• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil yoluma devam edebilirim?

Duzelmiyor

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
225
116
18
41
O kizla olmasina dayanamiyorum.mutlu olmalarina dayanamiyorum.sanirim bosanacakmis.o kizla olacak bosanip..
Diyeceksiniz ki sana ne sen bi secim yaptin..evet yaptim simdi onlardan haber almadan onlarsiz nasil devam edebilirim?
Kafayi taktim onlara resmen.yok onlar ahlaksiz pislik insablar ettiklerini bulurlar yazmayin.kimse ettigini bulmuyor.mutlular iste.zeki bi kadindi hep zaten adamin hic gozunde yokken adami bosandiracak kadar aklini celdi iste..gyzeldir demeyin 150 var yok carpik bacakli 30 kilo bi kadin.zeka iste zeka..kiskaniyor muyum evet..sen o adamla olur muydun hayir..ben bosanmasini da istemezdim..ben yapamazdim ne kadar elestirseniz de..ben bosanip gelse de kabul etmezdim sanirim..ben o adamla yapamazdim..yapmadim..ama o kadin yapiyir ve ben kiskaniyorum deli gibi..ondan daha zeki degilim diye o kadar hayati akisina birakamiyorum diye..diye diye diye..daha sayabilirim..bu ruh halonden nasil kurtulurum var mi bi yolu?

Kiskandiginiz insanlara bir bakin Allah askina. Baskasinin yuvasini yikip karaktersiz bir adamla birlikte olan yaptiklarini magrifetmis gibi goren yine karakteri olmayan bir kadin. Senin o kiskandigin o insanlara biz insan bile demezken sen nasil bir bakis acisiyla bakiyorsun ki onlari kiskaniyorsun. Aciman gereken o insanlara imrenerek bakiyorsun. Bence yanlis acidan bakiyorsun acini biraz duzekt ki kafan dank etsin.

kadın belki zekidir bilemem ama asıl suç yada eksiklik eşinizde. yeterince eşine bağlı eşini seven adamı hangi ZEKİ kadın kandırabilirki?
Yinede ettiklerini bulsunlar diyip unutmaya çalışın derim, kadın hem yuvayı yıktı hem beni hasta etti olmasın sonra.

kadın belki zekidir bilemem ama asıl suç yada eksiklik eşinizde. yeterince eşine bağlı eşini seven adamı hangi ZEKİ kadın kandırabilirki?
Yinede ettiklerini bulsunlar diyip unutmaya çalışın derim, kadın hem yuvayı yıktı hem beni hasta etti olmasın sonra.
Konu sahibi evli değil
Evli bir adama aşık ;)

Siz kendi hayatınızı kendi ellerinizle mahvediyorsunuz gayet net bir şekilde
Evli adama aşık olmak
Evli adamın karısını aldattığı kadını kıskanmak
Tedavi olun !

Kisi esi degil baskasinin esi yani adami 3 kadin paylasamiyor.

Merhaba, tabii ki yasadıgınız kolay değil, anladıgım kadarıyla esiniz baskasıyla beraberdi siz bosandınız ve hala beraberler, evlenecekler. Tabii ki kolay değil. Ama sizin elinizden ne gelir, bırakın öyle mutlularaa mutlu olsunlar, onların kotulugunu umarak da yasamayın, siz kendi hakettiginizi yasamayı umun.

Bakin tekrar ediyorum evli adamla iliski yasamadim.kadin onu benden almis va vs degil..ben orada kalmayip gittim.ama o kadinla ya buna dayana.iyorum

O kizla olmasina dayanamiyorum.mutlu olmalarina dayanamiyorum.sanirim bosanacakmis.o kizla olacak bosanip..
Diyeceksiniz ki sana ne sen bi secim yaptin..evet yaptim simdi onlardan haber almadan onlarsiz nasil devam edebilirim?
Kafayi taktim onlara resmen.yok onlar ahlaksiz pislik insablar ettiklerini bulurlar yazmayin.kimse ettigini bulmuyor.mutlular iste.zeki bi kadindi hep zaten adamin hic gozunde yokken adami bosandiracak kadar aklini celdi iste..gyzeldir demeyin 150 var yok carpik bacakli 30 kilo bi kadin.zeka iste zeka..kiskaniyor muyum evet..sen o adamla olur muydun hayir..ben bosanmasini da istemezdim..ben yapamazdim ne kadar elestirseniz de..ben bosanip gelse de kabul etmezdim sanirim..ben o adamla yapamazdim..yapmadim..ama o kadin yapiyir ve ben kiskaniyorum deli gibi..ondan daha zeki degilim diye o kadar hayati akisina birakamiyorum diye..diye diye diye..daha sayabilirim..bu ruh halonden nasil kurtulurum var mi bi yolu?
adamı karısında sen ayıramadın diyemi ruh halini bozdun ban yememk için susuyorum o_O

Back
X