille değilde olmaıs gerektiği gibi söylenmesi sanırım çözüm olabilir

Niye çağırmak zorundaymış gibi davranıyorsunuz ki, ben de 5 aylık evliyim çalışıyorum diye sadece bir kez çağırdım kayınvalidemleri, onun dışında onlar geldiler 3 sefer falan onu da arayıp haber verip geldiler. Ben de zırt pırt gitmem onlara haftada bir ya da 2 , özletmek en iyisi. :42:
Eşime de dedim zırp pırt gitmeyelim de kıymetli olalım özlesinler biraz dedim. O da şimdi onlar gelin diye aradığında naz yapar hemen tamam geliyoruz demez. Aynı şekilde kendi aileme de 2 haftada bir ya da haftada bir falan giderim. :51:

Son düzenleme:
Oyle yapacagim canim..bir sure evde takilmayacagim.(calistigim icin haftaici hasret kaldgim kafa dinlemek icin cumayi bekledgm evim)

yarin carsiya cikacagim..gerci onun saati vakti yokki.gundz bulamazsa aksam gelr gece onikiye kadar oturur..

tablo oyle bilindikki.yarin herzamnki gbi surat bes karis geleck.iyi agrladinmi diycek..
gecn hafta amcamlar geldgindede gucendi.pazae gunu yatyoruz esimle.kapi caldi.dan diye girdi.guya benimle muhatap olmuyor,montunu bile cikarmadan yatak odamiza daldi.arkasindan bakakaldm..ogluum hastayim diyordun nasil oldu bogazn ???

Bunu sormaya yatak odasna daliyo.bari bi musade et ortaligi yoplayayim bornozu kaldrayim..

boyle iste.bu kadini gormezden geleyim diyorum olmuyor.mesafe koyayim diyorum imkansz..mesafe koydugumu anladimi daha cok ariyor geliyor..

yatak odamiza dalmasindan rahatsz oldgmu esime soyledim.farkinda misin annem gelnce huzursuzluk cikariyorsun dedi tartstik konuyu cozemeden.

yani yine hedefne ulasti

Eşin annesini değil de seni suçlu görüyor bu seni suçlu piskolojisine sokuyor bunu da cici kayınvaliden tatlılıkla çok güzel beceriyor
Beni karıştırmayın demiş birkere o karışmadan olmaz damat kv ve gelin arasında dengedir dengesizleşiyor durum böyle!ne demek yatakodasına dalmak ya duygu sömürüsü yapmasın gitsin annesiyle yaşasın madem annem gelince sıkıntı çıkarıyorsun diyor, taşınmalısınız bence başedilmez bu ezik piskolojisine sahip kv ile bi duygu sömürüsü yapar seni suçlu çıkarır valla!
Çağır bacım ya da misafir geldiğinde onu da kafanıza göre takılın kızlarla yan odaya gidin geyik yapın gülüşün eğlenin takmayın onu da şikayet ederse oğluna beğenmiyosan gitmeyiver desin o da bi zahmet yaşıtın değil bişe değil sen de gittiğinde otur misafir gibi bırak o şikayet etsin seni sen ezik piskolojisine gir aaa aşkım gittim ama yaşlı insanlar ayıp olmasın diye de muhabbet baydı belli etmemeye çalıştım kv mi düşünüp bu da suç oldu yaa dersin roller trsine döner:51:

Lutfen yardim..

biktim kizlar biktim..

Belki de çok temiz çok iyi niyetli bir insan seninle arkadaş gibi olmak istiyor, seni sevmese o da görmek istemez diye düşünüyorum.
O kadar saf ki oğluna kızını şikayet eder gibi ufacık şeyi eşinize söylüyor.
Tabi haklı demiyorum ama haksız olarak da görmeyin düşüncesiz birisi olabilir. Siz bence konuşarak anlamaya çalışın.

Kusura bakma ama net olmak lazım
Bana kayınvalidem her misafirin gelince beni çağır yoksa gücenirim dese
Çağıramam derim
Önce he demekle hata etmişsin

O da yüz bulunca astar isteyen bi tipmiş
Ama tek suçlu o değil
Eşin hatalı, senin yaşıtlarınla ne işi var kaynanın. Evlendin diye başbaşa olamayacak mısın arkadaşlarınla

Nasıl başlarsa genelde öyle gidiyo bu işler
Maalesef alışmışlar ama
En azından eşine tepkili davran, de ki sende arkadaşlarınla buluşunca annemi çağır o zaman :23:

hiç unutmuyorum yeni evliydim ilk defa kız arkadaşlarım gelmişti evime. kendi geldi yetmedi kendisine gelen misafirleride benim evime davet etmişti. allahın cezası. amma rezil olmuştum arkadaşlarıma. bunların hepsi böyle sakın taviz verme. çağırma bi küser iki küser sen eşinle aranı bozma yeter

hata biraz sende ama eşindede yok değil.tamam gelsin kayınvaliden gelmesin değil ama herzamanda olmaz.eşine söyle her seferinde çağırmam mı gerekiyor de.bu ev bizim ikimizin de sende arkadaşlarınla buluştugunda babamı çağırıyor musun de.ama güzelce de.allah yardımcın olsn

