- 20 Ağustos 2023
- 1.708
- 742
- 43
- 29
- Konu Sahibi sevgiiinur
Yaaaa tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallah haber et bizeeeeHeyecanlıığğ. Cumartesi transfer sürecimin ikinci kontrolü var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallah haber et bizeeeeHeyecanlıığğ. Cumartesi transfer sürecimin ikinci kontrolü var![]()
Aşko 400 gram senden fazlayım bir daha düşünBenden daha hamur olamazsın kesinlikle
Bugüne bugün 87 kiloyum
Doğumdan sonra bende diyet yapıcam inşallah
Vaaooovvv ben şokAşko 400 gram senden fazlayım bir daha düşün93,5 dan düştük 1,5 ayda
![]()
Ver gazııııVaaooovvv ben şok
Ama süper gidiyosun ozaman canım böyle devam
Ben de 100 kg ile doğuma girdim 16 aylık oğluşum şimdi 15 haftalık hamileyim 87 yi gördük bakalım bismillah
Doğumdan sonra vericem bu sefer inşallah
Sağol kuşum yarın öğrenicem inşallahVer gazııııbana zayıflamışsın diyorlar ya yiyesim geliyor ya bitek bana mı öyle geliyor
bende 2. Düşünüyorum kilo vermem gerekiyor bu süre içerisinde inşAllah olur büyük oğlum 37 aylık . Aslında bir nevi ne kadar verirsem o kadar rahat olurum diye düşünüyorum bilmiyorum hayırlısı :) Hayırlı uğurlu olsuncanım benim sağlıkla kucağına al cinsiyeti belli mi
![]()
Ayyy kaç aylık bu saatte daha uyumadı mıİyiyiz valla bebeğim koynumda onunuyutmaya çalışıyorum![]()
Sende benim kafadansın yiyin gariiiSağol kuşum yarın öğrenicem inşallah
Ya valla bende doğumdan sonra baya verdim 100 kilodan 77 ye kadar düştüm ama acayip spor diyet yaptım burda topiklere katıldım kızlarla müthiş kilo verdik sonra eşimle konuştuk yaş gidiyor bebişe bi kardeş daha olsun beraber büyüsünler dedik saldım sporu diyetidaha 15 haftalığım 87 oldum bile ama hiç takmıyorum doğumda tüpleride bağlatıcam inşallah sonra yine burda kızlarla veririm inşallah
Aslında ikinci bebeği düşününce niye bıraktım nasıl olsa şişicem yine davul gibi sal gitsin 2 ufak çocukla çabuk veririm dedim..![]()
Ay hadi İnşallah canım ya dua edicem sana Rabbim hakkında hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşallahSende benim kafadansın yiyin gariiiBennim 1 senedir korunmadık olmadı , Bu ay ovülasyon yaptım yumurtlamayı sabah buldum ve akşama çatladı dün ve bugünü değerlendirdim bide yarını degerlendiricem inşAllah tutar bebeğim sağlıklı bir şekilde :) Şeninde Allah yardımcın olsun inşallah
![]()
Dimi kızzzzAy hadi İnşallah canım ya dua edicem sana Rabbim hakkında hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşallahGüzel haberlerini paylaş ama olur mu etiketle beni
Aman kilolarıda veririz ya bişey olmaz istersek başaramicağımız hiç bişey yok...![]()
50 günlük daha teyzesiAyyy kaç aylık bu saatte daha uyumadı mı![]()
Şu vakitler hiç ama hiç geçmiyor bende bekliyorum :) Hadii ikimizin de hakkında hayırlısı olsun inşallahValla canım bende gün sayıyorum test yapmak için vakit geçmiyor resmen , daraldım.![]()
Yaaaa benim yerime koklayın maşAllah50 günlük daha teyzesi![]()
Teşekkür ederim sağolunYaaaa benim yerime koklayın maşAllah:))
Yarın yapmak istiyorum ama bilmiyorum 12. Gün olcakŞu vakitler hiç ama hiç geçmiyor bende bekliyorum :) Hadii ikimizin de hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()