Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende aynı senın gibiyim ama insanlarla çok konusa konusa yendım bu huyumu :) işe ilk başladığımda telefonla konuşurken çok heyecanlanıyodum yutkunamıyordum falan bırda çok hızlı konusurum 3 senede Allaha şükür heyecan falan kalmadı
benimde 2 olacak işe başlayalı ama burdaki insanlar laf atarsın cevap vermez falan o tipler :)) o yüzden yenemiyorum sanırım boğazımda düğüm oluşuyor sanki :/
bende aynı senın gibiyim ama insanlarla çok konusa konusa yendım bu huyumu :) işe ilk başladığımda telefonla konuşurken çok heyecanlanıyodum yutkunamıyordum falan bırda çok hızlı konusurum 3 senede Allaha şükür heyecan falan kalmadı
Hafif dereceli sosyal fobin var gibi geldi bana. Bunun için egzersizler yapabilirsin. Evde kendi kendine sesli kitap oku mutlaka mesela, ve daha sosyal ortamlara girmeye çalış. Örneğin toplu olarak insanlarla muhattab olacağın kurslara katıl. Sosyal becerilerinin geliştiğine inanırsan daha cesaretli olacaksın
Hafif dereceli sosyal fobin var gibi geldi bana. Bunun için egzersizler yapabilirsin. Evde kendi kendine sesli kitap oku mutlaka mesela, ve daha sosyal ortamlara girmeye çalış. Örneğin toplu olarak insanlarla muhattab olacağın kurslara katıl. Sosyal becerilerinin geliştiğine inanırsan daha cesaretli olacaksın
belkide dediğiniz gibidir .deniycem o şekilde egzersizi :)
aslında her haftasonu kalabalık ortamlarda oluyorum ama ordada bazen ne yapacağımı olamaz durumda oluyorum ne tarafa baksam ne yapsam diye ve son çare telefona bakıyorum