- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 33
- Konu Sahibi hayallperestt
-
Saçımı nasıl açarım? Oksidan mı papatya suyumu saçım turuncu olursa napçam derken saçımı sonunda boyattım ve ben çok beğendim sizinde fikirlerinizi almak istedim kızlar :) Tabi çok yıprandı saçlarım normalde de kırıktı şimdi daha kötü oldu. Kırıklar için kestirmem gerek diceksiniz ama kestirmeden hani sertliği ve kolay taranması için ne önerirsiniz karışım falan evde yaptığınız ? Şimdiden teşekkür ediyorum :)
hi çok tatlı açılmış ombren hayırlı olsun caımmm :) valla benimde saçlarım açmaya çalışırken falan cok sertleşti zor taranıyor o yönden bende bişey diyemicem buraya oneren olursa bende bakarım :)
Çok güzel , yılang yağı kullan beslio uzatıo ve güçlendirio , ben öyle yapıyorum ve farkı da görüyorum gerçekten.
Saçımı nasıl açarım? Oksidan mı papatya suyumu saçım turuncu olursa napçam derken saçımı sonunda boyattım ve ben çok beğendim sizinde fikirlerinizi almak istedim kızlar :) Tabi çok yıprandı saçlarım normalde de kırıktı şimdi daha kötü oldu. Kırıklar için kestirmem gerek diceksiniz ama kestirmeden hani sertliği ve kolay taranması için ne önerirsiniz karışım falan evde yaptığınız ? Şimdiden teşekkür ediyorum :)
Eki Görüntüle 1256671
ben kuaförden milk shake adında köpük alıyorum yumuşacık ve vanilya kokulu yapıyor saçımı. bende de ombre var...
Sorun olmazsa resmini atabilir misniz saçınızn ?
bence gayet hos olmus sadece sac duzlestirildigi icin gecisler biraz belirginlesmis, dogal su dalgalariyla cok daha naturel bi model olacagini dusimuyorum, saci yumusatma ve beslemek icin saf zeytin yaginin uzerine tanimam, isitilmis yagi sac derisi uc ve boylarina massj srklinde uyguluyoruz ve sicak havluya sarip bi saat kadar bekleyip yikiyoruz, sonuc yumusak ve patlak sac ve sac derisi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?