nasılsın ??? diyen biri kalmamış bu hayatta :(

sevenask

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
93
0
6
İzmir
yıllarca calıştım yüzlerce insanın içinde kimsenin ne dedikodusunu yaptım nede onları kırcak sözler söyledim zaten istesemde kolay kolay kimsenin kalbini kıramam ve birgün işi bıraktım evlendim ne zaman evlendim evde yalniz kalma sansım oldu ki anladım hiç arkadasım olmamış ne bir tfn ne de baska bişey insan bi arar yaa nasılsın der bu kadar mı zor aramak. o kişiler nişanlandıgımdada aramadılar bunun sebebi ne ya evlendigim için mi fesatlıkmı kıskanclıkmı nedir bu.. benim hiç bir zaman böyle takıntılarım olmadı ama bu insanlar niye bu kadar tuaf bilmiyorum insan en yakın arkadasının mutlulugunu istemezmi... bi sorunum daha var eltim. ilk nişanlandıgımda bana cok iyiydi hergün arardı saatlerce konusurdu neler yaptınız diye sorardı sürekli bende anlatırdım sonra ceyizlerim serildi oda geldi berzber yaptık esyalarımı görünce yüzü degişti dügünden sonra iyice degişti o sımsıcak insan gitmiş yerine fesat kıskanc iki yüzlü bri gelmiş sanki o kactıgı için onun dügününü akrabaları yapmış acaba beni kıskandımı diye düşündüm hep iyi niyetli davrandım hep canımlı cicimli konustum beni aradıgı zaman hep kv demden dert yanardı bende bir iki sey söyledim konustugumuzda kv benim dügünde sıkıntı yasatmıstı bize bir kac bişey söyledim oda patt diye anında yapıştırmış tabi ben bunu duydugumda cok kızdım sonucta orda dertleşiyorduk bana okadar cok sey anlatmıştıki sonucta orda konusulan orda kalır dı ben öyle yaptım ama o öyle yapmadı kv yalan yanlış seyler anlatmış bende aradım eltiyi tam net söylemedim sadece imalı konustum oda ben bişey yapmadım ben bişey söylemedim dedi bide küstü ben suclu oldum ne yapmalıydım bende mi onun anlattıgı herseyi bir bir anlatsamıydım iyimi olurdum herkesi birbirine düsürdügüm zaman artık cok sogudum ondanda. isyan etmek istemiyorum ama lanet olsun diyorum böyle insanlara yaa iyi niyetli olmak varken bi çekememezlik bi fesatlık neden ya neden keske içim biraz katı olsaydı insanların yüzüne gülüp arkalarından kuyusunu kazsaydım ne bileyim biraz kötü olsaydım keşke dertlesecegim tek bir arkadasım yok bazen eltiyle denk geliyoruz nette o an herseyi unutuyorum bi konu acıp dertleşme ihtiyacı duyuyorum ama paat yine dangalaklık yapıp insanın canını sıkıyor tabi bende vazgeciyorum anlatmaktan. offf işte böyle. canımın sıkkınlıgı insanlar sebebi..

Ama herkes sana karşı böyleyse sende bişleyer olabilir canım belki yeterince samimi olamadın arkadaşlarınla,ya da şu da olabilir-ama bu ihtimal biraz düşük-arkadaşlarının hepsinde bi çekememezlik var çünkü sende olan onlarda olmayan bişey var. Eltiye gelince yeterince tanımadan kayın validen hakkında az da olsa bişey konuşman hatan olmuş onun yaptığı çok yanlış ama burda senin de hatan var bence

Öncelikle şöyle bir gerçek var. Yanlış bir hareketten asla doğru bir sonuç çıkmaz. Tutup KV'de nin dedikodusunu onun kızı ile yapmak 2 katlı bir yanlış.

İkincisi, iş, okul ortamında insanın etrafında bir sürü kişi oluyor. Ortak yeniliyor, içiliyor, geziliyor bazen..ama bu demek değildir ki bu insanların hepsi gerçek dost. Sosyalleşmek diye birşey var sonuçta, ortam gereği. Ama bir insanın kaç tane gerçek dostu olabilir ki?

Son olarak, ben de evli arkadaşlarımı çok arayıp birşeyler ayarlamaya çalışmam mesela. Ne zaman arasam, ev işleri, çocuk, olmadı hafta sonu eşleri evde falan diye hiç ortak bir program yapamıyoruz. Bende tamam canım, ben hep musaitim sen ne zaman ayarlarsan uyarım deyip, onlara bırakıyorum...Pek de olmuyor hanii..Galiba biz bekarlar hep beraber, onlar çiftler beraber takılıyor. Senin arkadaşların bekar mı? Onlar aramıyorsa sen arıyor musun peki?

