Nasıl yeni insanlarla tanışabilirim?

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
289
303
Merhaba. Kendi iş yerim var; ancak işim %90 kadınlarla olduğu için karşı cins ile tanışma imkanım çok fazla olmuyor. Daha doğrusu karşı cins anlamında pek kimseyle tanışamıyorum çalışma koşullarından dolayı. 30 yaş civarında hem karşı cins anlamında hem sosyal çevreyi genişletmek anlamında sizce hangi aktivitelere katılmalı? Birçok şeyi denedim; desteklediğim partinin etkinliklerine katıldım (oradan bir flörtüm oldu aslında ama yürümedi), iş yerime gelenlerden birilerinin tavsiyesi ile tanıştığım oldu ancak gene istediğim gibi olmadı, tanışma uygulamalarını da denedim orası hepten berbat. Neticede hem arkadaş çevremi genişletmeye hem de düzgün birisi ile tanışmaya ihtiyacım var, ne önerirsiniz?

O kisilerle neden olmadi
Kriterleriniz cok mu fazla acaba
Ask her yerde karsiniza cikabilir ama onemli olan kimi neye gore elediginiz

O kisilerle neden olmadi
Kriterleriniz cok mu fazla acaba
Ask her yerde karsiniza cikabilir ama onemli olan kimi neye gore elediginiz
Biri narsist çıktı diğeri ne istediğini bilmiyordu. Ondan dolayı yürümedi.

Biri narsist çıktı diğeri ne istediğini bilmiyordu. Ondan dolayı yürümedi.
Sizin begendiginiz biri yok mu?
birilerinin arkadasi, akrabasi, kuzeni vs
Bi arkadasim bi komsusunun kuzeninin profilini gormustu bi sure ekleyip eklememek uzerine kararsiz kaldi sacma olur diye
Sonra cocugu ekledi birkac gun sonra cocuk kabul etti kiz da mesaj atti cok afedersiniz oneriler kisminda cikiyordunuz sanirim elim carpti tekrar k.bakmayin vs dedi cocuk da onemli degil sorun olmazsa silmiyorum dedi oyle oyle konusmaya baslayip sevgili oldular
Iyi bi taktikti bence 😃

Sizin begendiginiz biri yok mu?
birilerinin arkadasi, akrabasi, kuzeni vs
Bi arkadasim bi komsusunun kuzeninin profilini gormustu bi sure ekleyip eklememek uzerine kararsiz kaldi sacma olur diye
Sonra cocugu ekledi birkac gun sonra cocuk kabul etti kiz da mesaj atti cok afedersiniz oneriler kisminda cikiyordunuz sanirim elim carpti tekrar k.bakmayin vs dedi cocuk da onemli degil sorun olmazsa silmiyorum dedi oyle oyle konusmaya baslayip sevgili oldular
Iyi bi taktikti bence 😃
Gerçekten iyi fikirmiş arkadaşınızın yaptığı. Ama öyle aklıma gelen biri yok maalesef. :)

Haha ama ya adamın sevgilisi varsa, daha kötüsü benden yaşça küçükse falan? :KK70: Bilemedim.
Zaten hemen eklemedi arkadasim
Birkac ay bekledi adam birkac profil fotosu degistirdi gozlemledi adami fake hesap acip ekledi inceledi sevgilisi var mi diye bakti etti yaşini nasil hesapladi bilmiyorum faceden falan da aratti yalniz olduguna emin oldu sanirim oyle kendinden ekledi
Hummali bi calisma yapti yani 😃

BU ARALAR NE KADAR BU KONUDA BAŞLIK AÇILDI, MODERN ÇAĞIN ZORLUĞU DEMEK Kİ. caps lock tuşu açık kalmış :/
Evet özgürleştikçe ve kalabalıklaştıkça bu tarz dertler azalacağı yerde çoğalıyor.ne kadar küçük yer o kadar şansın daha fazla oluyor garip bir şekilde.büyük yerlerde kimkime dumduma

