Nasıl Yetişiyorsunuz

Hepsini yapmaya kalkıp yapamayacağına yapabileceğin kadarına bak. Mesela kurs ve aöf aynı sene idare etmeye çalışma. AÖF yi ertele kursunun hakkını ver. Birde sabah erken kalkmıyorsan mutlaka erken kalk. Ve yatmadan mutlaka bir saat de olsa sevdiğin bişeyi yap ki hayat içim motive verici olsun
Erken uyanıyorum ama yataktan hemen kalkamıyorum. Kazıyarak çıkarıyolar beni :)

siz zaten sorunu biliyorsunuz ki

bu kurs ne kursu bir de yani notları neden temize çekesiniz ki yani boş yere zaman kaybı ve sizi psikolojik olarak da etkiliyor

tuğla oldukları belirtilen kitaplarla okunan bir üniversite mezunuyum hiç not temize çekmedim mesela ya da kitap altı çizmedim

derste aldığım notlar yetti kitapları da okudum oldu bitti

kursun niteliği gereği özellikle temize çekmek gerekmiyorsa (ne bileyim yazı kursudur vs öyle gerekebilir de)

dil kursu herhangi bir sınava hazırlık kursu vs temize çekmek yerine notlara çalışın test çözülecekse onları çözün vs
Tavsiyeniz için teşekkür ederim :) temize çekmem gerek. Yani aslında bütün notlar telefonumun galerisinde. Kursta not almaya halim olmadığı için...

tek işin çalışmak ve kurs mu
bekar mısın evli mi
bekarsan ailenle mi yasıyorsun?
ben de sabah 8 de evden cıkıyorum
aksam 6 da evde oluyorum
gunde 100 km karda kışta işe gidip gelıyorum

akşam bir de eve gidip yemek yapıyorum
Allah yardımcınız olsun. Beni motive edecek bi şey yok sanırım hayatımda. İşte o kadar çok mutsuzum ki...

Bekarım. Ama yetiştiremiyorum :KK43:
ben de anlatiminizdan evli/ cocuklusunuz sandim cunku bekarken sorumluluk coooooook daha az ve hayatinizi planlarsaniz uyursunuz bile. En azindan uyumaniza engel bir durum olmaz, cocugun uyumamasi, hastaligi, dişi, dersi okulu odevi oyunu ve es ile ailesinin de beklentileri gibi...

ben de anlatiminizdan evli/ cocuklusunuz sandim cunku bekarken sorumluluk coooooook daha az ve hayatinizi planlarsaniz uyursunuz bile. En azindan uyumaniza engel bir durum olmaz, cocugun uyumamasi, hastaligi, dişi, dersi okulu odevi oyunu ve es ile ailesinin de beklentileri gibi...
Tabi ki, evlilere-annelere Allah kolaylık versin.Gerçekten de evlilik ya da anne olma kararı farklı bi olgunluk ve güç gerektiriyor

siz dogru bir planlamayla ve uygularken disiplinle bu islerin altindan.kalkarsiniz.bence.
3 aydır hayatım karmaşık. Bu hafta sonu işlerimi bitirmek istiyorum artık. Uzadıkça uzadı çünkü. İnşallah üstesinden gelirim.

Siz ya üşengeç ve zaman yönetimi olmayan birisiniz ya da erteleme bahanesiyle yaşayan mükemmelliyetçi.
Başka bir ihtimal görünmüyor.
Önce hangisi olduğunuzu belirleyin sonra ona uygun çözüm yolu bulunur.

Siz ya üşengeç ve zaman yönetimi olmayan birisiniz ya da erteleme bahanesiyle yaşayan mükemmelliyetçi.
Başka bir ihtimal görünmüyor.
Önce hangisi olduğunuzu belirleyin sonra ona uygun çözüm yolu bulunur.
Bir işi yapacaksam tam yapmalıyım. Baştan sona kadar ara vermeden, araya başka şeyler koymadan yapmalıyım. Baktım öyle olmuyor enerjim düşüyor, o işi yapma isteğim azalıyor. Sizce hangisi? Öneriniz ne?

Bir işi yapacaksam tam yapmalıyım. Baştan sona kadar ara vermeden, araya başka şeyler koymadan yapmalıyım. Baktım öyle olmuyor enerjim düşüyor, o işi yapma isteğim azalıyor. Sizce hangisi? Öneriniz ne?
Sizinle yüzyüze en az üç seans konuşmadan,
size kişilik testi veya mükemmelliyetçilik ölçeği uygulamadan, ne hangisi olduğunuzu söyleyebilirim, ne de size öneri verebilirim.

not temize cekmenin kolayi icin geldim

galerideki fotoğrafları bilgisayara atin a 4 e uyacak sekilde ciktilari alin

kim yazacak o kadar sayfayi

cikarttiginiz kagitlar uzerinde ekleme yapar renkli kalemle önemli yerleri falan cizersiniz

bence en kolay cozum bu

not temize cekmenin kolayi icin geldim

galerideki fotoğrafları bilgisayara atin a 4 e uyacak sekilde ciktilari alin

kim yazacak o kadar sayfayi

cikarttiginiz kagitlar uzerinde ekleme yapar renkli kalemle önemli yerleri falan cizersiniz

bence en kolay cozum bu
Teşekkür ederim:)

Back
X