Buradaki birçoğuna göre çok şükür dert sayılmaz Ama çok Canım sıkılıyor klasik bir mevzu kk de
eşimin ailesi her gittiğimde beni kıracak hareketler yapıyorlar çoğuna eşim şahit olmuyor olduklarını kötüye yormuyor sussam icim almıyor susmasam anlatamıyorum.çok politikler eşimin yanında kolay kolay renk vermezler.çok şükür aynı şehirde değiliz ama sık sık gidiyoruz yakın sayılırız. Eşime söylediğimde ben abartiyorum ben yanlış anlıyorum falan filan.kısacası detaya girmek yerine bu tarz durumlarda bana öneriniz var mıdır arkadaşlarım gerçekten çok rahatsız oluyorum geriliyorum beni hiç ama hiç sevmediklerini biliyorum.evliliğimi zedelemek istemiyorum çok sıkıldım. Baştan beni sevmediler esimin ailesi haric hickimse bu sekilde değil akrabalari falan beni sever begenirler.meslegim var bircoguna gore fiziksel olarak esimden kat kat ustunum meslek olarak ustunum bunun yanında hurmette hizmette sınır tanımam ama nedense beni oğullarına bir lâyık göremediler. Bu saatten sonra yapacak birşey yok sadece nasıl basedebilirim bunu bilmiyorum