• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl?

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
Buradaki birçoğuna göre çok şükür dert sayılmaz Ama çok Canım sıkılıyor klasik bir mevzu kk de:( eşimin ailesi her gittiğimde beni kıracak hareketler yapıyorlar çoğuna eşim şahit olmuyor olduklarını kötüye yormuyor sussam icim almıyor susmasam anlatamıyorum.çok politikler eşimin yanında kolay kolay renk vermezler.çok şükür aynı şehirde değiliz ama sık sık gidiyoruz yakın sayılırız. Eşime söylediğimde ben abartiyorum ben yanlış anlıyorum falan filan.kısacası detaya girmek yerine bu tarz durumlarda bana öneriniz var mıdır arkadaşlarım gerçekten çok rahatsız oluyorum geriliyorum beni hiç ama hiç sevmediklerini biliyorum.evliliğimi zedelemek istemiyorum çok sıkıldım. Baştan beni sevmediler esimin ailesi haric hickimse bu sekilde değil akrabalari falan beni sever begenirler.meslegim var bircoguna gore fiziksel olarak esimden kat kat ustunum meslek olarak ustunum bunun yanında hurmette hizmette sınır tanımam ama nedense beni oğullarına bir lâyık göremediler. Bu saatten sonra yapacak birşey yok sadece nasıl basedebilirim bunu bilmiyorum:(

ama şimdi hangi davranış

siz örnek verin yorum yapalım

belki onların gerçekten abartılacak davranışı yok ama siz sevmediklerini düşündüğünüz için öyle hissediyorsunuz

en pratik çözüm de muhatap olmamak

eşiniz olmadan zaman geçirmeyin cici cici davransınlar

Buradaki birçoğuna göre çok şükür dert sayılmaz Ama çok Canım sıkılıyor klasik bir mevzu kk de:KK43: eşimin ailesi her gittiğimde beni kıracak hareketler yapıyorlar çoğuna eşim şahit olmuyor olduklarını kötüye yormuyor sussam icim almıyor susmasam anlatamıyorum.çok politikler eşimin yanında kolay kolay renk vermezler.çok şükür aynı şehirde değiliz ama sık sık gidiyoruz yakın sayılırız. Eşime söylediğimde ben abartiyorum ben yanlış anlıyorum falan filan.kısacası detaya girmek yerine bu tarz durumlarda bana öneriniz var mıdır arkadaşlarım gerçekten çok rahatsız oluyorum geriliyorum beni hiç ama hiç sevmediklerini biliyorum.evliliğimi zedelemek istemiyorum çok sıkıldım. Baştan beni sevmediler esimin ailesi haric hickimse bu sekilde değil akrabalari falan beni sever begenirler.meslegim var bircoguna gore fiziksel olarak esimden kat kat ustunum meslek olarak ustunum bunun yanında hurmette hizmette sınır tanımam ama nedense beni oğullarına bir lâyık göremediler. Bu saatten sonra yapacak birşey yok sadece nasıl basedebilirim bunu bilmiyorum:KK43:
''''''hurmette hizmette sınır tanımam ''''
buraları değiştirebilirsiniz mesela...
birde eşimden kat kat üstünüm ne dmeek?
bunu düşünmeniz çok rahatsız edici....
bir komşumuzda bana ' nişanlından güzelsin' demişti (o zamanlar nişanlıydık) nasıl kızmış bozulmuştum benim aşkim niye çirkin mi diye...

buraları değiştirebilirsiniz mesela...
birde eşimden kat kat üstünüm ne dmeek?
bunu düşünmeniz çok rahatsız edici....
bir komşumuzda bana ' nişanlından güzelsin' demişti (o zamanlar nişanlıydık) nasıl kızmış bozulmuştum benim aşkim niye çirkin mi diye...
Yok yok kesinlikle o anlamda dile getirmedim eşimi çok seviyorum oda beni sever asla bir başkasına bu lafları etmek ve ettirmem.yazma sebebim durum herkes tarafından böyle görülürken bu ailenin bana karşı bitmeyen tavrı :(

Resmen arkadaşımı anlatmissin:KK57::KK57::KK57:
ama o bu durumu eşinin kafasına vura vura duzeltmeyi başardı sayılır...
hep alttan alttan laf carpiyodu kaynanasi ve hep yalnızken yapıyordu bunu. kız ne dese inandiramiyodu kocasını.
sonunda cinnetin eşiğine geldi, kocasina resti çekti ve işler düzelmeye başladı.
değişebilir bi durum yani ,
pes etme yeter

Muhattap olmayin sanki bu dunyadan degilmissiniz gibi olun yanlarinda.kafaniza huni takip gitmeyin tabii de yani takmayin ve takmadiginizi da belli edin.Yapacak baska bisey yok bir sure sonra birakirlar sizle ugrasmayi.

