• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl yapmalıyım..

gzmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
208
1
26
İstanbul
önümüzdeki ay eşimin arkadaşının düğünü var baska bir sehirde daha önce eşim beni götürmek istemiyor diye konu açmıstım ama eşimi ikna ettim birlikte gitcez arabayla
ancak tam o tarıhte kvlerın piknıklerı var köylülerının hepsının gitcegi bi piknik her sene yapıyorlar bende her sene gitmek istemıyorum ve muhakkak bi aksilik oluyor gitmiyoruz ne kvler nede biz
bu sene çok heveslıydı kv ama biz samsunda olcaz ve gidemiycez biz gidemiyınce arabada olmıycak ve bugun benı aradı arabanın birini bize bıraksanıza diye bizde hem benım kullandıgım kendı arabamız var hemde eşimin şirket arabası var ve bize ait degil dogal olarak biz kendi arabamızla gitcez digeri evde kalcak ve o arabayı istiyor ben güzelce anlatmaya çalıstım o araba bızım degıl birsey olsa adamlara nasıl anlatcaz diye ama yok siz bizi anlamıyorsunuz herkez arabayla gitcek biz nasıl gitcez otobüste kalkcak aslında pıknık yerıne ama anlatamıyorum hem arabayı kaynın kullancak ve ehlıyetı yok ama anlatamıyorum kv ye kalbınide kırmak istemiyorum ama ben ne emanet araba almayı severım nede vermeyı ne yapmalıyım sizce arada kaldım

eşinde aynı fikirdeyse kvdene laf anlatmaya uğraşma olayı eşine havale et sen söylersen kötü gelin olursun:ssz:

eşinde aynı fikirdeyse kvdene laf anlatmaya uğraşma olayı eşine havale et sen söylersen kötü gelin olursun:ssz:

eşimden önce benı aradı biliyor onun vermıycegını bende karısmam dedım ama benı ıkna etmeye çalısıyor siz şirket arabasıyla gidin ozaman diyor bide.

önümüzdeki ay eşimin arkadaşının düğünü var baska bir sehirde daha önce eşim beni götürmek istemiyor diye konu açmıstım ama eşimi ikna ettim birlikte gitcez arabayla
ancak tam o tarıhte kvlerın piknıklerı var köylülerının hepsının gitcegi bi piknik her sene yapıyorlar bende her sene gitmek istemıyorum ve muhakkak bi aksilik oluyor gitmiyoruz ne kvler nede biz
bu sene çok heveslıydı kv ama biz samsunda olcaz ve gidemiycez biz gidemiyınce arabada olmıycak ve bugun benı aradı arabanın birini bize bıraksanıza diye bizde hem benım kullandıgım kendı arabamız var hemde eşimin şirket arabası var ve bize ait degil dogal olarak biz kendi arabamızla gitcez digeri evde kalcak ve o arabayı istiyor ben güzelce anlatmaya çalıstım o araba bızım degıl birsey olsa adamlara nasıl anlatcaz diye ama yok siz bizi anlamıyorsunuz herkez arabayla gitcek biz nasıl gitcez otobüste kalkcak aslında pıknık yerıne ama anlatamıyorum hem arabayı kaynın kullancak ve ehlıyetı yok ama anlatamıyorum kv ye kalbınide kırmak istemiyorum ama ben ne emanet araba almayı severım nede vermeyı ne yapmalıyım sizce arada kaldım

Sen neden anlatmaya çalışıyorsun ki?
Yanlış.

Oğlunuzla konuşun deyip çıkacaksın aradan.
Aklını kullan böyle durumlarda canım:6:

O kadar zorlandım ki konuyu anlamaya çalışırken :25:
Kelime hataları çok fazla :25: Öncelikle buna dikkat etmenizi rica edeceğim, sonrasında da bu konunun muhatabı siz değilsiniz, oğlu ile kayınvalideniz arasında. ''X'e söyleyin anne'' demek en doğrusu :31:

Arkadaşlara katılıyorum.
Bu konu sizi ilgilendirmemeli.
Eşinize paslayın kibarca,o düşünsün ve ikna etsin annesini.
Sonra kötü siz olursunuz.

sen niye açıklama yapıyorsun ki anlamadım.eşimin şirket arabası ben bilemem,karışamam deyin,eşinizle muhattap olsun.

Piknikten eksik kalsın :ssz:
Eşin neden konuşmuyor annesiyle de sen muhattap oluyorsun :44:
At topu eşine o halletsin :24:

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

ben öyle bir durumda tamam ben söylerim ama karar onun ben karışamam diyorum ve sıyrılıyorum işin içinden. en güzeli tamam deyip kapatmak konuyu hiç boşuna açıklama yapmaya kalkmayın. madem sizin orta yolu bulmanızı istiyor daha onun istediğini yapmanızı tamam deyin ben söylerim ama karar onun deyip geçin.

Back
X