Benim de kaynanam her misafir de değil ama özellikle annemler gelince gelmek ister
Bi kere eşim dedi ki ben anneme gideyim, siz annen ve ablanlarla rahat rahat takılın
Kendi annesine yani kaynanama gitti biz rahat olalım diye
Pat bi telefon

- Alo nasılsın
- İyiyim siz
- Annenler gelcekmiş, geldi mi
- Evet
- Kim kim
- Annem, X ablam, Y ablam ve çocuklar
- Hıı, görümcen de birazdan işten gelcek ? ( yani bizde gelelim ? )
- İyi size de iyi oturmalar dedim

Demem o ki net olmak güzel şey
Ayıp olmasın diye kem küm etsem hop gelirlerdi
Çalışıyorum diye çok sık hep bi araya gelemiyoruz ablamlarla
Kayınvalidemi de davet ediyroum ama başka gün, o ise tam tersi şenliği mi seviyo bizimkileri mi merak ediyo bilmem her aynı gün gelmek ister ama ilk başlardan sinyal verdiğim için artık bıraktı ağzımı aramayı

Allah yardımcın olsun.. Başıma geleceğinden korktuğum bi şey bu. Nişanlım demişti evlendigimizde eve biri geldiğinde annemi de çağırırsın diye. Ben çağırmam dedim. Sonuçta bizim de bir özel hayatımız bir çevremiz var.Sana tavsiyem bu konuyu eşinle hallet tatlı dille. kaynanana ne desen anlamayacak bence yani hemen oğlunu aramasından belli. Eşin senin yanında olursa böyle bir sorun kalmaz..

Ama bi kere pek te hoşlanmadığım yengem ( benim amcamın eşi ) gelecekti bize
Kaynanamı aradım kendim çağırıdm muhabbet çıksın diye :60: annemle beraber.
Ben sevmediğim insanlarla pek muhabbet kuramam, sıkılırım
Çok sevinmişti

Ben beraber oturuyorum da anlattigin şeylere katlaniyorum ama senin katlanman gerekmiyor senin evin ayri ben en çok yatak odasina girilmesine sinir oluyorum Burak bari orasi mahremim bende kalsin diyorum ( tabi içimden) erkekler hep ayni saniyorim bikere benim kvdede camasirlari katlamis ben disardeyken sonrada gitmis yatak odama yatagin üstüne koymuş hep iç giysilerin ama nasil kafam atti anlatamam Esim diyor ne olmuş katlamis iste dedim özel esyalarim ayip diye bisey var

canım cok zor durum ama eger esınle cözebılıyorsan bu sorunu onla cöz...de ki ben annene bısey desem alınır ama sen desen alınmaz de...iyi bi vaktinde tatlı dille halledeceğine ınanıyorum cnm...Benimde bı arkadasım var kayınvaldesıyle kapı komsuları ve kaynanasından kızın anahtarı var arkadasım anlatıyor : ben banyodayım bi gün cıktım bornozumla ıcerı girdim sesler gelıyo bı baktım kı kaynanam arkadaslrını cagırmıs (ne dıycegımı sasırdım) arkadsım dıyo kı anahtar onda artık o sese gıcık oluyorum dıyo çıt bakmıssın hemen icerde...ben daha kocama kahvaltı bıle hazırlayamadım geceliklerimi bile giyemedim diyor...(kendi sorunumu anlatınca o da senınkı sorunsa benımkını bılmıyorum dedı) arkadsım cözüm bulamamıs hala aynı yanı sadece umursamıyorum naparsa yapsın diyor eşimle aram bozuluyor yoksa dıyor...eger sizin tasınma olanagınız varsa hıc durmayın canım arkadsımın yoktu cünkü eşiyle kayınbabası aynı yerde calısıyorlardı babası ızın vermemıs işçi gibi maaş veririm demş gidemediler bebeklerı oldu masrafları cogaldı eger sız tasınabılırsenız hıc durmayın canım...Bendede bı kaynana var düşmanıma vermesin rabbim...o da taaa evlenmeden önce anneme (sen ne zaman gelırsen bende gelıyım her geldıgınde banada haber et muhakkak demiş duyarsam kötü olur demiş) düşün yani annemle bas basa bıle kalamıycam sankı 9 aylık evlıyım 1 kere geldı daha annem evıme cok zor gercekten gecım evlilik fedakarlık :(

Eşine her misafir çağırdığında onu çağırmak zorunda olmadığını açıkca söyle o da annesine söylesin.

Back
X