- 20 Ağustos 2023
- 1.708
- 742
- 43
- 29
- Konu Sahibi sevgiiinur
Kızlarım nasılsınız neler yapıyorsunuz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Analar yıkılmazKızımı yıkadım, kendim yıkandım. Kızı babasına verdim uyutsun diye. Ben de kafamda koca baş havlumla mutfakta çay içiyorumyorgunum ama yıkılmadım ayaktayım
Sen nasılsın, ne yapıyorsun?![]()
Ah babamız kaçtı ve kız uyandı. Bir dalsa ben de içeceğim bir kahve de yok anacığım uyumuyorAnalar yıkılmazsendeler
vala canım ben ne yapayım bebemi uyuttum bende kahve içiyorum ay bu oruçta benim kahve kafama vuruyor açlık değil
![]()
Benimki de kaçtı aman kaçsın vaka evde olunca fazla sevmiyorumAh babamız kaçtı ve kız uyandı. Bir dalsa ben de içeceğim bir kahve de yok anacığım uyumuyorseninki ne kadarlık ?
![]()
Aşılama vs hakkında hiç bir bilgim yok canım benim ama üzülme nolur vardır bunda da bi hayır diye düşün nasibindeki melek seni illaki bulacak böyle düşünmeye çalışHiç iyi değilim aşılama yaptırdım bugün 9. Gün testler negatif benimde moral negatif
Kızzz amin amiiinnn :) olsun herşeyin zorluğu var ama evlat çok başka bir şey Başınıza gelsin inşAllahhhhDarisi basima ins. Dogurdugumda.
Uykusuz gece beni bekler elbet![]()
Hahaha akşam olsa uyusak deriz akşam olunca telefon elimizden düşmez yine yorgun argın sabahlarız ahhh ahUykusuz yorgun ama hala ayaktayım![]()
Amin ins. Hayrlısı ile.Kızzz amin amiiinnn :) olsun herşeyin zorluğu var ama evlat çok başka bir şey Başınıza gelsin inşAllahhhh
Hahaha akşam olsa uyusak deriz akşam olunca telefon elimizden düşmez yine yorgun argın sabahlarız ahhh ah![]()
Anammm bana hamur demeAy hiç sorma deli gibi uykum var ne diye oturuyosam
Neyse sahur için hamur yoğurayım bari bi işe yarasın![]()
Biz akıllanmayızYorgun gözü yarı kapalı bir elimde telefon diğer elimde beşik sallıyorum sen nasılsın
Ah ahhh geçenlerde onu düşündüm anne olanlara hasta olmak bile lüksYorgun ve hasta bir ana olarak ayaktayım, eskiden olsa ufacık baş ağrısından yataklara düşerdim
Rabbim güç veriyor valla
Kızlarım nasılsınız neler yapıyorsunuz :)
Benden daha hamur olamazsın kesinlikleAnammm bana hamur demehamur yiye yiye hamur gibi oldum diyetteyim ben
afiyet olsun sizeee