Mesela ben hamileyken sadece oğluna mantı yedirip banada içeriye gelip sanada çorba isitayim demesi,kayinbabamin esim yokken şimdikiler okuduk diye kendini bir halt sanıyor diyerek durmadan bana laf sokması.teyzem beni çok sever ve eniştemin ailesidr çok sever onların evinde sevildigimi benimle ilgili övgüleri duyunca bana yalnızken teyzeninde satışı baya kuvvetli demesi.gözler bakışlar. Imalar

Kusura bakmada sende ak kasiksin gibi gelmedin.
Nisanlina ondan ustunum demeler falan. Hic hos degil bence...

Eşime söylediğimde maalesef ters tepiyor yapamıyorum ona göre onlar hep iyi niyetli.size yemin ederim evime gelseler 10 çeşit yemek koyarım sofraya konuşmam karışmam cvp vermem.çok bunaldim.ben bunları haketmiyorum

Kusura bakmada sende ak kasiksin gibi gelmedin.
Nisanlina ondan ustunum demeler falan. Hic hos degil bence...
Hayır gerçekten ben o anlamda yazmadım yukarda açıkladım herkes tarafından sevilir ve begenilirken ne yapsam yaranamiyorum ben sanırdım ki sen iyi olursan onlarda olur ama beni hicbirzaman oğullarına layık gormediler

Yok yok kesinlikle o anlamda dile getirmedim eşimi çok seviyorum oda beni sever asla bir başkasına bu lafları etmek ve ettirmem.yazma sebebim durum herkes tarafından böyle görülürken bu ailenin bana karşı bitmeyen tavrı :KK43:

dediğim gibi hizmette sınır tanıyın, lafı gediğine koyun...
benim kayınvalidem ya anlatmıycaktım ama :D anlatsam mı ki günaha girermiyim bilemedim...
Allahım affetsin anlatayım;
namaz kıldı Allah kabul etsin dedim...
eder etmez biz bilemeyiz onu Allah bilir dedi :D
yahut ta anne yemek koyayım mı diyorum yedim ya nereme yiyim
diyor felan böyle bir değişik...
şimdi bende ona uydum valla
en son olayımız çay koy dedi çay suyu kaynattım ama çay bitmiş dedim çay yok
oda aa yokmuymuş tüh dedi bende valla bilemiycem yoksa yoktur nerden biliyim? sen bilecen! ben mi bilcem diye diye mutfaktan çıktım o hala arkamdan yokmuymuş diyordu
gelin kaynanaya ayak uydurunca sorun kalmıyorEn Büyük KK
dışardan gören olsa :KK53: ne düşünür bilemiyorum

sizde politik olun
kocanıza şikayet edeceğinize kocanız yokken size yaptıklarını sizde onlara yapın :KK14:
Evet sanırım olması gereken bu ama ben fazla konuşmam onlarla bizde saygı esastır.Mesela ayağa kalktılar bende kalkarım tekrar odaya girdiler tekarar kalkarım onlar sormadan konusmam:(

Evet sanırım olması gereken bu ama ben fazla konuşmam onlarla bizde saygı esastır.Mesela ayağa kalktılar bende kalkarım tekrar odaya girdiler tekarar kalkarım onlar sormadan konusmam:KK43:

ooooooooooooooooooooooo.............
bu ne!!
böyle olmaz ki!!
dediğim gibi kayınvaliden gibi davran...

Evet sanırım olması gereken bu ama ben fazla konuşmam onlarla bizde saygı esastır.Mesela ayağa kalktılar bende kalkarım tekrar odaya girdiler tekarar kalkarım onlar sormadan konusmam:KK43:
haketmiyolar demek ki
önce gereksiz yere ayağa kalkmayı bırakın bence
zaten o nasıl bi saygı anlayışıdır hiç anlamadım

Bizim afetlerde böyle ayağa kalkmak ayakta beklemek falan bunlar koymuyor bana.bana koyan o evde hep diken üstünde olmak .ben her gittiğimde bizluguna pasta borek pogaca koydurur yemek yaptırır birtek iş yapisimi taktir ediyor başka hiçbir şekilde layık değilim oğluna. Bazen boşver diyorum boşver esim için gormeyeyim ama olmuyor olmuyor.dün gene oraadaudik meyve hazırlamış gittim getirdim baktım 3 tabak bisi denedim herhalde kendi yemeyecek dedim kocasına oğluna koydun 3.yüce ikimizin arasına koydu sonra bir baktım bıçağı aldı soymaya başladı banada sen yemiyor musun dedi yarım dedim ne diyim yemedim olmedimya açlıktan :( not:meyve olmadığından değil ortaya koyması

Back
X