Nasil Temizlerim?

valla domestosu boca eder bekler ovalarsın, malesef mermerden nefret etmeme rağmen hep mermerli evler denk geldi ben öyle yapıyorum

Çözüm değil ama uyarı.Aşındırıcı yöntemleri denemeden önce aklınızda bulunsun doğal taş ise aşındıkça kirlenmeye daha müsait olacaktır.
Bu konuda bilgi sahibi olmadigim icin asindirarak daha fazla zarar vermek istemedim. Uyariniz ve yorumunuz icin cok tesekkur ederim.

Annemlerin lavabosu mermer ve camasir suyu döküp bekletiyoruz sonra siliyoruz bembeyaz oluyor..
Camasir suyu kullandim sonrasinda cif ile temizledim. Fakat yapi oldukca eski olmasi nedeniyle lekeler cikiyor fakat yuzeydeki rahatsiz edici kararmada bir degisim olmuyor. Tesekkur ederim yorumuz icin.

Bu konuda bilgi sahibi olmadigim icin asindirarak daha fazla zarar vermek istemedim. Uyariniz ve yorumunuz icin cok tesekkur ederim.
Çamaşır suyu aşındırıcı malesef hanımlar.Kezzabın bi kaç göbek uzaktan kuzeni yani.Mermere "eskimiş" görüntüsü vermek için kullanıyorlar o aşındırıcıları. :KK43: Ama bi kez döktüyseniz sonrası mecburi tabi. Cilalı Doğal taş temizlemek için özel ürünler var.

Back
X