Nasıl Yetişiyorsunuz

1111010001

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2018
1.117
885
123
Merhaba. Uzun zamandır yoktum. Ama o kadar çok yorgun ve yoğunum ki...
Sorunum şu ben hiçbir şeye yetişemiyorum. Ve bitmeyen bi yorgunluğum var, enerjim hep düşük, gerçi bu durum iş yerimle alakalı. Neyse...
Ben haftanın 6 günü çalışıyorum, 4 günü kursa gidiyorum. Pestilim çıkıyo.:ruh: Kurs notlarım birikmiş durumda, temize çekemedim bi türlü. E bi de aöf kaydım var. Vizelere hiç çalışamadım. Finallere az kaldı ve henüz çalışmaya başlamadım.
Bir türlü düzen oturtamadım. Siz nasıl yapıyorsunuz ? :110:

Yetişemiyorum.
6 gün çalışıyorum.
Mesaim 9-18.00 arası.
Eve geldigimde de 1-1.5 saat çalışmam gerekiyor.
Yemek,temizlik,çocuk vs derken gece 1i buluyor yatmam.
Dinlenemiyorum,bitkinim.

Ben daha iyi durumdayım sanirim ama ben de bir turlu yetistiremiyorum.mesaim 12.30 17.30 ama sabah is guc geciyor okula yorgun gidiyorum.ogretmenlik de baya yoruyor hem kafa hem de bedenen.aksam yemek yiyecek halim olmuyor.kizimin dersine hic bakamiyorum da oglum da yaramaz baya sagolsun.aksam is, oglumla ilgilenme derken zor yatiyorum 1 de.

Is-ev isi-cocuk ucgeninde dolana dolana geciyo gunler. Yetisiyo bi sekilde ama kendimi bildim bileli yogun ve yorgunum gibi sanki.
En son dinlenmis hallerim cocukligumdaydi heralde, zira hatirlamiyorum bile :)
Allah hastalik, uzuntu vermesin olur gider yine de ..

Planlama yapmanı öneririm sana. Öncelikli olarak acil yapılması gerekenleri yazmalısın listeye sonrasında tek tek baslayıp bittikçe tik atmalısın.Hergünün Bi planı olmalı. Ertelenebilirlere de bitirme zamanı vermelisin. Hem calısmak hem bunlarla uğrasmak zor tabiki. Şu an çalısmıuorum ama günde 18 saat ayakta1 ya da 2 kez mola vererek gün bitirdiğimiz oluyordu. Vücut bir sekilde kaldırıyor emin ol(Böyle çalışmak dogru değil zaten ama mecburiyetti o durum) tek izin gününün yarısını calısılması gereken derslere yarısını da sevdiğin seylere ayırmalısın ki seni motive eden birseyler olsun hayatında.Bir de bu bir sürec ne kadar cok cabalarsan o kadar cabuk atlatırsın bunu kendi kendine hatırlatabilirsin. Son olarak yazmaya vaktin yoksa bile günü planlarsan kafanda daha verimli gecicektir.

Yetişemiyorum.
6 gün çalışıyorum.
Mesaim 9-18.00 arası.
Eve geldigimde de 1-1.5 saat çalışmam gerekiyor.
Yemek,temizlik,çocuk vs derken gece 1i buluyor yatmam.
Dinlenemiyorum,bitkinim.
Allah yardım etsin.

Ben daha iyi durumdayım sanirim ama ben de bir turlu yetistiremiyorum.mesaim 12.30 17.30 ama sabah is guc geciyor okula yorgun gidiyorum.ogretmenlik de baya yoruyor hem kafa hem de bedenen.aksam yemek yiyecek halim olmuyor.kizimin dersine hic bakamiyorum da oglum da yaramaz baya sagolsun.aksam is, oglumla ilgilenme derken zor yatiyorum 1 de.
Allah yardım etsin.

Şöyle düşünüp motive olabilirsiniz..Bu hep böyle gitmeyecek elbet kursunuz veya okulunuz bitecek.Suan sadece bı süreçteainiz.Allah yardımcınız olsun.
Hepsine yetişmeniz zor..birseyler eksik kalır mutlaka..Olduğu kadar kendinizi yipratmayin

Is-ev isi-cocuk ucgeninde dolana dolana geciyo gunler. Yetisiyo bi sekilde ama kendimi bildim bileli yogun ve yorgunum gibi sanki.
En son dinlenmis hallerim cocukligumdaydi heralde, zira hatirlamiyorum bile :)
Allah hastalik, uzuntu vermesin olur gider yine de ..
Allah yardım etsin.

