merhabalar, başlığı görünce yazmak istedim. Benim yaşım 39, amh Ocak'ta 0,06 çıkmıştı. her döngümde 3-4 yumurtam oluyor, düzenli regl de oluyorum. Şubat ve mayısta 2 std iğneli tüp bebek tedavim başarısız oldu. Yani şöyle, ilkinde 1 tane 3bc kalite yumurtam donduruldu, transfer olmadı havuz yapalım dedik. 2.sinde yumurtalar iğnelere tepkivermedi büyümedi tedavi ipal oldu. 4 eylülde yumurtalıklarıma prp yaptırdım. prp sonrası ilk reglimi oldum. ilk 2 ay doğal yolla gebelik olabilme ihtimali var ama beklemeye de tahammülüm kalmadı, ovulasyon testleri, adet yaklaştıkça gebelik testleri falan psikolojim bozuldu. Doktoruma gittim ve ben doğal siklusta tüp bebek tedavisi görmek istiyorum dedim, sıcak baktı. Adetimin 2. günü solda 3'er mm 2 tane, sağda biri 9 diğeri 3 mm toplamda 4 yumurtam vardı. Dr klomen verdi, diğer yumurtaları da büyütür yakalarız bir taşla 2 kuş vururuz diyerek. Bakalım klomene başladım adetin 3. günü. 5 gün kullanacağım. Pazartesi yumurta kontrolü için randevum var, herşey yolunda giderse haftaortası gibi opu olurum diye tahmin ediyorum. Umarım prp işe yaramıştır, umarım o altın yumurtayı yakalarız da artık transfer sürecine girerim. Bu şekilde tedavi gören olumlu sonuçlar alan arkadaşlar var mı diye bakınıyorum buralarda açıkçası :)