Daha önce konu açmıştım buraya birçoklarınız bilir eşimin yengesine olan aşkını.... sağolsun birçoğunuz hamileliğimin son günlerinde fikren ve manevi çok destek oldunuz.... şimdi size temmuzdan beri geçen iki ayı kısaca anlatıp ne yapacağım konusunda bir akıl vermenizi, yol göstermenizi isteyeceğim...
eşim denen pisliğin foyası ortaya çıkınca suçunu bastırmak için bağırıp kavga etmeyi ısrarla sürdürdü. hem de hamileliğimin dokuzuncu ayında...çok bunaldım ve çok kötü günlerdi gerçi hala eşim yüzünden kötü günler geçiriyorum ya
en kötü günlerimde ailem hiç yanımda olmadı... elalem ne der kır dizini otur mantığı...
o pislik eşim yüzünden erken doğum yaptım. hemde kendim gittim doğuma...ben hastaneye gitmek için arıyorum kötüyüm diyorum adam bana ne derse beğenirsin arabayla git rahat edersin diyor...ben sanki doğum ağrısıyla araba kullanabileceğim....daha neler neler...doğuma yalnız gittim tabii ...
o kadar üzüntüden sonra bir sürü sağlık sorunu yaşadım...sadece ben yasasaydım keske.... kızım da yasadı... küçücük kızım hastanede yattı 3 gün...
neyse gelelim bugüne kızım iki aylık oldu...doğumdan sonra koca denen canlıyı defalarca evden kovmama rağmen yüzsüz yüzsüz gelip evde kalmaya devam ediyor... kapıyı kilitlesem apartmanda bağırıp duruyor rezil ediyor herkese... İnsanlardan utandığım için mecburen açıyorum kapıyı ( insanları onun yüzünden defalarca rahatsızlık verdik. apartmandan kovulmasak iyidir...) Giysilerini kapının önüne koyuyorum ortalığı yıkıyor...Gitmek istiyorum ama kurulu bir düzeni ne ara nasıl kuracağım bebeğim daha çok küçük...Kaldı ki bu eşyaların çoğu benim paramla alındı...Ona bırakıp gitmek de istemiyorum. Yeni bir ev tutmak eşyası temizliği vs... küçücük bebeğimle nasıl yaparım.....Ailem desen ben eşimden boşanırsam evlatlıktan reddedecekmiş
İnsanın ailesi yanında olmaz mı...Tek düşündükleri elalem ne der... Sanki boşanmış kadın suç işlemiş bir cani... Bu arada daha davayı açamadım kızımın sağlık sorunlarıyla ilgilenmekten...
Adamın benden boşanmaya hiç niyeti yok...E doğal olarak yumurtlayan tavuğu kesmek istemiyor.kirayı , evin giderini ben karşılıyorum..Üstüne benim arabamla gezip tozuyor...
Size sorum bu adamdan en az hasarla nasıl kurtulabilirim..Bu arada birkaç haftaya işe başlayacağım küçük bir bebeğim var ...Ve çok berbat bir loğusalık geçirdim... Bu adamın yüzünü bile görmeye tahammülüm kalmadı... Nasıl olacak, nasıl yapacağım...