Planlama yapmanı öneririm sana. Öncelikli olarak acil yapılması gerekenleri yazmalısın listeye sonrasında tek tek baslayıp bittikçe tik atmalısın.Hergünün Bi planı olmalı. Ertelenebilirlere de bitirme zamanı vermelisin. Hem calısmak hem bunlarla uğrasmak zor tabiki. Şu an çalısmıuorum ama günde 18 saat ayakta1 ya da 2 kez mola vererek gün bitirdiğimiz oluyordu. Vücut bir sekilde kaldırıyor emin ol(Böyle çalışmak dogru değil zaten ama mecburiyetti o durum) tek izin gününün yarısını calısılması gereken derslere yarısını da sevdiğin seylere ayırmalısın ki seni motive eden birseyler olsun hayatında.Bir de bu bir sürec ne kadar cok cabalarsan o kadar cabuk atlatırsın bunu kendi kendine hatırlatabilirsin. Son olarak yazmaya vaktin yoksa bile günü planlarsan kafanda daha verimli gecicektir.
Ben de maalesef ya hep ya hiç durumu var. Kaç işim olursa olsun bi seferde bitirmek istiyorum. Bitmeyince komple bırakıyorum o işi. Aslında işi parçalara bölmek gerek...

Şöyle düşünüp motive olabilirsiniz..Bu hep böyle gitmeyecek elbet kursunuz veya okulunuz bitecek.Suan sadece bı süreçteainiz.Allah yardımcınız olsun.
Hepsine yetişmeniz zor..birseyler eksik kalır mutlaka..Olduğu kadar kendinizi yipratmayin

Çok teşekkür ederim :) kafam var ya ali babanın çiftliği :(

Bekarım. Ama yetiştiremiyorum :KK43:
O zaman plansız calısıyorsunuz
Cok sanslısınız öyle düşünün eve gidince toparlayacagınız emek yapacagınız kocayla ve cocukla ilgileneceginiz ev yok en basitinden
Sizin saydıklarınızı bekarken ve yasım 30lardayken cok güzel yapıyordum son derece de sosyal bi hayatım vardı
Ki burda evli ve çocuklu olup saydıklarınızı yapan bi dünya üye var
Kendinizi planlayın düzene sokun hayatınızı cok kolay altından kalkarsınız

E benimde haftada 2-3 gün yl derslerim var. Evde pek iş yapamıyorum.
Eve gittiğimde çok yorulmuş oluyorum genelde.
Hafta sonu çalışıyorum.

Sorunum şu ben hiçbir şeye yetişemiyorum. Ve bitmeyen bi yorgunluğum var, enerjim hep düşük, gerçi bu durum iş yerimle alakalı. Neyse...
Ben haftanın 6 günü çalışıyorum, 4 günü kursa gidiyorum. Pestilim çıkıyo.:ruh: Kurs notlarım birikmiş durumda, temize çekemedim bi türlü. E bi de aöf kaydım var. Vizelere hiç çalışamadım. Finallere az kaldı ve henüz çalışmaya başlamadım.
Hepsini yapmaya kalkıp yapamayacağına yapabileceğin kadarına bak. Mesela kurs ve aöf aynı sene idare etmeye çalışma. AÖF yi ertele kursunun hakkını ver. Birde sabah erken kalkmıyorsan mutlaka erken kalk. Ve yatmadan mutlaka bir saat de olsa sevdiğin bişeyi yap ki hayat içim motive verici olsun

Ben de maalesef ya hep ya hiç durumu var. Kaç işim olursa olsun bi seferde bitirmek istiyorum. Bitmeyince komple bırakıyorum o işi. Aslında işi parçalara bölmek gerek...

siz zaten sorunu biliyorsunuz ki

bu kurs ne kursu bir de yani notları neden temize çekesiniz ki yani boş yere zaman kaybı ve sizi psikolojik olarak da etkiliyor

tuğla oldukları belirtilen kitaplarla okunan bir üniversite mezunuyum hiç not temize çekmedim mesela ya da kitap altı çizmedim

derste aldığım notlar yetti kitapları da okudum oldu bitti

kursun niteliği gereği özellikle temize çekmek gerekmiyorsa (ne bileyim yazı kursudur vs öyle gerekebilir de)

dil kursu herhangi bir sınava hazırlık kursu vs temize çekmek yerine notlara çalışın test çözülecekse onları çözün vs

tek işin çalışmak ve kurs mu
bekar mısın evli mi
bekarsan ailenle mi yasıyorsun?
ben de sabah 8 de evden cıkıyorum
aksam 6 da evde oluyorum
gunde 100 km karda kışta işe gidip gelıyorum

akşam bir de eve gidip yemek yapıyorum

12:30 ne güzel bir mesai saati
tam benlik
gunde 5 saat calısmak buyuk nimet
ben 10 saat calısıyorum yol haric
senelik de 1 hafta izin anca kullanıyoruz o da her sene değil

O zaman plansız calısıyorsunuz
Cok sanslısınız öyle düşünün eve gidince toparlayacagınız emek yapacagınız kocayla ve cocukla ilgileneceginiz ev yok en basitinden
Sizin saydıklarınızı bekarken ve yasım 30lardayken cok güzel yapıyordum son derece de sosyal bi hayatım vardı
Ki burda evli ve çocuklu olup saydıklarınızı yapan bi dünya üye var
Kendinizi planlayın düzene sokun hayatınızı cok kolay altından kalkarsınız
Evet düzen çok önemli. Nereden başlayacağımı bilemiyorum ama.

Back
X