Nasıl yol izlemeliyim ?

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Herkese merhaba geçen konu açmıştım .
Şu an ki çalıştığım yer elden paramı vermiyor maaşın üzerinden 10 gün geçmesine rağmen .
Bununla ilgili net bir şekilde tavrımı belli ediyorum konuşuyorum bu hafta içerisinde yatacaklar diyorlar hafta bitiyor .
Daha yeni bir ayım doldu . En son dedim ki ben bu şekilde devam edemem elden para kabul etmiyorum .yönetimle konuşup size döneceğiz dediler sonrasında Çıkma düşünceniz varsa bizi zor durumda bırakmasanız yeni bir gelene kadar diyorlar .ben de zor durumda ben bırakılıyorum dedim .yani gereken cevabı zaten veriyorum çok tepki vermeden .
Sormak istediğim şu daha yeni bir ayım doldu .Ben istifa edip ihbar tutmadan çıkabilirim sonuçta yerime birini bulmalarını beklemeden ama kurum benimle ilgili işlem yapar mı böyle bir hakları var mı ?

Ben istifa edip ihbar tutmadan çıkabilirim sonuçta yerime birini bulmalarını beklemeden ama kurum benimle ilgili işlem yapar mı böyle bir hakları var mı ?
Ne işlemi yapacaklar ki, polise mi verecekler?
Hiçbir şey yapamazlar öyle bir hakları yok.

Parayı alana kadar çıkıcam falan demeseniz verecekleri varsa da nasılsa çıkacak diye hiç vermeyecekler alın parayı çıkın elden verdiler diye ihbar edin

Parayı alana kadar çıkıcam falan demeseniz verecekleri varsa da nasılsa çıkacak diye hiç vermeyecekler alın parayı çıkın elden verdiler diye ihbar edin
Ama sözleşmededir şekilde bunu yazmışlar .şikayet etme hakkım yok o zaman :(
Yok hayır ben düşünüp size döneceğim dedim .o yüzden parayı almayı bekliyorum tabiki

Ama sözleşmededir şekilde bunu yazmışlar .şikayet etme hakkım yok o zaman :KK43:
Yok hayır ben düşünüp size döneceğim dedim .o yüzden parayı almayı bekliyorum tabiki
Sözleşmede ne yazıyor tam olarak? Sözleşmede ne yazarsa yazsın şikayet edebiliyor olmanız lazım bence. İsteyen herkes sözleşmeye şikayet etmeyeceğim diye ekletir o zaman.

Back
X