nasil vazgecilir?

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
O kisinin size iyi gelmediğini biliosunuz ailenizde istemio hic tanimamasina rağmen.iki yil alisknliginz var emekleriniz var çabanız var güzel anilar var ama kotuler daha fazla naparsniz? Sizi seviyorum der ama cabalamaz sizin icin buda sizi üzer uzun iliskiler hep mi bole insan başta deli gibi baglanirkn sonunda niye bole olur ki niye ayriliklar olur basta herseye tahammül varkn sonda sevgi nasıl azalir:44:?

KABULLENEREK bir kere yok emek verdim yok çabaladım yok kimseyi sevemem deme seversin hemde daha iyisini 3 yıllık ilişkimi 2 önce yıl bitirdim kabullendim ve bitirdim şimdi oh iyi ki bitirdim diyorum bana değer vermeyen benim için çabalamayan bir erkeği napiyim ayrıca biz kadınlar erkek, erkekler ise kız gibi olmuş bırak o senin için mücadele etsin savaşsın seni mutlu etmek için çabalasın sen değil hattayı işte tam bu nokta yapıyoruz her şey biz yapıyoruz adamların egosu şiştikçe şişiyor 1 hafta arama sorma alışırsın emin ol 10 aylık ilişkimi 1.5 hafta önce bitirdim bana değer vermeyen beni bilerek üzüp mutsuz eden adamı hayatımda istemiyorum kimse benden değerli değil bencil olmazsan üzülürsün

Dedigin cok dogru kabullendim aslında butun hatayı biz kadinlar yapiyoruz degerinden fazla deger veriyoruz insan ister istemez bi boslukta oluyo. Simdiye kadar iki yillik iliskmde iki kez ayrildik bu son demistim ve son oldu insan sevdigi adami taniyamio.en cok gücüne gidende o. Sen cabaliosun ve o sana cablmk istemedim diyo.bu kadar degerliykn degersiz konuma düşmek.olsun istedim olmayincada olmuo

canım ilk zamanlar çok zor oluyor mesela işe giderken evde telefonumu bırakıyorum bu sayede kendime engel oluyorum tabi belli bir süre böyle yapıcam kafada bittirmek lazım ne bilim başka şeyler bul film izle arkadaşlarınla konuş hayatına dön eskiden ne yapıyorsan onu yap ben çok yorgunum ya vallahi uğraşamam erkek milletiyle ne bu ya hepsini gebertesim geliyor ne kadar ararsan o kadar kaçar bırak sefil hayatında kalsın offf ya

Aynen bnmde gebertesim gelio tatlim yok bn aramiorum iki hafta olck nerdeyse hic msj atmadim hayat devam ediyo kiymetimizi bilen yanimizda olsun ne cektiriolar bize be umursamiorum artik umursadimiz kadar uzuluoz allahim ins daha iyilerini cikarsin karşımıza:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…