Saç Rengi ve Saç Boyama Natural Colors 7c ( Yardım ) Resimli

roxannee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
82
0
36
İstanbul
Kızlar diplerden 5 cm küllü kumral saçım var orta ve koyu arası ama o kadar koyu değil bu kendi saçım.
Sonra yaklaşık bir karış turuncu kızıl arası koyu bi renk var.
Uçlarda röflenin üzerine boyanmış kumral var ama onda da ara ara turuncu var. Koyu sarılarda var.
Saçım çok yıprandı gerçekten ama böyle gezmek istemiyorum.
Bu boyayla boyayıp artık kendi saç rengime dönmek istiyorum.
Bu boyayı kullanan var mı ?

naturalcolors7cortakull.jpg

Tam belli olmuyor ama resim ekliyorum.

p213301010211.jpg

Son düzenleme:
bu renge bugün baktım netten ve şimdi karsımda konuyu gördüm :46:
açıkcası 7c olarak baska bir renk daha cıkıyor ve rengin bununla ilgisi yok :S
ama cok hos renk ve küllü olması güzel.yorumlar cok iyi.

ayrıca sacındaki kızıllıgı alır bence.20 gün gecince tekrar aynı renge boyarsın(eğer piyasadaki gercek renk buysa). resimdeki rengi elde edersin kanımca :D

Evet bu yenilenmiş hali sanırım.
Pelin karahanın rengine çok benziyor :)

Teşekkürler.
Uygulamasını bilen bi arkadaş yardım edebilirmi ısı tutulması falan gerekiyormuş nasıl yapacağım ben onu bu renk renk saçla :1:

Evet deneyen biri cevap versin. Ardından sen boya ve cevap yaz. Merak ettim :52:

bence boya kalitesi ve renk tutturma konusunda palette oldukça başarılı
ayrıca şuanda senin saçında 3-4 renk var, sanmaki tek boyamada tamamen düzelecek
en az 2-3 boyama sonrası tek renk elde edersin
ayrıca kumral ve küllü kumral renkleri genelde başarılı
saçlarını modern kısa bir kesim yaptırıp öyle boyasan nasıl olur acaba ??

Bu markayı gözüm kapalı tavsiye ederim. Ben de yeni keşfettim. Turunculuğu kapaması için küllü bir renk kullanmak lazım zaten. Ben şu an kızıl kahvesini kullanıyorum yaza doğru da bu küllü kumrala geçiş yaparım diye düşünüyorum..

hidennisko canım bende öyle düşündüm çünkü çok yıprandı ama erkek arkadasımdan izin yok kısalttırmıyor saçlarımı :1: Bende pek cesaret edemiyorum zaten .

Haklısın bi kaç boyama gerekecek umarım düzelir.

Yagmurluk teşekkür ederim canım yorumun için.
Bende irlanda kızılına bayıldımmm harika görünüyor ama cesaret ister tabi ben hiç kızıl düşünmedim ama renk çok güzell..

927f63163307ea8413d9c4cf778761a0.image.146x250.jpg

43f231ca4917fa128bdd2d3a532ff2d5.image.143x250.jpg

Kızlar bu renklerde çok güzel ben gittikçe kararsızlaşıyorum.

Bunlarda kapatır mı acaba kızıllığı özellikle 2.si :17:

küllü snn için dogru bi secim çünkü sacında turuncu bi yansıma var
tabi ilk basta tam klapanmayabilirde.. lorealin kumralı 7.0 bayagı koyu
beyaz sac üstüne uygulamıstık onda bile ilk cok koyu olmustu ama sonradan açılıyor tabi
bence 8.1 falan boya hem koyulasmasın hemde turunculugu alsın :61:

senin küllü kumral kullanman lazım 7.1 ya da 8.1 doğal boyalar kapamaz ilk önce oturt rengi sonra koyu kumrala hiç bakma küllüler işini görecektir lorealin renkleri güzeldir ama tutmaz ilk koleston ya da palette öneririm ben

teşekkürler ama organik boya kullanmak istiyorum ben orta küllü kumralı kullanacagım büyük ihtimalle resmi gönderirim bir hafta içinde boyamış olurum :)

Kızlar kafam karıştı bu gün :(
Ben çok beyaz tenliyim pembe beyaz yada sarı beyaz değil candan erçetin gibi bembeyaz da değil ama sarı beyaza daha yakın.. Herkes sana küllü renkler gitmez dedi palette altın pırıltılı kahve önerdi .

sizde bu yukarıdaki kumrallarda gitmez mi ?

Kızlar kafam karıştı bu gün :KK43:
Ben çok beyaz tenliyim pembe beyaz yada sarı beyaz değil candan erçetin gibi bembeyaz da değil ama sarı beyaza daha yakın.. Herkes sana küllü renkler gitmez dedi palette altın pırıltılı kahve önerdi .

sizde bu yukarıdaki kumrallarda gitmez mi ?
7c orta küllü kumrala boyadinmi saçını canım

Back
X