Nasılsınız :))

Kızımı yıkadım, kendim yıkandım. Kızı babasına verdim uyutsun diye. Ben de kafamda koca baş havlumla mutfakta çay içiyorum 🫖 yorgunum ama yıkılmadım ayaktayım 💆🏻‍♀️
Sen nasılsın, ne yapıyorsun? ☺️

Kızımı yıkadım, kendim yıkandım. Kızı babasına verdim uyutsun diye. Ben de kafamda koca baş havlumla mutfakta çay içiyorum 🫖 yorgunum ama yıkılmadım ayaktayım 💆🏻‍♀️
Sen nasılsın, ne yapıyorsun? ☺️
Analar yıkılmaz 😀 sendeler 😀😀😀 vala canım ben ne yapayım bebemi uyuttum bende kahve içiyorum ay bu oruçta benim kahve kafama vuruyor açlık değil 😀

Hiç iyi değilim aşılama yaptırdım bugün 9. Gün testler negatif benimde moral negatif

Hiç iyi değilim aşılama yaptırdım bugün 9. Gün testler negatif benimde moral negatif
Aşılama vs hakkında hiç bir bilgim yok canım benim ama üzülme nolur vardır bunda da bi hayır diye düşün nasibindeki melek seni illaki bulacak böyle düşünmeye çalış

Hahaha akşam olsa uyusak deriz akşam olunca telefon elimizden düşmez yine yorgun argın sabahlarız ahhh ah 🤦‍♀️
😂 Ay hiç sorma deli gibi uykum var ne diye oturuyosam
Neyse sahur için hamur yoğurayım bari bi işe yarasın 😂😂😂

Yorgun ve hasta bir ana olarak ayaktayım, eskiden olsa ufacık baş ağrısından yataklara düşerdim 😂

Rabbim güç veriyor valla

Yorgun ve hasta bir ana olarak ayaktayım, eskiden olsa ufacık baş ağrısından yataklara düşerdim 😂

Rabbim güç veriyor valla
Ah ahhh geçenlerde onu düşündüm anne olanlara hasta olmak bile lüks 😮‍💨 onu bile olamıyoruz malesefdd Allah şifa versin yavrum

Back
X