- 22 Nisan 2014
- 1.064
- 869
- 73
kısaca kendimden bahsediyim 32 yasımda 7 sene once bosanmıs aldatılmış cocugu olmayan calısan kendi halinde biriyim.Bosandıktan 2 3 sene gibi bir süre evlilik düsünmedim kendimi topladım kurslara gittim ve bir işe girdim calısıyorum.Sonralarında evliligi düsünmeye basladım tanıstım tanıstırıldım bi cok kişiyle...
Fakat kiminden ben elektrk alamadım kiminin işi yoktu kiminin cocugu vardı kimi uzak sehirdi vs hep bi olumsuzluk anlıycagınız bi dikiş tutturamadım.Eli yüzü duzgun aile kızıyım ama olmuyo bi türlü olmuyo benden sonra bosananlar evlendi coluk cocuk sahibi oldu ben hala yalnızım ailem sukur sag yanımda ama bi yastan sonra yetmiyo icimdeki bosluk gecmiyo
Anne olmak istiyorum hamile birini duyunca bebegi olan gorunce icime bişey oturuyo kimseye anlatamıyorum ıstagramda kendimi hamile kişileri takip ederken ic cekerken buluyorum kendimi
Artık bişeyi düsünmeye başladım sizce nasipsizmiyim? ya da nasibim mi kapalı ?
Fakat kiminden ben elektrk alamadım kiminin işi yoktu kiminin cocugu vardı kimi uzak sehirdi vs hep bi olumsuzluk anlıycagınız bi dikiş tutturamadım.Eli yüzü duzgun aile kızıyım ama olmuyo bi türlü olmuyo benden sonra bosananlar evlendi coluk cocuk sahibi oldu ben hala yalnızım ailem sukur sag yanımda ama bi yastan sonra yetmiyo icimdeki bosluk gecmiyo