• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl Sabredeceğim..

silemelis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
154
15
118
İstanbul
Merhaba bayanlar,

Erkek arkadaşımla bir süredir ayrıydık 2 gündür tekrar konuşmaya başladık ancak şuan için aramızda bir şey yok. Ben tekrar başlamaya cesaret edemediğim için istihareye yatılmasını teklif ettim. Bizim bir hocamız bizim için yattı rüyada görmüş ancak akşam konuşacağız detaylı olarak dedi ne gördüğünü söylemiyor. Meraktan çatlayacağım iş yerindeyim iş yapamıyorum aklım hep akşamı düşünmekte nasıl baş edeceğim düşüncelerimle bilemiyorum.

biliyorsunki
olumsuz cıkarsa ayrılmak zorundasın

suan ıcın yapıcak bırsey yok merakınız ıcın... beklıceksınız maalesef burdan sıze kımsenın faydası yok.. muneccım cıkıcagını sanmam.. musterıh olunuz

Bunu mu merak ediyorsunuz o şekilde görüşmüyoruz diyorsunuz birşeyler bitmiş peki istihare de güzele çıkan şeyler görüldüyse devam mı edeceksiniz peki bu saçma değil mi anlaşamıyorsanız ona güvenmiyorsanız ayrılırsınız ya da diyelim devam ettiniz anlaşamadınız ama istihare de iyi çıktı diye devam eder misiniz. Bilemiyorum istihare çok duydum ama insanın elinde olduğunu düşünüyorum birşeylere bile bile lades demek bana saçma geliyor mantığınızı kullanarak zaten yürüyüp yürümeyeceğini anlayabilirsiniz. Bu çocukta seni seviyorsa seviyordur sevdiği halde olumsuz çıktı ayrılalım mı diyecek yani. Peki biz ne yapalım merakınıza bu derdim var bölümüne yazılacak bir şey mi.

Merhaba bayanlar,

Erkek arkadaşımla bir süredir ayrıydık 2 gündür tekrar konuşmaya başladık ancak şuan için aramızda bir şey yok. Ben tekrar başlamaya cesaret edemediğim için istihareye yatılmasını teklif ettim. Bizim bir hocamız bizim için yattı rüyada görmüş ancak akşam konuşacağız detaylı olarak dedi ne gördüğünü söylemiyor. Meraktan çatlayacağım iş yerindeyim iş yapamıyorum aklım hep akşamı düşünmekte nasıl baş edeceğim düşüncelerimle bilemiyorum.
İstihareden çok istişareye gidiniz ..

İstihare helal olan bir şey için yapılır.Muhtemel çıkacak sonuç belli.Eski konularınızı bilmiyorum,lakin bu mevzuda istihare değil bir arkadaşın da dediği gibi istişare yapın.

Erkek arkaaş.. istihare.. bunlar aynı cümle içinde mi kullanılıyor artık.. hmm..

Back
X