Son düzenleme:
onların hepsi evli nişanlıyken bir kac arkadasımla esleriyle beraber dısarı cıktıgımızda cift olarak cok eglenceli geciyordu bence ama onlar ne düsünüyor bilemem tabiki. ben diyorum söyle bi hafta sonu dışarıya cıkalım hep beraber diyorum ya cocukları ya eslerini bahane ediyorlar bende artık pek aramıyorum yeni evli olan benım ama sanki onlar daha yeni evliler neyse. insanları artık kend,i hallerine bıraktım bişey cok ısrar etmenin anlamı yok. ben yazımda eltimden bahsetmiştim iyi okuduysanız eger benm ona anlattıgım bir kac cümleyi gidip söylemesimi gerekiyordu sizce siz olsaydınız sizdemi aynı seyi yapardınız yada orda konusulan ordamı kalırdı? ya onun anlattıkları bendemi söylemeliydim siz tek taraflı düsünüp öyle yazmışşınız.

Hayır ben eltinin yaptığını asla savunmuyorum kesinlikle yaptığı çok yanlış ama o konuda sen de hatalısın demek istemiştim sadece

elitt hanım evet haklısın ama şöyle bi düsün seni arayıp saatlerce kv demi anlatıyo bana göre yılların birikmişini içini döküyor bende yeni evlenmişim tersleyemezdim onu iyi niyetle dinledim ama benimde canım yanmış bende bişeyler anlattıysam konusulanlar orda kalmazmıydı bu hayatta sır diye bişey vardır birde akrabasın artık ya ama sonuc ne biliyormusun elt,im ilk gelin kv sahiplenmiş yani nasıl desem ilk gelin ilk kv yanı paylasmak istemiyor diyim ve böyle insanların hakkında arkasından konusmayı cok seviyolar duyuyorum kulagıma geliyor ben yapmadıgım içinmi böyle kötü oldum bunu ancak basına gelen bilir. bende duyduktan sonra anlattıgıma pişman oldum aqma ben anlatmadım kötü olayım umrumda degil önemli olan kızıştırmadım ortalıgı birbirine düşürmedim insanları allah katında niye böyle yaptın diye hesap sorulacak o gün ve onlar düşünsün cok sükür içim rahat burayua konu actım içimi döktüm sadece. ben sadece insanlara cok cabuk güveniyorum ama artık bitti neseli sımsıcak bi insanım ama karsımdakilere baskayım artık

elitt hanım size yazmadım onu size yazımın basında elitt diyorum size hitaben

Yanlış anladım kusura bakmayın :/
bu tür olaylardan çevrede çok örnek olur aslında dikkatli olun mesela ben de burda böyle tanıyorum aynen siizin dediğiniz olay:eltiler arası mucadele ilk gelinin kaynanayı sahiplenmesi ikinci gelinin kötülenmesi gibi siz de bundan sonra buna göre davranırısnıız artık en azından o kişinin size dost olmadığını anlamış oldunuz sizde de hata var fakat onun yaptığı sadece hata değil çirkinlik. Siz kesinlikle onun yaptığı davranışı yapmayın ama size gelip dert anlatmasına da izin vermeyin

Son düzenleme:
artık olmuyor tabiki oda anlatmıyor korkuyor ben anlatırım diye ama yapsaydım basta yapardım dedim ya hiç sevmem böyle seyleri ve anladım ki karsındakı adam gibi adam olmadıktan sonra gerisi boş oysa oda dertliydi bende ikimizde geliniz el kızıyız sorunlarımızı konussaydık dertlesseydik iyi olsaydık arkadas dost gibi yani ben böyle düşünüyorum ama oplmuyo işte karsındakinin düşüncesini bi,lemiyosun ne niyetli oldugunu ama ben artık az cok anlıyorum onun gib,i davranıyorum soguk

bu hayatta iyi niyetli olmayacaksın, insanlar nedense cazgır tipleri daha çok seviyorlar.... en samimi arkadaşlarımdan biri (olduğunu sanıyormuşum...) düğünüme gelmedi sudan sebeplerle... ve kırıldığımı söylediğimde verdiği cevap ne oldu dersin.... sende benimkine gelmezsin olur biter..... bende "kusura bakma" filan demesini bekliyorum... insanoğlu ilginç huyu suyu mu değişiyor ne oluyor bilmiyorum. neyse gerçek yüzleri görmek insanı üzse de güçlendiriyor sanırım....

aynen gördük artık sanada öyle dediyse umursama onu bence ben artık öyle yapıyorum cünkü herkesi kendim gibi ,iyi niyetli sanıyorum ama bi bakıyosun şook laflar hareketler sözler o yüzden boşver canım salla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…