Nasıl tanışabilirim?

esvedleyl

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
146
0
296
Almanya
mrb ben yeniyim ve bisi sorup danismak istiyorum cvp verirsenis cok sevinirim

simdi okuklda bir cocuk hep görüyürum. cok terbiyeli edepli birine benziyor yani zibidi degil . :D
neyse bunun trabzonli oldugunu ve milli görüs cemaatine ait oldugunu biliyorum ama kendisiyle ne bi kontaktimiz var nede baska bisi yani tanistigimiz yok olamazda. ve bunun her kiza bakmiycani biliyorum . o yüzden arkadaslarimdan birini göndersem yanina konusmak icin benden üzeri kötü düsünür.sahsen ben erkek olsam bi kiz bana gelse istemem onu. ama baska türlü tanisma gibi bisiyim yok. onun okulu bu sene bitiyor nasil olacak o is . ve ben su liseli kizlar gibi asik fln degilim. yanio ciddi olsun isterim öyle bi deneyil olmassa olmaz.gibi bisi istemiyorum. ve bugüne kadar hic bir erkekle kontaktim olmadi o yüzden kendim gidip konusmak istemniyorum cünkü nasil davranicagimi bilmiyorum. zaten etraftakilerde dedikodu yapcak yer ariyor .offff sizce neyapmaliyim ?

srry. yanlisim varsa .

Deneyeyim olmazsa olmaz diyenlerden değilim diyorsunda nerden biliyorsun iyi biri olduğunu?
Evlenilecek birimi acaba?Sana uygun mu?...Bir elbiseyi bile denemeden alamayız:) saçma bir örnek ama öyle yinede...İnsan denemeden evlenecekse o zaman görücü usulü evlen.Çocuğa gidipte hadi evlenelim diyemezsin yaa:))))

mrb ben yeniyim ve bisi sorup danismak istiyorum cvp verirsenis cok sevinirim

simdi okuklda bir cocuk hep görüyürum. cok terbiyeli edepli birine benziyor yani zibidi degil . :D
neyse bunun trabzonli oldugunu ve milli görüs cemaatine ait oldugunu biliyorum ama kendisiyle ne bi kontaktimiz var nede baska bisi yani tanistigimiz yok olamazda. ve bunun her kiza bakmiycani biliyorum . o yüzden arkadaslarimdan birini göndersem yanina konusmak icin benden üzeri kötü düsünür.sahsen ben erkek olsam bi kiz bana gelse istemem onu. ama baska türlü tanisma gibi bisiyim yok. onun okulu bu sene bitiyor nasil olacak o is . ve ben su liseli kizlar gibi asik fln degilim. yanio ciddi olsun isterim öyle bi deneyil olmassa olmaz.gibi bisi istemiyorum. ve bugüne kadar hic bir erkekle kontaktim olmadi o yüzden kendim gidip konusmak istemniyorum cünkü nasil davranicagimi bilmiyorum. zaten etraftakilerde dedikodu yapcak yer ariyor .offff sizce neyapmaliyim ?

srry. yanlisim varsa .

bu kırmızılı yerde ne demek istedin

srry ne? sorry mi? Türkçeyi çözmüşün maşallah ing kusur kalmasın

haha evet dogru diyorsun ama iste bilemem dedigin gibi ama nasil halledecemki onun iyi birisinin olup olmadigini nasil anlaya bilirim . nasil davranmam gerek ? cvp icin tsk ederim.

o özzellikle kirmizi degil yeniyim ya nasil oldu bilmiyorum :D

evet sorry oluyor kendimce kissaltim :D
belki iyi yazamamisimdir diye

eline bir yığın kitap al ,
köşeden döneceği anı kolla,
kendisine hızla çarpıp kitapları yere fırlat.
:9:
bakalım ne yapacak.

eline bir yığın kitap al ,
köşeden döneceği anı kolla,
kendisine hızla çarpıp kitapları yere fırlat.
:9:
bakalım ne yapacak.

bunu arkadaslarimda dedi farketmesse herseferinde carp dediler ama firsat olmuyoki sonra cocuk demesin bu ne sakar kiz diye. zaten gercekten cok sakarim :DD

