Nasıl olmalı acaba?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
mERHABALAR KIZLAR,SİZE BİŞEY DANIŞMAK İSTEDİM BU KONULARDA NE YAPICAĞINI BİLEMİYOR VE BU YÜZDEN TRENİ KAÇIRIYORUM
DEVAMLI GİTTİĞİM BİR YERDE GÖRÜŞTÜĞÜM BİR ARKADAŞIM VAR .MUHABBET ETTİK LAFA LAFI AÇTI AYNI YERLERDE OTURDUĞUMUZ ORTAYA ÇIKTI.MUHABBET DAHA DA AÇILDI.SONRA EVE DÖNERKEN SENİ DE BIRAKALI DEDİLER YANINDA BİR ARKADAŞI DAHA VAR TABİİİ. BEN DE TANIDIĞIM İÇİN BİR SÜREDİR GÜVENDİM ,DAVAT EDEN ARKADAŞ KENDİ TANITMALAR ,İFADE ETMELER ,METETMELER FALAN DERKEN .KURSA BERABER GİDELİM SENİ DE ALIRIM DEDİ ..BENDE TAMAM OLUR DEDİM..AKŞAM BIRAKTIĞINDA DA HABERLEŞMEK İÇİN BİR NUMARA FALAN ALMADIK NE O İSTEDİ CÜMLE KURDU BEND EVERMEYE ÇEKİNDİM AÇIKÇASI...EVİME YAKLAŞINCA İNDİM..ERTESİ GÜN OLDU KURSA GEÇ GELDİ ERKEN ÇIKTI KURSTAN O GÜN İŞE FALAN GİTMİŞ..BİLMİYORUM O GÜN İŞTE MESAFELİ GELDİ..HEM SENİ ALIRIM EDERİM DEDİ AMA ERTESİ GÜN OLUCA TAMAM O GÜN İŞ YOĞUNLUĞU FALAN VARDI AMA PEKİ BUNDAN SONTA TEL ONUN MU İSTEMESİ LAZIM BEN VERMEYİ UNUTTUM MUHABETİ İLE VERMELİMİYİM NASIL OLMALI KIZLAR BİR ÖNERİ TAVSİYE NE YAPILMALI ...ÇOK TATLI TATALI KONUŞTU BEN SENİ ALIIRM OTOBÜSLERLE UĞRAŞMA DİYE AMA BİLEMEDİM İŞTE

ben akşam çok yorgun bir anda yazdım cümlelerim anlaşılmıyor mu ki?

Üstüne düşmeyin.
Ciddi olmadığını düşündüm karışık cümlelerinizden..

Neden büyük harflerle yazdınız bütün yazıyı ..Numaranızı almak istiyorsa bir daha sorar,ne bu aceleniz..

Bu tarz konular görmüştüm daha önce de.
Böyle adamlar bir hevesle konuşuyor ediyor, sonra akşam eve gittiğinde sakin kafayla düşünüp "ne yaptım ben?" diyerek pişman oluyorlar sanırım...
Şu an adım atması gereken bir taraf varsa o. Siz değilsiniz..

Numaranizi isterse, gelir ve ister.
Yorgun erkek yoktur, adim atmak istemeyen erkek vardir.

Bu tarz konular görmüştüm daha önce de.
Böyle adamlar bir hevesle konuşuyor ediyor, sonra akşam eve gittiğinde sakin kafayla düşünüp "ne yaptım ben?" diyerek pişman oluyorlar sanırım...
Şu an adım atması gereken bir taraf varsa o. Siz değilsiniz..

Çok acele etmeyin ilk tanışılan günden başlayan ilişkiler pek de sağlıklı olmaz bence. İnsan önce görüp beğenir düşünür kafasında tartar ona göre ilgisini belli eder. İlk günden yapışması tuhaf olur zaten. Belki düşünmesi gerekiordur belki de düşünmüştür ve uzak durması gerektiğine karar vermiştir. Fazla üstüne düşüp de kafanızı da karıştırmayın

hiç kurcalama bence...belli ki kafası karışmış ya da seni ben alırım filan dediği için pişman olmuş..

bariz şekilde mesafe koymaya çalışıyor. niye ısrarcı olup bir de numaranı veresin ki

erkeklerin zihni nebiçim böyle daha 20 dk fikri değişebiliyo o zaman henüz somut birşey olmadan hayret

Kızlar sağolun fikirleriniz için benimde karşımda benim hayat tarzımdan hep farklı erkekler bu tarz duruma giriy nasıl desem benim pek gece dışarı çıkmam ,rahat gezip tozamam tam aksi nasıl desem bu gece barda gönlüm hovarda tarzlar çıkıyor karşıma ..ben kesinlikle yadırgamam olur idare ederim diyorum ama onlar tarafından olmuyor sanırım..bu durumda beni çok üzüyo iştee sorun birinin olup olmaması değil hep bu sebep

adım atacak taraf kesınlıkle sen degılsın canım .
o eger numaranı almak ısteseydı alırdı emın ol

canım karsındakının kafa yapısını zıhnıyetını nıyetını bılemezsın .
senınle cıddı bırseyler yasamak amaclı olsa ıdı ,emın ol alırdı numaranı .
eger senın gece dısarıya cıkmadıgını ,bar bar gezıp tozmadıgını bılıyor ıse
o yuzden de almamıstır numaranı

hiç kurcalama bence...belli ki kafası karışmış ya da seni ben alırım filan dediği için pişman olmuş..

bariz şekilde mesafe koymaya çalışıyor. niye ısrarcı olup bir de numaranı veresin ki

yol zaten topu topu 20 dk sürdü bir hevesle söyleyip nasıl hemen vazgeçiliyo 3 aydır gözlerinin önündeydim zaten ...bilmiyorum işte bende ne yapacağımı b,lemedim kızlar erkekleri cesartlendirir derler ya ondan öyle düşündüm bende..ama gerçekten bu erkerkelrin git gel kafası beni deli ediyo...

Kursa giderken alırım ederim bak beraber gidelim dedi tabi yanında bir arkadaşı daha var aynı yerde oturan kurstan alıırm diyip hiç bağlantı kurmayınca ne yapacağımı bilemedim aslında çok hoşuma gitti ama kilitlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…