- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
- Konu Sahibi birkibirki
-
Azaltmaya calisiyordum aslinda cunku zaten ocakta kesicektim.Ama artik azaltmaya calisirken de bana vuruyor.Birden kesmeniz bence dogru degil ters tepebilir. . Ablam bir bucuk yasindaki kizini memeden kesmeye calisiyor yavas yavas aksine daha da emmek istiyor hissediyor heralde . Sabirli olun
Canim zaten 20 gun var iki yasina iki seferdir istiyor viks surdum ucunaya cnm daha erken degil mi dinen ve tibben de saglikli olani iki yasa kadar emzirmek.
Ya ille de kesecem diyorsan farkli yontemler var. meme ucuna salca sureni mi desem aktar da satilan bi ilac var onu sureni mi desem var da var
Sorabilse korkardim zaten.20 gun erken kestigim icin biraz vicdan yapiyorum sanirim benDaha 1 yaşındaki çocuk annecim emebilirmiyim saatim geldi mi diye soramaz ki
Gayet doğal verdiği tepkiler iki çocuğumda 2 yaşına kadar istedikleri sürece emdiler hiç bir sıkıntı da yaşamadım
Ben 1 yaşında diye okumuştumSorabilse korkardim zaten.20 gun erken kestigim icin biraz vicdan yapiyorum sanirim ben
Ben 1 yaşında diye okumuştum
Yavaş yavaş kes ozaman
Ridane ne demek.google dan actim ama anlayamadimridane bu nu googleden aratıp okuyun derim. Göğüs ucuna salça sürün emmesi için verin soğuyacaktır
Canim Allah razi olsun.kizim cok dusmedi memeye bakiyor acidi diyorum kapatip gidiyor ama gogsum doldu tasamiyor.sertlesti iyiceDene bi cnm yararsa haber et emi merak ettim
kiyamam yavrucaga :-( gecer ins ama agrisi icin ne yapilir bilemem istersen onu da sorim ogrncme...Canim Allah razi olsun.kizim cok dusmedi memeye bakiyor acidi diyorum kapatip gidiyor ama gogsum doldu tasamiyor.sertlesti iyice
Allah razi olsun ne zor ismis bu annelik.insan yasayinca anliyorkiyamam yavrucaga :-( gecer ins ama agrisi icin ne yapilir bilemem istersen onu da sorim ogrncme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?