• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl yapabilirim ???

Uniqueangel

Bi kahve alayım sade olsun...
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
665
738
88
37
Yardımsever hanımlar merhaba. Ben 3.5 yılllık ewli bir tanede 2.5 yaşında erkek çocuğu sahibiyim. Oğlum gayet akıllı bana yardımcı sevecen sıcak kanlı ve çok hareketli bir çocuk. Yemek konusunda tıpkı babası gibi sebzeyle arası hiiiiiçç yok. Et yer şehriye ve tarhana çorbası makarna pilav delisi :KK46: Meyvede yiyor. Ama hergün de o saydığım şeyleri yedirince içim huzursuzlaşıyor. Sanki vitamini eksik gibime geliyor. Dr a götürdüm supravit kullan dedi onu veriyorum. Ayrıca gecen sene kabız oldu bir defa. Canı çok yandı ve ogün bugundür tuvalet sorunumuz var. Tutuyor. Fitil atıyrö rahatlaması için anca öyle yapıyor:KK43: Bu sebepten dolayı tuvaletinide öğretemedim bez kullanıyoruz halaaa. Vee en büyük sorunum odasını ayırmak. Yatagı benim yatağımın yanında. Gece kalkıp yanıma yatıyor sabaha karşı. Eğer almazsam ağlıyor eşimde uyanıyor problem yaşıyoruz mecbur alıyorum. Şimdi sizden fikir istiyorum nasıl beslemeliyim. Tuvaletini nasıl öğretebilirim ve şu oda ayırma meselesinde nasıl davranabilirim. Okuyan ve cevap verenlere ayrı ayrı teşekkür ederim şimdiden. Tecrübeli annelerden cevap bekliyorum:21:

Back