Nasıl para biriktirebilirim?

ninis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
130
0
8
22
17 yasındayim para biriktirmek istiyorum nasil para kaxanabilirim bulabilirim? Gunluk harclıgım 15 tl , eskiden olulda yemeyip biriktiriyordum falat aşlem kızıyor yemek yemen icin beriyoruz falan diyorlar, ama malum fiyat artısından dolayı artik kıyafet falan alamıyorlar bana birde para biriktirmeme de kiziyorlae , birsuru ihtiyacim olan sey var para nasil bulucam , hic bi el yetenegim falan da yok ders calismaktan vakit falan da kalmiyor ama benm oara bulmam lazim acilen , ne yapşcam?

Bir dönem dışarıdan yemek yemek beni çok rahatsız ediyordu madame Coco dan şu klasik kapaklı renkli kapları var. Onlardan kullandım birine yemek diğerine salata yogurt koyuylrdum. Beni baya idare etmişti ve zaten öğrencilik döneminde iki şey harcama gerektiriyor biri yemek ikincisi yol. Ben öğrenciyken yürüyordum hem hava alıyorum sürekli ders çalıştığım için de spor yapamıyordum hemde param çok gitmitordu. Hepsi bir arada yani kitap alacaksan kütüphaneden alıyordum oda baya bir birikim sağlıyor öğrenci için, yemeğinizi evden götürün bir dönem sandviç götürüyordum a101 gibi yerlerden ekmeklerini alıp evdeki malzemelerde hem hafif oluyordu. Ve bir şey daha ben bir ayakkabı vb şey alınca akakçe diye uygulama var ondan takip edip alıyorum işte cilt bakımı ürününü o indirimli döneme göre stokluyordum. Belki işine yarar iyi çalışmalar

Back