Nasıl zayıflanır kolay yontem

Ksnf00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
1
0
0
Gebelikte 2yasinda kızımı emziriyorum zararı var mı bebege

Kolay yöntem diye bir sey yok.Varsa da en kısa süre de misli ile gelen yöntemdir o.Ben hayatimdan onu cikardim bunu cikardim laflarina da katilmiyorum.Dengeli ,her seyden ama ,karbondidrattan az,şekerden cok az,sebze,meyve,protein agirlikli beslenme ideal olani.Az bir aksam yemeginden saat 7 en gec 8 civari sonrası hic bi sey yememek mesela cok güzel kilo verdiriyor.Gün icinde hareketli olmak,yapabiliyorsaniz haftada 3 gün en az pilates muhtesemm destek oluyor.Tüm bunlari uygulayip kilo veremeyen direk doktora gitmelidir.Altta yatan farkli bir sey vardir mutlaka.

Aralıklı oruç
Aralıklı oruç veya onun tarzı uzun süreli açlıklar başka hastalıklara davetiye çıkarıyor. Diyabet mesela. Bende zaman içerisinde çeşitli diyetler yaptım. Ve safrakesesi taşına sebep oldum. Çok pişmanım. Şimdi saframın yetersiz çalışmasından dolayı karnım hep şiş. Karaciğerde sıkıntıya giriyordu ki o sıra onu kontrole alabildim. Az yemeği kontrollü yemeği adet edinmek gerekiyor bence. Akşam yemeği kesmeli. Bide düzenli spor.

Size kesinlikle katiliyorum.Cok keskin diyetleri sonsuza kadar kimse yapamaz.Aralikli oruc da cok keskin ve birakildiginda alinabilirligi cok olan bir yöntem.Her seyden ,dengeli,3 ana öğün istenirse 2 ara öğün tarzinda diyetler hep daha kalıcı ve saglikli kilo verdiyor.

Bi de stres yapmamak lazım. Stres kiloyu tutuyo hemen salmıyo dengeli ve sağlıklı öğünler yemek lazım. Bizim kültürümüz tam tersi akşam yemeğinden sonra çay demlenir meyve tatlı vs ne varsa hepsi akşama yenir. Üstüne yat uyu oh mis kilona kilo kat.

Evet cok dogru.Hatta zevk aliyoruz özellikle bunu yapmaktan millet olarak.Kış geceleri hele of off..Kestaneler ,cay yanina kuru yemisler.Aslinda onlar da cok saglikli lakin ne zaman ve ne kadar yenecegi hakkinda bilinc lazim.Ben kendi adima haftada 3 gün 40_50 dk pilatesi ( herkesin yasina ,saglik durumuna göre tabiki ) cok tavsiye ederim.Diyet yapilmasa bile o kadar cok değiştiriyor ki bedeni.Mesela ayni boy,ayni yas ve ayni kiloda iki.kisinin sürekli düzenli olarak pilates yapani digerine göre daha zayif ve cok daha hoş görünüyor.Test edip onayladim

Şuan en büyük sorunum akşamları o saydığımız maddeler
Haftada 2 gün pilatese gidiyorum ama akşama pilav patetes akşam yemelerini kesmeden pilatesinde faydasını göremicem

Şuan en büyük sorunum akşamları o saydığımız maddeler
Haftada 2 gün pilatese gidiyorum ama akşama pilav patetes akşam yemelerini kesmeden pilatesinde faydasını göremicem
Ayni sorunu ben de yasiyorum ahahaaha .Insanlara akıl vermek kolay uygulamak zor Ben de tatli düşkünüyüm ve özellikle aksam yemegi sonrasi cok canim cekiyor.Bagimlilik gibi bi sey.Sonra ertesi gün pilates yaparken pismanlikla hatirliyorum yedigim aksamlari .Gün icinde canim cekmiyo.

Aralikli oruc herkese göre degil ama.Ben yapamam mesela.Midesi sıkıntılı ,kan degerleri problemli ,yahut cok uzun ac kalmamasi gereken cok kisi var ve bu yöntem bence tam saglikli olan kisiler içindir.
Olabilir kızlar. Ben kendi yaptığım yöntemi yazmak istedim Mesela bana ve eşime çok iyi geldi, dinçleştik, uykularımız düzeldi vs.
Hatta yaşadığım gebelik kayıplarından sonra, sağlıklı bir bebeğe aralıklı oruç yaparken hamile kaldım Tüm kan değerlerimi düzeltti.
Ondaki beslenme tarzı, tüketmem gereken ürünler vs bana çok iyi geldi.
1 yıl kadar beslenme tarzım böyleydi. Diyet gibi değil de, hayatıma adapte etmiştim.
Ve bana kalsa ben de yapamazdım
Bence herkes en azından 2-3 hafta deneyebilir, doktora danışabilir.
Uymadığı anda da bir sürü başka yöntem var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…