• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü nasıl olmuş?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

hercai34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
210
1
96
50
Hatay
my.php
[/URL][/IMG]

iki parça olarak örülüyor isterseniz aşagıda görüldüğü gibi yalnızca şal olarak da kullanabilirsiniz

my.php
[/URL][/IMG]

nasıl yapıldığını ayrıntılı anlatır mısınız. çok beğendim..

üst parçayı 200 ilmek başladım (bir sıra ters bir sıra düz ) her sırada üçer üçer keserek 25-30 ilmek kalana kadar örmeye devam ettim böylece bir üçgen oluşturdum.Daha sonra kenarına sırtı kapatacak kadar (tığla) örümcek yaptım
altı ise 55 ilmek başladım haroşa ördüm uzunluğu bel ölçünüze göre ayarlarsınız daha sonra ortadan veya yandan bu parçayı ister dikin ister düğmeyle süsleyin

en son olarak üst parçayı alttaki parçaya birleştirdim umarım anlatabilmişimdir denemeye değer hihoyyyt

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

teşekkür ederim canım, deniycem en kısa zamanda:)

önce bi tane küçük örcem deneme babında:))

bu modelin aynısını dün akşam bir kızın üzerinde gördüm ,
çok beğenmiştim buda çok güzel ellerinize sağlık..

ben yine bişey sorcam .

fotoda zayıf görünüyosun ama bedenin kaç? senin ördüğün ilmek sayısı bana da olur mu diye soruyorum :) ben 38 bedenim..

bedenlerimiz aynı sayılır canım 36-38 beden için verdiğim ilmek sayıları yeterli gelir hadi kolay gelsin bitirince eklersin görelim olur mu

Back
X