Zaten hemen eklemedi arkadasim
Birkac ay bekledi adam birkac profil fotosu degistirdi gozlemledi adami fake hesap acip ekledi inceledi sevgilisi var mi diye bakti etti yaşini nasil hesapladi bilmiyorum faceden falan da aratti yalniz olduguna emin oldu sanirim oyle kendinden ekledi
Hummali bi calisma yapti yani 😃
Arkadaşınız baya hoşlanmış olmalı bu kadar titizlikle ilerlediğine göre, ama sonucu iyi olmuş. Tebrik ederim kendisini. :)

Evet özgürleştikçe ve kalabalıklaştıkça bu tarz dertler azalacağı yerde çoğalıyor.ne kadar küçük yer o kadar şansın daha fazla oluyor garip bir şekilde.büyük yerlerde kimkime dumduma
Doğru söylüyorsunuz ama acaba biraz da atak mı olmak lazım şansı artırmak için? Artık sessiz sakin kalmanın pek bir artısı kalmadı gibi sanki.

Kız arkadaşlarınızın illa çevresi vardır. onlarla sosyalleşin. Ayrıca onların abisi, erkek kardeşi, kuzeni vs vardır. belki içlerinden birisini beğenirsiniz.
kurslara yazılın. Dans bence ideal. spor salonuna yazılın. seyahat turlarına katılın. işverenmişsiniz. Derneklere yazılın. Ben Ankara Genç İşadamlarına üyeydim. Bekar zibille erkek vardı. Etkinlikler düzenleniyor. Onlara katılın. bizim sektörde ihracatcılar geceleri düzenlenirdi. Ödül töreni vs. oraya da yüzlerce insan gelirdi. Dün Bloomberg Ht‘de gördüm yeme-içme sektöründe gece düzenlenmiş. İlla ki sizin sektörünüzde de böyle geceler vardır. Girişimcilik üzerine konferanslar düzenleniyor. Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul Kongre Merkezine ben bir kaç defa gittim. Fuarlara gidin. Tüyap’ta mobilyadan turizme bir sürü fuar oluyor. Ziyaretçilere de açık oluyor.

Yani arkadaşlarınıza çıtlatın derim. İllaki onların da etrafında size uygun olduklarını düşündükleri arkadaşları, tanıdıkları vardır. Mesela kız arkadaşınızın eşinin evlenmeyi düşünen arkadaşı vardır. Uygun olduğunuzu düşünürlerse eğer tanıştırırlar. Ama etrafınızın sizin fikrinizden haberi olsun.

Yani arkadaşlarınıza çıtlatın derim. İllaki onların da etrafında size uygun olduklarını düşündükleri arkadaşları, tanıdıkları vardır. Mesela kız arkadaşınızın eşinin evlenmeyi düşünen arkadaşı vardır. Uygun olduğunuzu düşünürlerse eğer tanıştırırlar. Ama etrafınızın sizin fikrinizden haberi olsun.
Sırf yazmak için yazıyorum ama bu tarz birbiriyle tanıştırılan insanlar olduğu çevreler nerede ben hiç anlamıyorum.bu yaşıma kadar ne bir birisinin abisiyle, kardeşiyle, arkadaşıyla tanıstırıldım ne de bu tarz şeylerin düşünüldüğü, konuşulduğu bir ortamda bulundum.hâlâ devam ettiğine bile emin değilim ama var demek ki.

Sırf yazmak için yazıyorum ama bu tarz birbiriyle tanıştırılan insanlar olduğu çevreler nerede ben hiç anlamıyorum.bu yaşıma kadar ne bir birisinin abisiyle, kardeşiyle, arkadaşıyla tanıstırıldım ne de bu tarz şeylerin düşünüldüğü, konuşulduğu bir ortamda bulundum.hâlâ devam ettiğine bile emin değilim ama var demek ki.
Ben iş yerime gelen bir kadının eşinin iş arkadaşıyla tanıştım mesela; aracı olan insanlar olunca tanışılıyor aslında çok zor değil. Sonrasında beklentiler ortak olmadığı için ilerlemedi; mesele nasıl tanıştığımızdan çok beklentilerin ve isteklerin de uyuşması.

Son düzenleme:
Back
X