şakamısın sen yaa...
yazına baktım baktım okudum iyicee..ve şu kanıya vardım...senin canın sıkılmış kilometre dolduruyorsun burda...
geyik topiğine gir canım...başka tavsiyem olmaz sana..
sanıyorumki aklı başında bi cevap da bekleme gelmez...
çünkü yazın çok çocukça ...çocukça bi durum için mantıklı bi cevap verilmez zaten...
yaşın kaç bilemiyorum ama bana olgunlaşmamaışsın gibi geldi...
bunu neden söylüyorum, liseli aşıklar gibi diye bi cümle kullanmışsın ordan hissettim...
lise dönemini geçtiysen eğer, böyle bi yazıyı olgun birine yakıştıramadım...

şakamısın sen yaa...
yazına baktım baktım okudum iyicee..ve şu kanıya vardım...senin canın sıkılmış kilometre dolduruyorsun burda...
geyik topiğine gir canım...başka tavsiyem olmaz sana..
sanıyorumki aklı başında bi cevap da bekleme gelmez...
çünkü yazın çok çocukça ...çocukça bi durum için mantıklı bi cevap verilmez zaten...
yaşın kaç bilemiyorum ama bana olgunlaşmamaışsın gibi geldi...
bunu neden söylüyorum, liseli aşıklar gibi diye bi cümle kullanmışsın ordan hissettim...
lise dönemini geçtiysen eğer, böyle bi yazıyı olgun birine yakıştıramadım...

yanlis anlamissin beni . ben burda ne liselileri kücümsüyorum nede baska bisi. genelikle okuyorum ve söyle cvpl görüyürum sen daha liselisin kücük vesayre o yüzden . ama senin görüsün bunu olgunlukla karsiliyorum. cvp yazma geregin icin yine tsk ederim . ama gercekten amacim lislileri fln kücümsemek degil ne haddime

Bana da can sıkıntısına açılmış bir konu gibi geldi.
Çok ciddi yazmıyorsun.
Ayrıca bir arkadaşı yollama fikri çok saçma.
Eğer duygularından eminsen sanal alemde de hesabı varsa ekle ve direk her şeyi söylemesen de biraz belli edersin.
Çocukta odun değilse anlar heralde.
Ona göre yaklaşır sana, soğuk ya da uzak konuşmalarından anlarsın sen de.

deneyeceksin ve illa ki olacak yani.denersen ve çocuk iyi biri değilse de ayrılırsa denerim olmazsa olmz diyen kızlardan olacaksın o halde.öyle bir mantık var mı?:37:millet de birbirini deneme tahtası niyetine kullanmıyor herhalde ama bazen olmayınca olmuyor işte.

bence çocuğun yanına git ve "hey yavrum bu gece boş musun"de.o zaman sana sevgiyle yaklaşır.

baska kimse yokmu bana yardim edicek daha dogrusu ip ucu vericek sunu yapmalsin fln diye.

ben gercekten cok ciddiym saka fln olsun diye ne diye yaziyim baska isim mi yok

o zaman oturduğu masanın hemen arkasına arkadaşlarını oturt.
sana doğru baktığı anda,
uzaktan seninkine bakarak gülümse hatta el salla.
ona doğru gülümseyerek yürü.
sanki konuşacakmışsın gibi.
sonra yanından geçip arkadaşlarının yanına git onlarla konuş.
şaşırsın. kendisine baktığını zannetmiş durumunda kalsın.
gene de dikkatini çekmezsen artık yapacak bişey yok

yanlis anlamissin beni . ben burda ne liselileri kücümsüyorum nede baska bisi. genelikle okuyorum ve söyle cvpl görüyürum sen daha liselisin kücük vesayre o yüzden . ama senin görüsün bunu olgunlukla karsiliyorum. cvp yazma geregin icin yine tsk ederim . ama gercekten amacim lislileri fln kücümsemek degil ne haddime
:60::60::60::60:
Gulmekten yarilacagim simdi
Bu standup texti falan mi?

Sen insallah universite ogrencisi degilsindir.
Bu nasil bir turkce?
Daha okudugunu da anlamiyorsun.

Kusurabakma sert konusuyorum ama lutfen gencler katletmeyin guzelim turkcemizi

Sorry ne ya?...

Cok yazik cokkk....:19:

Back
X