Nasıl yapılır?

buzkutlesi

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
143
49
298
Herkese merhaba hanımlar bu beta hcg değerleri 2 günde bir ölçtürülüyorya herseferinde hastaneye gidip randevumu alıyorsunuz nasıl yapılır ?

Sağlık ocağına gidebilirsiniz.
Beklemek istemezseniz özellerin acilinden hemen alırsınız sonucu.
Ya da devlet hastanesinde kadın Doğuma dediğiniz şekilde randevu alıp gitmek gerekiyor.

Herkese merhaba hanımlar bu beta hcg değerleri 2 günde bir ölçtürülüyorya herseferinde hastaneye gidip randevumu alıyorsunuz nasıl yapılır ?
Ben hamile olduğumu bata 5 gün kala öğrendim sonra aile hekimliğine gittim tüm degerlerime baktırdım bir hafta hcg takibimi orda yaptık sonra kalp sesini duymak ve keseyi görmek için randevu aldım 6+2 de gittim tüm testlerimle. Zaten erken gitmenin bı anlamı yok dr bir hafta sonra gel iki hafta sonra gel dicek kan testi yaptıracak ben onun için her gün sıra beklemeyi vs istemedim aile hekimliğimde sıra beklemeden her şey çok hızlı ilerledi

Ben hamile olduğumu bata 5 gün kala öğrendim sonra aile hekimliğine gittim tüm degerlerime baktırdım bir hafta hcg takibimi orda yaptık sonra kalp sesini duymak ve keseyi görmek için randevu aldım 6+2 de gittim tüm testlerimle. Zaten erken gitmenin bı anlamı yok dr bir hafta sonra gel iki hafta sonra gel dicek kan testi yaptıracak ben onun için her gün sıra beklemeyi vs istemedim aile hekimliğimde sıra beklemeden her şey çok hızlı ilerledi
Çok teşekkür ederim yami hastaneye gitmeye gerek yok hemen bencede peki sağlık ocağında beta hcg bakılabiliyomu ben dün gittim kan verdim ama yoktu tahlil sonucunda

Çok teşekkür ederim yami hastaneye gitmeye gerek yok hemen bencede peki sağlık ocağında beta hcg bakılabiliyomu ben dün gittim kan verdim ama yoktu tahlil sonucunda
Ben ozellikle istedim Dr umda sağ olsun yaptı hatta iki gün sonra da aç gel tüm hormonlarına bakalım dedi tüm kontrollerimi orada yaptım yapılıyor hatta gebeliginizi takip eden bir hemşire de olacak . Şimdi de yine hastaneden randevu aldım ama bir gün öncesinden aç karna gidip aile hekimimde hormonlarima baktirip ertesi gün kadın doğum uzmanıma gostericem çünkü bana troid önemli takip edelim dedi ben de sabah aç karnına hastaneye gidip aç kalıp sıra bekleyip sonra da sonuç için tekrar gitmek istemediğim için bu yol daha mantıklı

Back
X