nasıl yenicem :(

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
kızlar merhaba

cok heyecanlı bir yapıya sahibim. Nerde olursam olayım konuşurken heyecandan saçmalıyorum kimi zaman nasıl yenebilirim?

konuşurken bilmiyorum boğazım falan kısılıyor heyecandan konuşamıyorum bile :/

bende aynı senın gibiyim ama insanlarla çok konusa konusa yendım bu huyumu :) işe ilk başladığımda telefonla konuşurken çok heyecanlanıyodum yutkunamıyordum falan bırda çok hızlı konusurum :D 3 senede Allaha şükür heyecan falan kalmadı :D

benimde 2 olacak işe başlayalı ama burdaki insanlar laf atarsın cevap vermez falan o tipler :)) o yüzden yenemiyorum sanırım boğazımda düğüm oluşuyor sanki :/

:KK16::KK16:
bende aynı senın gibiyim ama insanlarla çok konusa konusa yendım bu huyumu :) işe ilk başladığımda telefonla konuşurken çok heyecanlanıyodum yutkunamıyordum falan bırda çok hızlı konusurum :KK70: 3 senede Allaha şükür heyecan falan kalmadı :KK70:

kızlar merhaba

cok heyecanlı bir yapıya sahibim. Nerde olursam olayım konuşurken heyecandan saçmalıyorum kimi zaman nasıl yenebilirim?

Hafif dereceli sosyal fobin var gibi geldi bana. Bunun için egzersizler yapabilirsin. Evde kendi kendine sesli kitap oku mutlaka mesela, ve daha sosyal ortamlara girmeye çalış. Örneğin toplu olarak insanlarla muhattab olacağın kurslara katıl. Sosyal becerilerinin geliştiğine inanırsan daha cesaretli olacaksın ;)

Bende de panik var kekeliyorum konuşurken :D İnsanlar yokmuş gibi davranabilirsen öyle davran nasıl bir öneride bulunabilir bilmiyorum

Hafif dereceli sosyal fobin var gibi geldi bana. Bunun için egzersizler yapabilirsin. Evde kendi kendine sesli kitap oku mutlaka mesela, ve daha sosyal ortamlara girmeye çalış. Örneğin toplu olarak insanlarla muhattab olacağın kurslara katıl. Sosyal becerilerinin geliştiğine inanırsan daha cesaretli olacaksın :KK66:

belkide dediğiniz gibidir .deniycem o şekilde egzersizi :)

aslında her haftasonu kalabalık ortamlarda oluyorum ama ordada bazen ne yapacağımı olamaz durumda oluyorum ne tarafa baksam ne yapsam diye ve son çare telefona bakıyorum o_O

Ben heyecandan değilde yeni yeni tanıdıklarımdan çekinirim
Fena da bi huy değil zamanla samimi olurum
Senin heyecanın herkese karşı mı böyle ?

bana da sosyal fobi gibi geldi.
ama aşılabilir bir durum. daha çok konuş herkesin yanında üstüne git bence

Ben heyecandan değilde yeni yeni tanıdıklarımdan çekinirim
Fena da bi huy değil zamanla samimi olurum
Senin heyecanın herkese karşı mı böyle ?

yok herkese karşı değil iş ortamında benden üst olan kişilere karşı birde tanıdık yabancı karışık ortamlarda

Back
X