Nasil tavlıcam şu kadınları yahu ?

cute bazen şansından işte veliler hep değişik tipler oluyor.yani her durumda öğretmen aranmıyor,bazen okulla ilgil birşeyi velilerle konuşmak istiyorsun.sınıftan birileri lazım mutlaka...
15 kişide 1-2 tane vardır mutlaka senin gibi olan..
kahvaltı fikri nasıl? pazar günü dışarda bir yere kahvaltıya gidin..böylece kim nedir görmüş olursun..
ama ıste bunun ıcınde on ayak olunması lazım ogretmenlerden
ben nasıl talepte bulunabılırım
ne toplantı yapıyorlar , ne kaynastırma nasıl olacak?

ama ıste bunun ıcınde on ayak olunması lazım ogretmenlerden
ben nasıl talepte bulunabılırım
ne toplantı yapıyorlar , ne kaynastırma nasıl olacak?
günaydın cute..
tabi öğretmen ya da okulun böyle işlere gönüllü olması gerek aslında..bizde veliler de gönüllüydü..ilk hafta bu fikirler çıkmıştı insanlardan.öğretmene söylendi.öğretmen ayarladı kahvaltıyı da..
mesela öğretmenler konuşsan,ben velileri tanımıyorum,isterim ki herkes birbirini görsün tanısın,bir kahvaltı organize edelim desen?gerisini öğretmen halleder..tabii niyetli ise böyle bir işe..
ayrıca biz şimdiye kadar 2 kere toplantı yaptık okulda.biri tüm okulda yapıldı,herkes kendi sınıfında yaptı toplantıyı.ikinciisinde tek tek öğretmenle yapıldı..
şimdiye kadar tüm sınıf toplantı lazımdı bence..nerdeyse dönem bitiyor çünkü..

günaydın cute..
tabi öğretmen ya da okulun böyle işlere gönüllü olması gerek aslında..bizde veliler de gönüllüydü..ilk hafta bu fikirler çıkmıştı insanlardan.öğretmene söylendi.öğretmen ayarladı kahvaltıyı da..
mesela öğretmenler konuşsan,ben velileri tanımıyorum,isterim ki herkes birbirini görsün tanısın,bir kahvaltı organize edelim desen?gerisini öğretmen halleder..tabii niyetli ise böyle bir işe..
ayrıca biz şimdiye kadar 2 kere toplantı yaptık okulda.biri tüm okulda yapıldı,herkes kendi sınıfında yaptı toplantıyı.ikinciisinde tek tek öğretmenle yapıldı..
şimdiye kadar tüm sınıf toplantı lazımdı bence..nerdeyse dönem bitiyor çünkü..
toplantılara katılım saglanmıyormus bu sebeble bu yıl yapmama kararı almıslar canım
bızım ogretmenlerınde velılerın kafadan oldugunu dusunuyorum ya hadı hayırlısı
sınır oldum bak gene

toplantılara katılım saglanmıyormus bu sebeble bu yıl yapmama kararı almıslar canım
bızım ogretmenlerınde velılerın kafadan oldugunu dusunuyorum ya hadı hayırlısı
sınır oldum bak gene
anladım..o zaman okulun mantalitesi bu şekilde diyip geçmek ,çok da zorlamamak lazım..
boşver takılma çok..okuldan öğretmenden memnunsan sorun yok..

sıcak bir şekılde tanıs hepsiyle amaa ben bu gune kadar bişey öğrendıysem o da şudur:

her toplulugun küçük olsun buyuk olsun bir patronu başkanı olur o gruba gırmek ıstıyorsan o başkanla samımı ol yeter diğerleri onun izinden gider zzaten başarılar diliyorum :cool:

Bu biraz öğretmenin çabası ve organizasyon yeteneği ile olacak bir şey aslında .Örneğin benim bir oğlumun öğretmeni piknikler düzenlerdi..yada yakındaki tarihi yerlere gezi organizasyonları yapardı. İsteyen velilerde gelebilir derdi. Çoğu veli katılırdı..Ama diğer oğlumun öğretmeni hiç bir aksiyonda bulunmadı .Anneler günü etkinliğinde ancak tanışabilmiştim sınıftaki diğer annelerle..Bende çalıştığım için çok fazla görüşemiyorum bu konuda çalışmayan anneler birbirleri ile daha iyi diyalog halinde oluyorlar
Sınıf annesi yada sınıf aile temsilcisi gbi bişeyler seçiliyor .direkt o kişiyi öğrenip telefonunu alıp sonrada bir bahane ile arayıp sonraki gelişmelerden haberdar olabilirsiniz yada organızasyonlar yapabileceklerini fikir olarak sunabilirsiniz bence..

