Saç Rengi ve Saç Boyama Nasıl olmuş ombre'm kızlar

hayallperestt

Kimse %100 masum değildir..
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
1.742
34
113
33
Saçımı nasıl açarım? Oksidan mı papatya suyumu saçım turuncu olursa napçam derken saçımı sonunda boyattım ve ben çok beğendim sizinde fikirlerinizi almak istedim kızlar :) Tabi çok yıprandı saçlarım normalde de kırıktı şimdi daha kötü oldu. Kırıklar için kestirmem gerek diceksiniz ama kestirmeden hani sertliği ve kolay taranması için ne önerirsiniz karışım falan evde yaptığınız ? Şimdiden teşekkür ediyorum :)

1002371_10204489478858201_2500725100884046320_n.webp

Saçımı nasıl açarım? Oksidan mı papatya suyumu saçım turuncu olursa napçam derken saçımı sonunda boyattım ve ben çok beğendim sizinde fikirlerinizi almak istedim kızlar :) Tabi çok yıprandı saçlarım normalde de kırıktı şimdi daha kötü oldu. Kırıklar için kestirmem gerek diceksiniz ama kestirmeden hani sertliği ve kolay taranması için ne önerirsiniz karışım falan evde yaptığınız ? Şimdiden teşekkür ediyorum :)

hi çok tatlı açılmış ombren hayırlı olsun caımmm :) valla benimde saçlarım açmaya çalışırken falan cok sertleşti zor taranıyor o yönden bende bişey diyemicem buraya oneren olursa bende bakarım :)

Çok güzel , yılang yağı kullan beslio uzatıo ve güçlendirio , ben öyle yapıyorum ve farkı da görüyorum gerçekten.

hi çok tatlı açılmış ombren hayırlı olsun caımmm :) valla benimde saçlarım açmaya çalışırken falan cok sertleşti zor taranıyor o yönden bende bişey diyemicem buraya oneren olursa bende bakarım :)

Teşekkür ederim canmm inş kolay açılmasını saglayacak bişey buluruz :)

Saclarin kuru gorunuyor urban argan yagini kullanabilirsin kahverengi seri ben kullaniyorum gayet memnunum

bu dipe göre fazla açık
benimki de öyle ve sevmedim...
daha koyu ve daha küllü olmalı
hindistancevizi yağını öneririm

Eki Görüntüle 1256671

ben kuaförden milk shake adında köpük alıyorum yumuşacık ve vanilya kokulu yapıyor saçımı. bende de ombre var...

Bende geçişleri çok sert buldum..
Hatta ilk baktığımda ı-ıh dedim..
Renk skalası gibi olmalı zaten ombre..
Kırıkların ve canlanması için..
Badem ve argan yağını öneririm :)
Birde gliss veya loreal'in sıvılaştırılmış saç kremleri var keratinli onlarda iyi :)
Duştada saçlarını soğuk suyla yıka yani son durulama suyunu soğuk kullan işe yarar :)
Ama saçlarını aynı düzeyde 3-4 cm kısaltsan senin için daha iyi olur :)

bence gayet hos olmus sadece sac duzlestirildigi icin gecisler biraz belirginlesmis, dogal su dalgalariyla cok daha naturel bi model olacagini dusimuyorum, saci yumusatma ve beslemek icin saf zeytin yaginin uzerine tanimam, isitilmis yagi sac derisi uc ve boylarina massj srklinde uyguluyoruz ve sicak havluya sarip bi saat kadar bekleyip yikiyoruz, sonuc yumusak ve patlak sac ve sac derisi:)

Kiehls Argan lı maske ve krem öneririm. Hele maske:KK15: kişisel bakım ürünlerine çok para döken biri olarak ben böyle şey görmedim dedirtecek cinsten:)

bence gayet hos olmus sadece sac duzlestirildigi icin gecisler biraz belirginlesmis, dogal su dalgalariyla cok daha naturel bi model olacagini dusimuyorum, saci yumusatma ve beslemek icin saf zeytin yaginin uzerine tanimam, isitilmis yagi sac derisi uc ve boylarina massj srklinde uyguluyoruz ve sicak havluya sarip bi saat kadar bekleyip yikiyoruz, sonuc yumusak ve patlak sac ve sac derisi:)

Teşekkür ederim aynen saçım bugün dalgalı daha güzel duruyor. Düzleştricide dediğiniz gibi geçişler çok göze çarpmış

Geçişleri biraz daha yumuşak yapabilirmis ama yakismis sacin da uzunmus maşallah güleggüle kullan:)

Milkshakenin ürünleriniben de siddetle tavsiye ederim.biraz pahali gelebilir ama bi harika.. Kokusu zaten inanilmaz

Cok guzel olmus benimde uzun zamandir aklimda yaptirsammi diye ama cesaret edemiyorum boyaya. Saclarim seninkinden 10 santim daha uzun ve hic kirigim yok.boyatirsam nasil olur kirilirmi yipranirmi dusunceleri var. :(

Back
X