• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil yoluma devam edebilirim?

Ayy sabahtır onsuz yasayamamlar, ölüp gebermeler. Noluyo bu kadınlara. Nasil aşktan bukadar kör olabiliyorlar. Ben evli bi adama aşık olsam - ki bu konuda cok eminimki olmam - ya aynaya bakmaya utanirim. Kendimi okadar kötü hissederimki. Düşüncesi bile korkunç. Bukadarmı acizsiniz. Tüm erkekler bitti sıra evlileremi geldi anlayamiyorum. Birde utanmadan kiskaniyorsun. Taşımasaydın evinide sen o adamla olsaydin, seni parmaginda oynatsaydi

Merhaba, tabii ki yasadıgınız kolay değil, anladıgım kadarıyla esiniz baskasıyla beraberdi siz bosandınız ve hala beraberler, evlenecekler. Tabii ki kolay değil. Ama sizin elinizden ne gelir, bırakın öyle mutlularaa mutlu olsunlar, onların kotulugunu umarak da yasamayın, siz kendi hakettiginizi yasamayı umun.
böyle ponçik iyi niyetli arkadaşlara bayılıyorum boşver sen bu konuyla o güzel aklını kirletme arkadaşım :))

Merhaba, tabii ki yasadıgınız kolay değil, anladıgım kadarıyla esiniz baskasıyla beraberdi siz bosandınız ve hala beraberler, evlenecekler. Tabii ki kolay değil. Ama sizin elinizden ne gelir, bırakın öyle mutlularaa mutlu olsunlar, onların kotulugunu umarak da yasamayın, siz kendi hakettiginizi yasamayı umun.
Canım sen yanlış anlamışsın.
Kadın bekar,evli bir adama deli gibi aşık yatalak oldu bu sebepten.
Ama adamla birşey yaşamamış,adamı reddettiği için pişman oldu çünkü başkasını buldu. O başkası da bu kız işte 30 kilo dediği :) mutlu gçrdükçe de pişman oluyor red ettiği için olay bu.

Hanimefendi ben reddettim anliyo musunuz ve o ortamda islerin nasil dondugunu bildigimden istifa ettim.yoksa bu kadin benim mudurumdu simdi
redetttin madem evli bir erkek neden bu kadar kafaya taktınız bu kaçıncı konunuz bununla ilgili sizin gibi kötü ve aciz kadınlar yüzünden kimse evliliğini yıkmaz evli bir adamı neden taktınız neresi doğru düşünün isterseniz

Başkasının resmi nikahlı kocasını yine başka bir kadından kıskanıp bir de bunu açıklamaya çalışıyorsun.Boşanacak onunla evlenecek kıskanıyorum ama ben yapmazdım diyorsun.Kendini kandırıyorsun.Ben öyle hissediyorum ki,o kadının yerinde olmak istiyorsun.Ben olmalıydım yaşayan diye düşünüyorsun.Akıl alır gibi değil gerçekten.Hangi aklı başında kadın kendine metresliği yakıştırır.Şimdi yine öyle değil böyle diyeceksin bunu da biliyorum.Kendi yazdıklarını sesli olarak oku.Belki ne dediğimizi anlamana yardımcı olur.Burada kimse sana ah canım vah canım sen iyisin onlar kötü demez,diyemez.Şaka olsun istiyorum bu konular.

Canım sen yanlış anlamışsın.
Kadın bekar,evli bir adama deli gibi aşık yatalak oldu bu sebepten.
Ama adamla birşey yaşamamış,adamı reddettiği için pişman oldu çünkü başkasını buldu. O başkası da bu kız işte 30 kilo dediği :) mutlu gçrdükçe de pişman oluyor red ettiği için olay bu.
Reddettigim icin pisman degilim..onlarin mutlu olmasina uzgunum.bu kadar kotuluge mutlulat uzgunum

Ayy sabahtır onsuz yasayamamlar, ölüp gebermeler. Noluyo bu kadınlara. Nasil aşktan bukadar kör olabiliyorlar. Ben evli bi adama aşık olsam - ki bu konuda cok eminimki olmam - ya aynaya bakmaya utanirim. Kendimi okadar kötü hissederimki. Düşüncesi bile korkunç. Bukadarmı acizsiniz. Tüm erkekler bitti sıra evlileremi geldi anlayamiyorum. Birde utanmadan kiskaniyorsun. Taşımasaydın evinide sen o adamla olsaydin, seni parmaginda oynatsaydi
yok gecen konuda sustum birde utanmadan evli adam reddetim neyin kafasıdır bu ya nasıl bir acizlik evli adam için ölüp bitmeler yuh dyorum allah korusun böylelerinden bütün aileleri

