- 5 Şubat 2016
- 6.477
- 9.873
- 148
tamamdır çook teşekkür ederim :) çok haklısınız. zaten bazı şeyleri hayatımının kuralları haline getirdim. bundan sonra ölsem cips kola yemem mesela. paketli gıda da tüketmiyorum hiç neredeyse.Evet faydali olur soylemek. Ömur boyu sabit tutmalisiniz desem?.
" artik diyetten ciktim, sabitlendi kilom, yiyim yiyim almam artik o kilolari' denilemez. Yag depolarinizi yaktiniz ve kilo verdiniz. Ama hep ayni kiloda olan bi kisiyle ayni orani yemek, size daha cabuk kilo yapar mesela. Cunku yaglar azaldi evet, yani depolari bombos. Tamda o depolar yag arayisinda. Buldugu yaglari hemen hapseder vucuda. Buda tekrar kilo demek. Yani dedigim gibi omur boyu :)
Bi secenek sunmam gerekirse ; su anki yediginiz( tabi hala dikkat ediyosunzdur umarim, diyettrn ciktim diye salmiyosunuzdur) yemek patronunu sabitleyin. Bu demek olmuyorki diyet listesine gore devam edin. Hayir kendinizin benimsedigi, kilo vericegini bildiginiz seylerden kacip daha saglikli seylere yonelebilmeniz. Ne zmn zorlanmadiginiza kanaat getirip rutini sabitlerseniz. Sagliginiz vitamin ve minerallrri dengelerseniz.O zmn baslayabilirsiniz yeni bi diyete. Yani ilk once beyinde gereginden az yemegi sabitleyip, vucuda kabul ettirip ondan snra baslayin.
yalnız aklıma bir şey takıldı. şimdi diyelim ki biri benimle aynı kiloda ama o hep o kilodaymış. ben kilo verip onun kilosuna geldim. ne zaman ben de o kişi kadar yiyip kilo almamaya başlarım? ömür boyu ben daha az kalori mi alacağım daha çabuk kilo yapar diye