Saç Rengi ve Saç Boyama nasil yapabilirim?

Bayan Yanak

Nutellanın Lezzet İkizi
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.426
6.572
158
İstanbul
Merhabalar tek derdim bu olsun diyerek baslayayim.Saclarimi boyayacagim gerci biraz daha var yaz ciksin onu bekliyorum.Once acicam sonra da kumral tonlarina boyayip lorealin uc nolu ombre setini uygulayacagim.Ama kumral tonu istedigim tonda nasil bulacagim.Lorealden begendim bir renk ama kumral degil saf acik kestane 6.1 netten yorumlara baktim kutuyla alakasiz filan diyorlar.Su fotodaki kizin dip renklerinde bir kumral tonu istiyorum.Kullu kumralla cok acik bi kahveyimi karistirsam ne yapsam :/

Eklentiler

• Screenshot_2014-08-16-20-41-09.webp
    Screenshot_2014-08-16-20-41-09.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 152
canım bence kendin yapma kuaföre git drim çünkü renkleri tutturmak zor. İlk resimdeki kuaför sahrayıcedidtemi acaba, o saçı kaça yapmış ki ben de yaptırsam:KK17:

Kendin hiç uğraşma bence saçını yıpratabilirsin her işi bilenine yaptırmak lazım:KK49:

Bu renk çıkacağını sanmıyorum benimde saçlarım doreli olmasına rağmen 6.0ile ilk boyadığımda çok koyu bir kahve oluyor sonrasında acılıyor. Ancak yinede fotoğraftaki renk çıkmaz.

Saclarimi hep kendim acip boyadigimdan alistim artik ve cidden kuaforden daha iyi yapiyorum.En azindan icime siniyor.Kuafore iki kez gittim ikisinde de istedigim rengi yapamadilar.

Ben bu rengi tutturdum : :))
Yapacağın şey saçlarını eşit ve güzel bir şekilde açmak olacak
Açıcının içine 1 yemek kaşığı yağ ve saç kremi koymayı unutma
Daha sonra Lorealin badem kahvesi ni al
İstediğin rengi ben açık alt zemin ile bu şekilde tutturdum
Harika bir renkti
Sınavdan sonra bende yapacağım. Değişirsem almazlar falan : ))

ombre olayini bi profesyonele yaptir derim ben hadi duz renk boyaniyorda boyle sac rengini acmak istiyorsan kuaforde yaptir benim saclarim fena yanmisti 5-6 sene once

Ben bu rengi tutturdum : :))
Yapacağın şey saçlarını eşit ve güzel bir şekilde açmak olacak
Açıcının içine 1 yemek kaşığı yağ ve saç kremi koymayı unutma
Daha sonra Lorealin badem kahvesi ni al
İstediğin rengi ben açık alt zemin ile bu şekilde tutturdum
Harika bir renkti
Sınavdan sonra bende yapacağım. Değişirsem almazlar falan : ))
Canim oryal yerine palettenin rofle setini tum sacima uygulayip oyle acmayi dusunuyorum.Ya da boya seklinde acici kullanipp.Bu yag bildigimiz sivi yag mi? Ilk kez duyuyorum ucine katildigini

şimdi anladığım saçınızın tamamını boyayıp bi de uçlara ombre yapıcaksınız.
peki dibi geldiğinde saçınız 3 renk görünmeyecek mi?

kendi saçınız, boyalı saç, ombreli saç şeklinde?

direkt kendi renginizin üstüne ombre yaptırsanız?

Canim oryal yerine palettenin rofle setini tum sacima uygulayip oyle acmayi dusunuyorum.Ya da boya seklinde acici kullanipp.Bu yag bildigimiz sivi yag mi? Ilk kez duyuyorum ucine katildigini
evet bildiğimiz zeytin yağı. ben toz açıcı kullandım hep saçıma. dediklerimi içine katarsan yıpranma olmaz kesinlikle..

Back
X