Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir insanı çok sevdim.Gerçekten,parçammış gibi,içimi açsalar o çıkacak gibi.Hamile kaldım.Pişman mıyım?Hayır.Sevdim...Dışardan dünyanın en ahlaklı,en düzgün insanı görünen,ibadetinden bir an bile geri kalmayan,herkesin karakterine hayran olduğu adam ne mi yaptı?Hiç...Kocaman bir hiç.Sormadı bile ne yapalım diye.Ben yalnız başıma bir doktor bulup,hayatta en çok sahip olmak istediğim şeyden,canımdan vazgeçtim.O sırada nerede miydi?Bilmiyorum...Sonra beraber atlatacağız,hata yaptım yanında olmalıydım dedi.Yanımda oldu mu?Hayır...Sonra vicdanına yenilip evlenelim dedi.Artık çok geç diyemedim,hala seviyordum.Ailesine söyledi.Beni sadece çalıştığım yerde gören o aile olmaz dedi.Neden mi?Bilmiyorum...Hakkımda hiçbir şey bilmemelerine rağmen,olmaz dediler.Sevdiğim,30 yaşındaki adam ne mi yaptı?Tamam dedi.Bana da buraya kadarmış dedi.Ben şimdi gözlerimden ateşler çıkacak kadar öfkeliyim.Şeytan ara annesini,o kimselere layık görmediğin oğlu budur de diyor.Nasıl sakinleşeyim,öfkemi nasıl geçireyim?
ailesyle ortak tanıdıkların yoksa aç telefonu anlat, nasıl kürtaj old. nasıl vicdansız oğulları olduğunu, hakkını asla helal etmediğini, yanınada beddularını ekle..
Allah yardımcın olsun
Günlerdir gözlerimin önündeki sahne bu zaten.Kalkıp bana hakaret etmeleri falan umrumda olmaz,en büyük kaybı yaşadım ben zaten.Bu saatten sonra bana ne dese canım yanar ki?
Sen bu adamla evlenmek istiyor musun?
Hayır.O karşılarında titrediği ailesi ne olduğunu bilsin istiyorum.
Günlerdir gözlerimin önündeki sahne bu zaten.Kalkıp bana hakaret etmeleri falan umrumda olmaz,en büyük kaybı yaşadım ben zaten.Bu saatten sonra bana ne dese canım yanar ki?
evlenmeden neden birlikte oldunnnkiiii ? ne cesaret pes doğrusu evlenceğin adamada hevesime yenik düştüm dersin artık püfff![]()
bencede kız zaten yeterınce uzgun..onun bekaretı onu ılgılendırır..bu devırde kımse benım basıma gelmez demesın..bence o erkek dıye gecınen adamdan kurtuldugun cok cok ıyı olmus Allah muhafaza evlensen kımbılır basına ne gelırdı..nasıl o cocugu aldırırken yanında olmaz ya aklım almıo..Allahından bulsun ne dıyelımmm![]()
O kadar kötü durumdayken sadece biri gelsin sırtını sıvazlasın ''geçecek'' desin diye bekliyor insan ama olmadı,bu kadarını bile yapmadı...