Bebek Beslenmesi Nasıl yapsam ki?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

birkibirki

En Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
3.286
3.406
248
Merhabalar
24 aylik bi kizim var.ocakta 1 yasi bitecek. Hala emiyor.sorun şu ki:
Az once yemegini yedi, yemek yerken ara verdi emdi.1 saat gecmeden tekrar emmek istedi.Memeyi aldi 10 dk emdi.Memeyi cikarinca devam etmek icin aglamaya basladi.Vermeyince yakamdan elini soktu.Gogsumu çimdikledi sonra boynumu çimdikledi,o kadar canim yandi ki ağladim.ve aniden bi karar aldim artik emzirmeyecegim ama su an o kadar kotu oldum ki.Surekli gozlerim doluyor.Tecrubeli anneler bi yardim edin ben garibana

Birden kesmeniz bence dogru degil ters tepebilir. . Ablam bir bucuk yasindaki kizini memeden kesmeye calisiyor yavas yavas aksine daha da emmek istiyor hissediyor heralde . Sabirli olun

Birden kesmeniz bence dogru degil ters tepebilir. . Ablam bir bucuk yasindaki kizini memeden kesmeye calisiyor yavas yavas aksine daha da emmek istiyor hissediyor heralde . Sabirli olun
Azaltmaya calisiyordum aslinda cunku zaten ocakta kesicektim.Ama artik azaltmaya calisirken de bana vuruyor.

ya cnm daha erken degil mi dinen ve tibben de saglikli olani iki yasa kadar emzirmek.

Ya ille de kesecem diyorsan farkli yontemler var. meme ucuna salca sureni mi desem aktar da satilan bi ilac var onu sureni mi desem var da var

ya cnm daha erken degil mi dinen ve tibben de saglikli olani iki yasa kadar emzirmek.

Ya ille de kesecem diyorsan farkli yontemler var. meme ucuna salca sureni mi desem aktar da satilan bi ilac var onu sureni mi desem var da var
Canim zaten 20 gun var iki yasina iki seferdir istiyor viks surdum ucuna

Daha 1 yaşındaki çocuk annecim emebilirmiyim saatim geldi mi diye soramaz ki
Gayet doğal verdiği tepkiler iki çocuğumda 2 yaşına kadar istedikleri sürece emdiler hiç bir sıkıntı da yaşamadım

Daha 1 yaşındaki çocuk annecim emebilirmiyim saatim geldi mi diye soramaz ki
Gayet doğal verdiği tepkiler iki çocuğumda 2 yaşına kadar istedikleri sürece emdiler hiç bir sıkıntı da yaşamadım
Sorabilse korkardim zaten.20 gun erken kestigim icin biraz vicdan yapiyorum sanirim ben:110:

Ben 1 yaşında diye okumuştum :KK51:
Yavaş yavaş kes ozaman

Ben de aynen okudumdu. ben dayanamam herhalde ama illaki baslarda aglayacak isteyince dikkatini cekecek seylerle mesgul et. zamanla alisacak illaki kesilecek ha simdi agladi ha sonra kendi kendine sutyen kesilen nadirdir zaten.

Siyah surme gibi bi tozdur aktardan aliyon azicik su katip suruyon kokusu bile yetiyormus.aktardan aliyon sutten kesmek icin sabir tasi diyin kokusu bile yetiyormus ogrncm simdi soyledi

Back
X