S senguyara Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2017 2 0 1 40 15 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi senguyara #1 Nasipse doğacak oğlum için isim arıyorum ancak bir türlü karar veremedim yardım edebilirseniz çok sevinirim... Arel: Temiz, dürüst kimse Ayaz: Soğuk ve Durgun hava. Bera: Fazilet. Seçkin olma vasfı. Olgunluk. Atlas: Atlas okyanusu. Tunus Körfezi'ne kadar uzanan sıradağlara verilen ad. Tardu: Armağan, hediye Pamir: Orta Asya'da yükseltisi 7000 m'yi geçen yüksek dağlık külle. Dünyanın çatısı
Nasipse doğacak oğlum için isim arıyorum ancak bir türlü karar veremedim yardım edebilirseniz çok sevinirim... Arel: Temiz, dürüst kimse Ayaz: Soğuk ve Durgun hava. Bera: Fazilet. Seçkin olma vasfı. Olgunluk. Atlas: Atlas okyanusu. Tunus Körfezi'ne kadar uzanan sıradağlara verilen ad. Tardu: Armağan, hediye Pamir: Orta Asya'da yükseltisi 7000 m'yi geçen yüksek dağlık külle. Dünyanın çatısı
A after_before OlduğuKADAR olmadığıKADER Kayıtlı Üye 1 Ekim 2011 6.339 4.851 373 15 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi senguyara #2 Kesin bunlardan biri mi olucak?
A after_before OlduğuKADAR olmadığıKADER Kayıtlı Üye 1 Ekim 2011 6.339 4.851 373 15 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi senguyara #3 Atlas diyim. Diğerlerinin fonetiğini beğenmedim ayazında anlamı yok bana göre. Bera yerine berat olmaz mı?
Atlas diyim. Diğerlerinin fonetiğini beğenmedim ayazında anlamı yok bana göre. Bera yerine berat olmaz mı?
Bertilda 27/07/17💗 Kayıtlı Üye 15 Ekim 2016 843 1.343 63 35 15 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi senguyara #4 Aman Allahim bunlar nasıl isimler? Amacım kırmak değil ama modern isim koyucaz diye çocuğa abuk subuk isimler koymayin ya bu nedir nerde duyulmuş böyle isimler
Aman Allahim bunlar nasıl isimler? Amacım kırmak değil ama modern isim koyucaz diye çocuğa abuk subuk isimler koymayin ya bu nedir nerde duyulmuş böyle isimler