Nasipsizlik peşimi bırakmıyor ??? Yüksek bir yerden atası var artık kendinmi

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Bir değil iki değil sanki milyonlarca kez aynı şeyler Yo rul dum Bu işlere tövbe etmeme rağmen bir yakınim 15 tatil sürecinde biriyle tanistiracakti .Ben uygun oldum 4 gündür o uygun olmadı o uygun oldu izin aldı o gün için benim uçağım iptal oldu .Haftasonu yakınım musait değildi. Geriye 6 gün kalıyor acaba tekrar bir buluşma olacak mı ki ??? Hep bu işlerim yokuş .Vardır bir hayır ama benjm gücüm kalmadı. Arkadaş ortamında herkes birinden bahsediyordu normalde bahsetmek istemedim bahsedin çok sorguluyorlar çünkü sonra olmuyor çok mahçup oluyirum. Yine kendimi ezik hissetmemmek adina biriyle görüşecem dedi ama olmuyor olmuyor işte ....

Ne çok paniklemişsiniz.. Dediğiniz gibi vardır bir hayır. Kısmet deyip ısrarcı olmamak lazım .

Bir de kafaya takınca olmuyor bu işler.

Önce bir rahatlayın.

Birakın 4-5 gün hesapların kısmetiniz varsa kendiliğinden olur zaten. Planla programla olmaz ki bu işler.

Akışına bırakın.

Ya cidden neden böyle abartıyorsunuz? Ben de 3 yıldır yalnızım... Kısmetmiş, evlilikmiş falan düşününce bile ruhum daralıyor... Hayatı buna indekslemeniz hiç doğru değil.

Hayırlısı olsun deyip geçin.

Ooo her kismetsizlikde ataydik kendimizi bi yerden..:KK70: ne demişler olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir. :KK31:

Evet olmuyor olmuyor cozemiyirum olanlardan eksiğim yok fazlam vaR ama hep böyle sanki ya artık psikolojim sağlam tutamıyorum özgüvenim azaldı mesele evlenmek değil çok yan yana karşı cinsle bu duyguyu yasayamamak
Fazlsn olduğundandır o halde

Bir değil iki değil sanki milyonlarca kez aynı şeyler Yo rul dum Bu işlere tövbe etmeme rağmen bir yakınim 15 tatil sürecinde biriyle tanistiracakti .Ben uygun oldum 4 gündür o uygun olmadı o uygun oldu izin aldı o gün için benim uçağım iptal oldu .Haftasonu yakınım musait değildi. Geriye 6 gün kalıyor acaba tekrar bir buluşma olacak mı ki ??? Hep bu işlerim yokuş .Vardır bir hayır ama benjm gücüm kalmadı. Arkadaş ortamında herkes birinden bahsediyordu normalde bahsetmek istemedim bahsedin çok sorguluyorlar çünkü sonra olmuyor çok mahçup oluyirum. Yine kendimi ezik hissetmemmek adina biriyle görüşecem dedi ama olmuyor olmuyor işte ....

Yaşınız kaç ?

Birkaç başlığı okudum. Konu sahibinin hiç sevgilisi olmamış. Sevgilisizliği 3-5 yıllık değil yani.

Kaçınız bu durumda ki? Hanginiz bu durumu anlayabilir?

Ayrıca koca derdinde değil. Hayatında en azından bi sevgili istiyor. Gayet de haklı.

Umarım en kısa zamanda iyi birini bulur.

Ya cidden neden böyle abartıyorsunuz? Ben de 3 yıldır yalnızım... Kısmetmiş, evlilikmiş falan düşününce bile ruhum daralıyor... Hayatı buna indekslemeniz hiç doğru değil.

Hayırlısı olsun deyip geçin.
Öyle evlilik şart değil ama arkadaş akrabalar içinde tek ben kalınca özgüvenim zedeleniyor sanki

Birkaç başlığı okudum. Konu sahibinin hiç sevgilisi olmamış. Sevgilisizliği 3-5 yıllık değil yani.

Kaçınız bu durumda ki? Hanginiz bu durumu anlayabilir?

Ayrıca koca derdinde değil. Hayatında en azından bi sevgili istiyor. Gayet de haklı.

Umarım en kısa zamanda iyi birini bulur.
Çok teşekkürler empaniz için Allah gönlüne göre versin

Tatlım kendini niye ezik hissediyorsun ki? Olur mu öyle şey? Olur olur, olmaz olmaz. Nasip böyle işler. Olsa belki daha çok üzülecektin?

Canım ya özgüven yanındaki erkekle olmaz. Seda Sayan in programında bir Mustafa vardı ben ne zaman evlenicem Seda abla hiç siftahim yok diye ağlıyordu onu hatırlattın bana.. Akışına birak☺

Back
X