Nasıl Unutulur?

xgamzex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
218
0
46
Aydın
Bu ilk aşk nasıl unutulur ? :43:
Dün tam 1.yılımızdı ve 2 gün önce bitti. Bir daha da olmucak yani biliyorum.
Daha hiç buluşmamıştık bile.. ama çok bağlanmışım onu farkettim. Şimdi unutamıyorum her an ağlayasım geliyo böyle berbat bi his..
Herkes unutuyo sonuçta birilerini, peki nasıl unutulur k, ne yapmam lazım :14: :59:

Bu ilk aşk nasıl unutulur ? :43:
Dün tam 1.yılımızdı ve 2 gün önce bitti. Bir daha da olmucak yani biliyorum.
Daha hiç buluşmamıştık bile.. ama çok bağlanmışım onu farkettim. Şimdi unutamıyorum her an ağlayasım geliyo böyle berbat bi his..
Herkes unutuyo sonuçta birilerini, peki nasıl unutulur k, ne yapmam lazım :14: :59:

Sanaldan mı tanıştın bu kişiyle buluşmadık demişsinde ...

Zaman herşeyin ilacıdır insanoğlu neleri atlatıyor bunumu atlatamıyacak...

buluşmadık demişsin insan bişeyler paylaşmadığı birine nasıl bağlanabilir ki. aklım almıyooo :37:

daha hiç tanışmadığın birini unutmak bu kadarda zor olmsa gerek,, yani hissettiğin sadece bi boşluk olabilir onuda zamanla biri gelir doldurur,,,

internetten tanışmıştınız galiba, hiç buluşmadığınıza göre.... o aşk değil alışkanlık. 1 yıldır görmeden sadece konuşarak birşeyler paylaşmaya alışmışsınız. bence kafanı dağıtacak birşeyler yapmaya çalış.

İşte 13 eylülde buluşcaktık bitmese, ondan bu kadar üzüldüm belki de.
Alışkanlık da olabilir, koskoca bi yıl sürekli konuşuyoduk, ne bileyim üzgünüm :59:

He bi de internetten değil, kuzenimin arkadaşıydı bi düğünde konuşmuştuk falan. görüşmüştük.
daha sonra mesajla çıkmaya başladık, ama 10 ay boyunca buluşmadık.. :31:

netten nasıl tanışılıyo ben onu bile bilmem,, zaten netten tanışanlarada hiç akıl sır erdiremem koskoca bir yılını hiç görmedğin bi insana bağlamak hiç mantıklı değil,,, garip,,,

senede birrrrr ggüünnnnn aklıma bu şarkıyı getirdi senin olayın :86: canım benim senede bir gün gelecek ondada gelmeden ayrılacak boşver yaa sallama bu kadar önemsemeyin bu erkekleri o gider başkası gelir hepsi aynı modelin farklı versiyonu zaten :52:

bence de alışkanlık sadece sizinki...

zamanın unutturmadığı hiçbirşey yok..

o yüzden tasalanmayın,gözle görebildiğiniz,sesini duyabildiğiniz,kokusunu hissedebildiğiniz bir aşk yaşarsınız umarım...

zaman herşeyin ilacı canım.. seninki sadece alışkanlık.. yoksa sadece konuşmakla bağlanmak olmaz ki.. ellerine bile dokunmadığın,gözlerine bakmadığın insana nasıl bağlanasın.. arkadaşlarınla ,kuzenlerinle bi arada olmaya çalış..yani kendinle başbaşa kalıp,kendini dinlemeye fırsatın olmasın..yalnız kalmazsan;kendini zamanla daha iyi hissedersin canım :34:

Evet, 2 gün önce daha kötüydüm durmadan ağladım desem yeridir, dün sadece gece ağladım, bugün ağlamak gelmedi aklıma sadece üzgünüm.. alışkanlık sanırım ama ne bileyim çok iyi biriydi, hep mesajları falan geliyo aklıma :59:

canım bende aynı derdi yaşamıştım. çok üzülüyodum. hatta emin ol çok daha kötü şekilde ayrılmştım.çünkü biz hep bir aradaydık. bana öyle bi terbiyesizlik yaptıki feleğim şaştı. tam 5 kilo verdim, hayata küsmüştüm. ama zamnla geçiyo özellikle hayatına yeni ve gerçekten düzgün biri girdiğinde :38: . sende yeni uğraşlar bul kendine aklına o geldiğinde ne yapıyosan bırak hemen başka bi işle meşgul ol. yeni ortamlara gir yeni insanlrala tanış. ve sakııın üzme kendini çünkü herşey geçici, mutlulukta mutsuzlukta...

haydaa. öyle ilişki mi olur. senin aşık olduğun şey bi roman karakterinden farksız. kendini başka şeylerle meşgul edersen üzülmezsin.

Yüzünü görmeden, elini tutmadan aşka aşk demem ben.
Neden mi? Çünkü aşk öyle bir şey değil...
Bir ay görmezsin 3 ay görmezsin ama hemen koşarsın sevdiğine.
Sizinki bir yıl.
Farklı şehirler de miydiniz?
Neden ayrıldınız?

Bu arada sen sadece onun ilgi dolu mesajlarına alışmışsın hepsi bu.

senede birrrrr ggüünnnnn aklıma bu şarkıyı getirdi senin olayın :86: canım benim senede bir gün gelecek ondada gelmeden ayrılacak boşver yaa sallama bu kadar önemsemeyin bu erkekleri o gider başkası gelir hepsi aynı modelin farklı versiyonu zaten :52:

:1::1:Kesinlikle katılıorum sizee çook doğruuu

Back
X