- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasipsizlik diye birşey yokki. Yaşadığımız herşey bizim nasibimiz. Hayırlı zamanın ve kişinin daha gelmediğini düşünün. Olup da hayırsız olacağına, hayırlı zamanını beklesin.. İnşaallah çok mutlu olursunuz hayırlısıyla..kısaca kendimden bahsediyim 32 yasımda 7 sene once bosanmıs aldatılmış cocugu olmayan calısan kendi halinde biriyim.Bosandıktan 2 3 sene gibi bir süre evlilik düsünmedim kendimi topladım kurslara gittim ve bir işe girdim calısıyorum.Sonralarında evliligi düsünmeye basladım tanıstım tanıstırıldım bi cok kişiyle...
Fakat kiminden ben elektrk alamadım kiminin işi yoktu kiminin cocugu vardı kimi uzak sehirdi vs hep bi olumsuzluk anlıycagınız bi dikiş tutturamadım.Eli yüzü duzgun aile kızıyım ama olmuyo bi türlü olmuyo benden sonra bosananlar evlendi coluk cocuk sahibi oldu ben hala yalnızım ailem sukur sag yanımda ama bi yastan sonra yetmiyo icimdeki bosluk gecmiyoAnne olmak istiyorum hamile birini duyunca bebegi olan gorunce icime bişey oturuyo kimseye anlatamıyorum ıstagramda kendimi hamile kişileri takip ederken ic cekerken buluyorum kendimi
Artık bişeyi düsünmeye başladım sizce nasipsizmiyim? ya da nasibim mi kapalı ?
İnşallah bulur biran önce bizim canımHakkında hayırlısı olsun canım bende bu aralar bunu düşünüyorum ama vardır herkesin bir yerlerde bir nasibi
Çok teşekkür ederim msjiniz iyi geldi inşallah bunca zaman bekledigime deyer :)Nasipsizlik diye birşey yokki. Yaşadığımız herşey bizim nasibimiz. Hayırlı zamanın ve kişinin daha gelmediğini düşünün. Olup da hayırsız olacağına, hayırlı zamanını beklesin.. İnşaallah çok mutlu olursunuz hayırlısıyla..
İşte en çokta bu korkutuyo ya Anne olamamak yalnız kalmak aile olamamak...İlla herkes evlenecek diye bir şey Yok .önce yalnız olmaya kendinizi alıştırın . Biri çıkmazssa karşımıza hayal kırıklığı olmasın
Kader yapacak bişey Yok .. yinede karamsarlığa düşmeyin . Her şey nasipİşte en çokta bu korkutuyo ya Anne olamamak yalnız kalmak aile olamamak...