nasipsiz miyim acaba :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi lra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.064
869
73
kısaca kendimden bahsediyim 32 yasımda 7 sene once bosanmıs aldatılmış cocugu olmayan calısan kendi halinde biriyim.Bosandıktan 2 3 sene gibi bir süre evlilik düsünmedim kendimi topladım kurslara gittim ve bir işe girdim calısıyorum.Sonralarında evliligi düsünmeye basladım tanıstım tanıstırıldım bi cok kişiyle...
Fakat kiminden ben elektrk alamadım kiminin işi yoktu kiminin cocugu vardı kimi uzak sehirdi vs hep bi olumsuzluk anlıycagınız bi dikiş tutturamadım.Eli yüzü duzgun aile kızıyım ama olmuyo bi türlü olmuyo benden sonra bosananlar evlendi coluk cocuk sahibi oldu ben hala yalnızım ailem sukur sag yanımda ama bi yastan sonra yetmiyo icimdeki bosluk gecmiyo :( Anne olmak istiyorum hamile birini duyunca bebegi olan gorunce icime bişey oturuyo kimseye anlatamıyorum ıstagramda kendimi hamile kişileri takip ederken ic cekerken buluyorum kendimi :KK42: Artık bişeyi düsünmeye başladım sizce nasipsizmiyim? ya da nasibim mi kapalı ?

belki yarın biri ile tanışcaksın. nereden bilebilirsin ki?

Hic öyle düşünmeyin, herşeyin vakti zamani vardır, herbirimizin sınavı farklı, sadece dua ve sabır..

herkesin kısmeti ayrı canım kaderimizde olanı yaşıyoruz elbet seninde yanında birisi olacaktır allah yardımcın olsun sevgilerimle:KK200:

Belki de bir kere dilin yandığı için çok ince eliyorsundur.Ve sevgi duymanı bile engelliyorsundur.Tamam işsiz biriyle olmazsam belki adam o an için sadece işsiz ki herkes bir ay işsiz kalabilir.Veya çocuğu var tamam ama senin de olabilirdi, tekrar evlenecek olabilirdin.

Zamani akisina birakin belki karsiniza iyiki beklemisim dediginiz birisi cikicak bu kadar taktiginiz icin olmuyordur belki de
En guzel seyler hic ummadiginiz anda olur

Belki de bir kere dilin yandığı için çok ince eliyorsundur.Ve sevgi duymanı bile engelliyorsundur.Tamam işsiz biriyle olmazsam belki adam o an için sadece işsiz ki herkes bir ay işsiz kalabilir.Veya çocuğu var tamam ama senin de olabilirdi, tekrar evlenecek olabilirdin.
evet cok haklısın cok ince düsünüyorum tekrar mutsuz bi evlilik yapmaktanda korkuyorum evlenmekte istiyorum :(

Zamani akisina birakin belki karsiniza iyiki beklemisim dediginiz birisi cikicak bu kadar taktiginiz icin olmuyordur belki de
En guzel seyler hic ummadiginiz anda olur
bıraktım yine olmadı sanki birde yaşım gecio die aklıma gelince anne olamıycam yalnız kalcam die icime bisey cokuyo :(

Umarim gönlünüze göre bir evlilik yapar ve bir evlat sahibi olursunuz :)

bıraktım yine olmadı sanki birde yaşım gecio die aklıma gelince anne olamıycam yalnız kalcam die icime bisey cokuyo :KK43:
Yapmayin boyle insallah hayirli bir es ve cocuga sahip olursunuz
Sabreden muradina erer

31 yaşindayim 2 tane evlilik kadar zor iliski gecirdin ruhen 10 yil yaşlandim anlattigin gibi bende aşiri seçiciyim kimseyi beğenmiyorum elektrik fizikllse çekim bambaşka bisiy ve bence iliski ve evlilik icin olmazsa olmaz .Yalniz degilsin ayni sekildeyiz aslinda bekliyoruz boyle insallah buluruz
Ama bos bosta bekleme tanisabildigin veya seni tanistiracak her insanla tanis mumkun oldugunca cevre genislet
Mukemmel eşi beklemek kukarda en iyi eli beklemek gibidir der ali karaosmanoglu bence cok hakli da

bıraktım yine olmadı sanki birde yaşım gecio die aklıma gelince anne olamıycam yalnız kalcam die icime bisey cokuyo :KK43:
Selamlar, esmalarla dua etmenizi öneririm, ne faydası olacak demeyin, ama Allah elbet sizin gönlünüze uygun birini de yaratmıştır ve karşınıza çıkaracaktır. Sevebileceğiniz, sizi sevecek birini isteyin dualarınızda, Ya Vedud esmasını ve Ya Cami esmasını çekebilirsiniz, Ya Vedud seven, sevgi veren anlamında, Ya Cami birleştiren anlamındaki esmalardır. Muhakkak zikirlerinize veya dualarınıza bu esmaları ekleyin, inşallah kısa zamanda size uygun biriyle tanışırsınız.

Back
X