Ay kizlar bişey sormak istiyorum. 5 yaşına girmek üzere bir oğlum var. Arkadaş çevremizde bu yaşlarda çocuğu olan arkadaşımız yok denecek kadar az.

oğlum ozel bir okulda anasifina gidiyor. Sinifta 15 kişiler.
Öğlen annem götürüyor akşam eşim aliyor. Benim okulla hiç bir baglantim yok fiziken.

Ben istiyorum ki oğlum için çocukların aileleriyle tanısalim, özel zamanlarda görüşelim arkadaşlıkları pekişsin. Ama olmuyor yani beni bir kac kere gördüler onlar birbirlerni tanisalarda ben onlari tanımıyorum muhtemelen onlar beni biliyorlar.

Bir türlü iletisime geçemiyorum. Facebook adresim yok , arkadaşın profilinden bakıyorum kimisi çalışıyor kimisi calismiyor. Duyuyorumki bazıları aralarında gorusuyormuş.

benim instagram hesabim var cat diye eklemek istemiyorum genellikle insanlar bana neden bilmiyorum önyargılı olabiliyorlar. Öğretmen bile eşime biz ilk başta esinizden cok cekindik ama cok tatlı biri demişlerdi ki asık suratlı biri filanda asla degilim. Sivrilmek te istemiyorum.

şimdi çarşamba ben evdeyim,ben götüreceğim okula çocuklara hikaye kitabi alacağım ama öyle bisi yapim ki kadınlar benide aralarina alsinlar napsam telefon numarami mi yazsam :) hediye edecegim cocuklara buarada.

nasil kadınları tavlasam bilemiyorum. Bizimkilerin varmi bilmiyorum ama bir çok kisiden duyuyorum bizim whatsapp grubumu var vs diyorlar.

varmı bir fikri olan

cute canım, bence bir pazar gününe falan, kahvaltı-bruch gibi bir şey organize edebilirsin, öğretmene söylersin, o da tüm velilere iletir, öğretmeni de çağırısın tabi.. eminim geleceklerdir..

Valla hiç sorun etme cute kızzz ben varya bıkdım şu okuldan arkadaş edindiğim çoçukların velilerden
1. Sorunumuz çoçuklar en ufak tartışma yapsa anneleri arayıp şikayet ediyo yahuuu şikayet ettiğin öfke duydugunda senin çoçuğunun yaşında bir çoçuk ne gerek var bu kadar şiddet hiddetle beni aramaya
2. Anneler tanışdı diye diğer çoçuklar benim çoçukların parasından tut okul malzemelerine kadar sahipleniyor
3. Madde birgün aralarına katılma veryansın ogünki bomba konu sen oluyorsun en kral dedikodu malzemesi sensin çokkkkk rast geldim
4. Bende kestim verdim okul servisine anacım kapıdan alıp kapıya getiriyo ohhhh kafam rahat dedikodu yok çekiştirme yok kimseyi tanımıyorum çoçuğun öksürdüğüne kadar şikayet eden yok yahuuu çoçuk ceketini giymiyo diyeee şikayet edilirmi anneye arkadaş hastada olursa olsun anası benim bakan benim onlara ne oluyorsa bak buda yok artık ilk kızım başladığında bendede ne heves vardı şimdi aldım boyumun ölçüsü ben dışardan edindim arkadaş

zaten şu ara bi ekşında bulunabileceğimi sanmıyorum
malum dönem bitmek üzere baktım gördüm okullar kapanacak bir ekşın yok o zaman öğretmeni arayabilirim
ama dağ dağa küsmüş fena alındım kimsenin haberi yok
Allah allah

Back
X