Nasil toparlancam?

zAnka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
401
167
123
Iyi aksamlar hanimlar, 5.5 ay once dogum yaptim, hastaneden cikarken kanim 9a dusmustu, ancak ilk dogumumdan sonra cok kabizlik problemi yasadiigm icin dikisler iyilesrne kadar kan hapi kullanmadim, daha sonra 20 30 gun kadar kullandim ancak cok duzenli olmadi. Ama ben cok kotu durumdayim. Halsizlik az kalir, bayilacak gibiyim, basim surekli agriyor ve donuyor, nefes darligi da cekmeye basladim. En son bugun az kalsin bayiliyordum, nefes de alamadim, hemen esimi aradim, napicagimi sasirdim, cocuklar bir yandan. Ne evimin isini gorebiliyorum, ne cocuklarimla ilgilenebiliyorum ne de esimi razi edebiliyorum. En kotusu anneligin tadini cikaramiyorum. Yeniden doktora gidip tahlil olcam 2 gun sonra, ona gore ilac kullancam ciddi ciddi. Ama baska ne yapmaliyim, beslenme adina? Oyle bir sey ki haim olmadigi icin kendine bi seyler de hazirlayamiyorum, anca kahvalti yemek, arada kizima meyve tabagi. Kendime bakamiyorum. Bu boyle devam edemez ama cok umutsuzum, yasama sevincim kalmadi, surunerek dolasiyorum resmen. Siz nasil toparladiniz?

Tibbi bi tavsiye degil ki benimkisi sadece tecrube: benim hamileyken de kan degerlerim dusuktu.hatta ebem mutlaka sana kan verilir diyordu. Ben her sabah kalkinca 1 corba kasigi pekmez ictim ha bayila bayila felan degil her lokmada ölüyordum mide bulantisindan.son7c kan felan verilmedi dogumdan sonra ve en son gecen ay yaptirdim kan testi kan degerlerim normal cikti kizim 22 aylik bu arada

benim de ameliyattan sonra kanım düşmüştü. üç ünite kan iki ünite de plazma verdikleri halde düzelmedi. dediğiniz gibi nefes darlığı, baş dönmesi oluyordu. bir de bir yaşındaki bebeğim sürekli emmek istiyordu. doktorum bana b12 iğnesi verdi. iki günde bir iğneyi oldum. demir şurubu ve pekmez içtim. geçmiş olsun. yiyebilirseniz ciğer yiyin. doktorum haftada 300 gr kırmızı et tüket, bakliyat ye demişti.

Tesekkur ederim, bugun gittim doktora kanin oyle cok dusuk degil diyor, ilac verdi yine de, bu sikayetlerin yorgunluk ve stresten dedi, tahlillerin fena degil iyi dedi. Bugun pekmez icmeye basladim. Bi de kuru uzume alisabilsem. Kuru uzumlu kek falan yapsam olur mu ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…