Başkasının resmi nikahlı kocasını yine başka bir kadından kıskanıp bir de bunu açıklamaya çalışıyorsun.Boşanacak onunla evlenecek kıskanıyorum ama ben yapmazdım diyorsun.Kendini kandırıyorsun.Ben öyle hissediyorum ki,o kadının yerinde olmak istiyorsun.Ben olmalıydım yaşayan diye düşünüyorsun.Akıl alır gibi değil gerçekten.Hangi aklı başında kadın kendine metresliği yakıştırır.Şimdi yine öyle değil böyle diyeceksin bunu da biliyorum.Kendi yazdıklarını sesli olarak oku.Belki ne dediğimizi anlamana yardımcı olur.Burada kimse sana ah canım vah canım sen iyisin onlar kötü demez,diyemez.Şaka olsun istiyorum bu konular.
Dediginiz gibi degil.bana iyisin demeyin..beni bu durumdan kurtaracak bi yol soyleyin cok uzgunum

Dediginiz gibi degil.bana iyisin demeyin..beni bu durumdan kurtaracak bi yol soyleyin cok uzgunum

Unutacaksın yoluna bakacaksın.Başka yolu var mı?Takmışsın mutlular ben neler yaşadım falan.Bırak allahaşkına.Leyla ile mecnun sanki.Evli bir adamla ne mutluluğu.Valla ben adamın karısına üzülüyorum.Neler dönüyor haberi yok.

Reddettigim icin pisman degilim..onlarin mutlu olmasina uzgunum.bu kadar kotuluge mutlulat uzgunum
Ay sende bi acayipsin yahu. Red ettiğin için pişman değilsen ne diye zırt pırt konu açıyorsun mutlular diye? Madem kötülük yüzünden niye bu kadar takıyorsun? Kadının kilosuna aklına takmışsın akıllı diyosun! Ne aklından bahsediyosun bu bildiğin çirkin bir hareket adam bi boşansın öyle atlayın üstüne.

adamın karısı hangi birine laf saysın şimdi :) en zeki olanın elinde kalmış adam demekki ne diyim...
Bence zeki oldugu icin falan degil digerlerinden daha haysiyetsiz oldugu icin ihale onda kalmis. Yoksa evli bir adamla bile bile kim birliktelik yasar?Akilli insan boyle bir adamdan arkasina bakmadan kacandir. Namussuzlugun adı aşk olmuş. Ben boyle askin...

yok gecen konuda sustum birde utanmadan evli adam reddetim neyin kafasıdır bu ya nasıl bir acizlik evli adam için ölüp bitmeler yuh dyorum allah korusun böylelerinden bütün aileleri
Madalya bekliyo herhalde reddettiği icin. Ama bin pisman olmuş. Içine dert olmuş. Keşke kabul etseydi. Hala evli adamla olmadım dio. Kafa adamda ama. Birde niye mutlular diyo :olamaz: Yazık böylelerinin analarinin babalarının emeğine yazık

Iateyerek yapmiyirum elimde degil ki adamda olmamak..bende istemem boyle aci cekeyim..ne yapabilirim de bu ruh halinden kurtulabilirim diye yardim istiyorum

O kizla olmasina dayanamiyorum.mutlu olmalarina dayanamiyorum.sanirim bosanacakmis.o kizla olacak bosanip..
Diyeceksiniz ki sana ne sen bi secim yaptin..evet yaptim simdi onlardan haber almadan onlarsiz nasil devam edebilirim?
Kafayi taktim onlara resmen.yok onlar ahlaksiz pislik insablar ettiklerini bulurlar yazmayin.kimse ettigini bulmuyor.mutlular iste.zeki bi kadindi hep zaten adamin hic gozunde yokken adami bosandiracak kadar aklini celdi iste..gyzeldir demeyin 150 var yok carpik bacakli 30 kilo bi kadin.zeka iste zeka..kiskaniyor muyum evet..sen o adamla olur muydun hayir..ben bosanmasini da istemezdim..ben yapamazdim ne kadar elestirseniz de..ben bosanip gelse de kabul etmezdim sanirim..ben o adamla yapamazdim..yapmadim..ama o kadin yapiyir ve ben kiskaniyorum deli gibi..ondan daha zeki degilim diye o kadar hayati akisina birakamiyorum diye..diye diye diye..daha sayabilirim..bu ruh halonden nasil kurtulurum var mi bi yolu?
Kinlendiğin kişiyi affedip Allah a havale et bak nasıl gidiyor hayatından ..

Back
X